Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
ema.nu.ela spune:
laura,
eu am pus 2 torente cu 2 filmulete cu winnie the pooh dar am uitat sa va zic. asta pt ca nu reuseam sa le uploadez de la mine (mereu se intrerupea)...asa ca am zis macar torentele sa le pun...
apropo de filme sa va zic ce idee mi-a dat un coleg: el are acasa dvd-writer si un software de copiat dvd-uri. si inchiriaza ultimele desene animate aparute de la firmele care fac asta, si le trage pe propriile dvd-uri si le are in biblioteca sa se uite copilul la ele de 100 de ori daca vrea. nu se mai chinuie cu cautatul si downloadatul pe net etc. plus ca trage dvd care are rezolutie super misto.
asa si sa va zic ca am fost aseara in carrefour orhideea si bagasera fotolii de copii cum are si a mea (i-am luat anu trecut pe vremea asta). maria numai in el sta e super misto din burete si cu husa lavabila. sunt la 100ron dar zau ca se merita. acu mai nou ii place sa se tranteasca in el cu spatele si uneori mai rateaza fotoliul si cade pe langa murim de ras. au portocaliu si bleu. anu trecut doar roz aveau.
mamica de maria, 1 an si 7 luni
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Simona, Yasmari, Irda, Kasi si celelalte care va simtiti cu musca pe caciula ca nu ati mai dat nici un semn de viata de mult timp ... ia puneti mana si scrieti frumos 3-4 randuri, sa vedem ca sunteti bine
Exact asta vroiam si eu sa zic, mai e si Mona, Mamini, Katink
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 & Maria Antonia
1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mamini spune:
iaca, am aparut si eu tocmai cind s-a facut strigarea...dar daca am de scris 3-4 rinduri ca sa stiti ca suntem bine...nu am ce sa va spun bun.
noi nu facem prea grozav, am probleme cu Sofiutza si din doua in doua zile suntem la spital. de aproape 2 sapt. miine iar...
cind ma linistesc, va povestesc. acum sunt varza.
Albimik e totala cu obrajorii ei grasuti...
pupici si sanatate tuturor.
M
dania.nicol spune:
Buna mai fetelor !
Iaca si noi
.
Suntem bine toti. Nu prea avem timp sa scriem pt ca facem exercitii Oberlander
.
Am fost si noi la Cresa Drumul Taberei sa ne inscriem pt luna august. Dna dr. ne-a trecut pe un caiet si ne-a spus sa mai trecem in iunie pt inscriere. Ne cunostea de cand a fost Catalin. Eu am fost foarte multumita de cum i-a mers acolo. A stat pana la 4 ani cand a mers la gradinita. La inceput si el a fost incantat de copii de jucarii dar peste cateva ore, cand s-a trezit singur acolo a inceput sa planga. Sper sa nu patesc si cu Sebi la fel. Cata fost mai mamos el a plans si la cresa si la gradinita si la scoala
.
Laura - ma bucur ca le merge mai bine shtrumphilor 
Pisicut - Succes si numai bine la inceput de cresa
Acusor si voua daca si voi incepeti 
Pupici la toate mamicile si o primavara frumoasa 
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua stelută
rosi spune:
Salutare fetelor,
Pupam si noi pe toti copilasii si pe toate mamicile.
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris si nu cred ca va mai amintiti de noi.
Am vazut ca intreba cineva despre vaccinul PREVNAR.Este un vaccin contra infectiilor grave cauzate de pneumococ si este indicat copiilor cu virsta cuprinsa intre 2 luni si 4 ani.In Canada este inclus in schema de vaccinare la varsta de 1 an.
Acum sa va spun cate ceva si despre noi.Alexia merge deja la cresa de la 1 an si 3 luni.Are 16 dinti si cred ca si ultimii sunt pe drum.
Cu vorbitul stam binisor.Stie foarte multe cuvinte atat in franceza cat si in romana iar de o saptamana formeaza deja propozitii in ambele limbi.Cu somnul de noapte stam rau de tot;se foieste si mirie toata noaptea din care cauza mami este foarte obosita.
Va pup pe toti si va doresc o zi buna.
irinabungau spune:
Doamne, cand va aud cat de bine vorbesc copilasii vostri, pe mine ma apuca disperarea!!!! Si mai baga si cate doua limbi.... Auleu, Ioana zice doar cateva cuvinte, este artat de incapatanata, nu vrea sa repete nimic, dar absolut nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamini, va tin pumnii sa va faceti bine cat mai repede, sper sa nu fie nimic grav cu Sofia!!!! Pupam dulce!!!
Laura, ma bucur mult ca sunteti mai bine, poate apari mai des ca ai cam tras chiulul... dar motivat... Pupam strumfii!!!
Pisicut, bafta multa, tinem pumnii sa nu plangeti prea mult unul dupa celalalt....
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
ursuletulpanda2005 spune:
Buna fetele!
Si noi pe-aici cu cititul mereu si cu scrisul tare greu! ;-)
Copilutii cu probleme!
Monica, aici Prevnarul este dintre vaccinurile obligatorii si noi am facut 4 reprize la 1,5 luni, la 3 luni, la 6 luni si la 1 an jumatate. Si cred ca gata, nu mai facem!
Laura25 ma bucur ca strumfii sunt ok, ca tare sunt scumpi. A! I-am si votat la concurs! A, si te rugam daca se poate sa ne dai si noua parola de la contul comun ca ma intereseaza tot ce e in limba romana sau subtitrat in romana ca imi e mai usor sa-i tai sonorul si sa citesc decat sa-i traduc. Si nu vreau deloc sa pierdem startul cu limba romana!
Mamini imi pare rau ca Sofia are problemute. Sper sa nu fie ceva foarte nasol. Tu cum mai esti? Mai stii ceva de Kulta? A disparut asa dintr-o data. Si eu scriu din an in Paste, dar mai apar asa episodic,sa nu ne uitati chiar de tot.
Albinutza, scumpa foc Maria (ca si Luca, de altfel)! Inca o data sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Am mai vazut poze si cu alti copilasi. Doamne, toti sunt niste scumpi!
dulce pe toti.
Suntem sanatosi, voiosi si sa zicem voinici: 11,600 kg. si (~)88 cm la 18 luni.
Am fost promovati la daycare de la pitici f mici la pitici pur si simplu (adica de la infanti la toddleri) si ne place si mai mult. Mai mult loc de joaca, mai dinamici copilutii, jucarii noi si "interzise" pana acum. Ce mai, ne place!
Vorbeste o gramada. Repeta tot ce i se spune (stalceste destul de mult, dar te prinzi ce vrea). Nu face inca decat 2-3 propozitii. In rest doar numeste si arata obiecte. Culori nu stim dar nici eu nu am stat sa-i explic. In schimb stie bine care "triangle", "circle" si "square" (numai in engleza). Stie multe denumiri de lucruri si in engleza si in romana, si, in funtie de limba in care ii pui intrebarea foloseste aproape mereu corect "traducerea". De numarat numara bine pana la 5 in engleza si de la 3 la 9 in romana (cu preferinte pentru cifra 4).
Acasa suntem cumintei si neascultatori. Nu tipam (prea des) dar am inceput sa batem cu tot felul de obiecte in calorifer si in usile de la dulapuri. Spre deliciul vecinilor. Trebuie sa va spun ca la noi in bloc media de varsta a locatarilor este de peste 70 de ani. Si, evident, Al este singurul copilasi din zona. Norocul nostru e ca avem vecini (din apartamentele alaturate)care au probleme cu auzul, asa ca, inca ne zambesc cald cand ne intalnesc.
Cand ne-am mutat aici am ales blocul asta fiindca era curat si LINISTIT. Sper sa nu ne injure nimeni prea tare. Mai dificil e iarna cand nu stam asa de mult afara. Dar cand da vremea buna, de la gradi ne oprim direct in parc si stam pana se intuneca. Venim acasa, papam, baita si la nani. Nu mai avem cand sa facem "valuri". Asa reusim sa consumam energia si mai face si mamai niste miscare ca tare-i trebuie.
Cam atat despre noi. Poze nu prea am mai facut in ultima vreme. Nu ma intrebati de ce ca nu am un raspuns la intrebarea asta. L-am mai filmat in cateva randuri, dar cu camera, nu cu aparatul foto si e mai greu de descarcat si de pregatit filmulete pentru dropshots. As vrea sa am timpul asta la dispozitie!
Gata, iar mi-am facut postarea kilometrica. Doamne, ce chef am de-o cafea de-aia indulcita cu multa vorba! Dar aici n-am cu cine. De-aia mi-e si mai dor de-acasa :-(.Si Al n-are nici el atata rabdare sa "stam de vorba".
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
ursuletulpanda2005 spune:
Fetele! Era sa uit!
Azi e Martisor! 

Sa aveti parte de cat mai multa primavara in suflet si in viata!
Cu mult darg,
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
dania.nicol spune:
Martisoare pentru Inimioare

Ce repede mai trece timpul, parca mai ieri impodobeam bradul....
O primavara minunata ...
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua stelută
Yasmari spune:
Salutare fetele mele si primavara sa va incalzeasca sufletele!
Multumesc de strigare si scuze ca nu sint o prietena, chiar si virtuala, de nadejde, la necaz si bucurii. Ma caracterizeaza sa ma dau la fund cind nu mi-s boii acasa,se traduce in felul urmator: imi caut de lucru si sint indezirabila, imi crapa inima in 99 la perspectiva(ce a devenit de dorit.....stiu, e paradoxal), de a-mi gasi servici, consecinta -a o lasa pe Yasmin in grija altcuiva (care iarasi e o necunoscuta in ecuatie, am niste oferte dar nu ma incinta nici una). la care se adauga alte tristeti, indoieli, angoase personale. Se spune ca Dumnezeu ne da atit cat putem duce. De acord. Toata credinta mea in Dumnezeu, toata intelegerea ca esenta omului e spiritul sau, nu topeste durerea mortii verisoarei mele. Izbita de cotidian si maruntele probleme, uit, dar cind se cuibareste in mintea mea imaginea trupului ei tanar si frumos descompunindu-se sub pamint, ma crispez sub povara. Fetita ei de 3 ani inca o asteapta, nu stie nimic.
Asa e viata.
Puiutul meu ciripeste continuu, inteligibil or complet pasareste. Si ea e poliglota, cum ajunge in autobuz le arata tuturor obiectul si incepe pe o voce jeluitoare: Buba deghe (adica are buba la deget....dar de narav tot nu se lasa).
Ai tipa prin casa Pule si ia o pauza, no, stati, sa nu credeti ca sintem fam vulgara, prima se traduce Pomela, a doua Lamaie.
Ieri la culcare m-a innebunit cu Adei iute, acum vreo 2 zile am zis ceva de Ardei iute si tare i-a mai placut.
Mamini, draga mea, ma simt cu musca pe caciula, am intrerupt orice contact cu tine, iertare, si uite vii cu vesti proaste! Muulta sanatate Veveritei si tie putere multa!
Rosi, eu una nu te-am uitat deloc, de aproape 1 an n-ai mai scris, Alexia avea probl cu piciorusul si era nitel bolnavioara, iar tu f ingrijorata pe vremea aia. Acum totul e ok, da?
Da, am facut si noi vaccinul pt pneumonii, e nou in Uk.
Irina, nu te alinta, ce disperare? Fiecare copil cu personalitatea lui. A intelege daca nu te-ai ocupa de ea, dar atunci nu ti-ar fi pasat sa disperi, lol.
va pup pe toate, toate, ma iertati ca n-am o vorba pt fiecare, brainwashed se cheama.