Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna1
Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac. Copii de 2 zile sunt mult mai bine. Inca mai tusesc un pic, ieri le-a mai curs f. putin nasul, azi deloc. Sunt plini de energie si nu au facut deloc febra cat au fost bolnavi. Eu as vrea azi sa-i scot o jumatate de ora in fata blocului, ca nu au iesit de o saptamana. Fac bine? Sau sa-i mai las sa le treaca si tusea?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna1
Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac. Copii de 2 zile sunt mult mai bine. Inca mai tusesc un pic, ieri le-a mai curs f. putin nasul, azi deloc. Sunt plini de energie si nu au facut deloc febra cat au fost bolnavi. Eu as vrea azi sa-i scot o jumatate de ora in fata blocului, ca nu au iesit de o saptamana. Fac bine? Sau sa-i mai las sa le treaca si tusea?

Eu zic sa-i scoti ca atata timp cat nu au febra nu e problema. Imbracati bine si la aer

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
si eu zic sa-i scoti afara linistita. daca n-au febra si nu bate vantul tare nu conteaza daca e frig.

monica,
si eu am auzit de el parca-mi spusese yasmari ca l-a facut. e impotriva infectiilor pneumococice: meningita, pneumonie, bronsita. as intreba si eu pediatra daca-l are si ce parere are ca am citit ca e bun.

maria iar are o perioada de cateva zile cand se scoala de la 5.30. partea buna e ca bea atunci vreo 300ml lapte si apoi doarme pana pe la 9 beton. cred ca vecinul a inceput sa se trezeasca la ora aia si face zgomot la baie. altfel e tare maraita noaptea cred eu ca-i mai apar ceva dinti desi nu se vede nimic.
a inceput sa zica fraze murim de ras: "ei vezi", "haide la fetita", "la nani", "da-te la o parte", "al meu", "mai vrei?". are un simt al proprietatii f dezvoltat cum te asezi intr-un loc unde nu-i convine ei vine si te impinge si zice "al meu. da-te la o parte". nu stiu ce-o sa ne facem cu ea cand o s-o dam la gradi.

parca deja bea mai mult lapte de cand am schimbat pe humana junior. acu tre sa-mi fac provizii iau cate 5 baxuri pe luna.

mamica de maria, 1 an si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Ema este si la noi din dec anul trecut sinu s egaseste la farmacii cica doar la policlinici si se cam face pana la 2 ani dar si intre 2 si 5 ani parac am citit dar nu stiu de cate ori.

Mergi la inceput

Albinutz, Emanuela multumesc pt raspuns! I-am scos afara si efectele s-au vazut imediat. Au mancat bine si au adormit la mai putin de 5 minute de cand i-am pus in pat. Asta in conditiile in care ultimele 2 zile au fost jale la somnul de pranz. A cam fost un chin plimbarea, ca Rares vroia sa topiaie prin toate baltile, Bianca vroia numai langa scara blocului unde picura apa de sus. Zapada s-a topit si e plin de balti si noroi.
Am tras de pe net 3 filme Teletubbies. Unul l-am pus deja pe ftp, celelalte le fac acum upload. Ai mei prima data nu au vrut sa se uite, ca se asteptau la Beby Einstein, dar pe urma le-a placut. Rares ii imita la greu. Se trantea pe jos cand cadeau ei, facea "salut" din mana de fiecare data cand vedea in filmulet, a venit in bucatarie si mi-a cerut clatite, ca mancau aia ...

Luminita sper ca te simti deja mai bine. Intrebai de jucarii, ai mei citesc, se joaca si cu lego, cuburi, jucariile de plus, dar si cu linguri, castroane, plimba scaunelele lor. Lui Rares mai ales ii place sa bage obiecte mici in diverse recipiente. De 2 zile au facut o pasiune pt dulapul cu CD-urile lui taica'su si unde pana acum spuneam "nu" si plecau, acum eu le spun "nu", ei imi spun "tata" (adica sunt ale lui tata) si ma ignora total .

Simona, Yasmari, Irda, Kasi si celelalte care va simtiti cu musca pe caciula ca nu ati mai dat nici un semn de viata de mult timp ... ia puneti mana si scrieti frumos 3-4 randuri, sa vedem ca sunteti bine

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna ziua!
Multumim pentru link-urile cu Winnie the Pooh.
Laura ma bucur ca sthrumphii sunt bine si ca deja s-au vazut rezultatele iesirii afara. Multumim pentru filmulete. virtuala colegului tai si nastere usoara sotiei lui.
Eu astazi am dus actele la cresa si de maine il duc pe pici. Azi a plecat de langa mine la bebe si jucarii si de abia l-am luat de acolo. Sper sa fie semn bun .
Acusor incepeti si voi de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

pisicut la ce cresa il duci pe bb?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisicut

Buna ziua!
Multumim pentru link-urile cu Winnie the Pooh.
Laura ma bucur ca sthrumphii sunt bine si ca deja s-au vazut rezultatele iesirii afara. Multumim pentru filmulete. virtuala colegului tai si nastere usoara sotiei lui.
Eu astazi am dus actele la cresa si de maine il duc pe pici. Azi a plecat de langa mine la bebe si jucarii si de abia l-am luat de acolo. Sper sa fie semn bun .
Acusor incepeti si voi de maine?

Care link-uri? unde? vreau si eu! Am ratat eu vreun mesaj!?
Bafta multa la cresa, sa se adapteze repede si sa fie cat mai rezistent la virusi Il lasi toata ziua, sau doar pana la 12 la inceput?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Luminita noi nu locuim in Bucuresti. Il duc la cresa de stat.
Laura in directorul "desene animate" de pe ftp sunt doua torrente cu filme Winnie the Pooh. referitor la cresa in prima saptamana il scot la 12, dupa aceea vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Credeam ca il duci la Bucuresti. Are vreuna dintre voi copilul la cresa in Bucuresti?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput