Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Briana eu cred ca pe Rares il dau la dansuri, ca el se bataie si daca fluiera o alarma in parcare . Legat de Ana, daca nu mai merge cu distrasul atentiei, incearca ignoratul, scosul din "zona de conflict" (time-out e tehnica si tine daca incepe sa inteleaga ce vrei de la ea de fapt). Sunt niste carti de psihologia copilului f. bune, numai timp sa ai sa le citesti si nerv sa le aplici. si daca te hotarasti la ceva, sa stie si bonele si sa fie si ele in ton cu tine. Ce metoda vrei tu sa aplici, sa o respecte si ele. Toate trec, sunt doar faze .... Ai mei au facut azi niste boroboate, cat nu au facut intr-o saptamna, dar eram asa de fericita ca sunt mai bine si se joaca, incat nu m-am suparat deloc.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am hotarit sa il intarc pe Andrei. Am incetata alaptatul in urma cu 5 zile. Am luat Brocriptin. Pana aseara nu am avut nici o problema. Aseara insa mi-au aparut in lateral pe ambii sani niste noduli durerosi, iar dimineata am muls putin lapte pt ca nu mai puteam de durere. Acum ma simt rau si am putina febra. Oare am facut mastita? Cum se trateaza?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, ma bucur ca si-au revenit strumphii si fac iar prostioare! Mai bine sanatosi si nazbatiosi, decat bolnaviori!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Luminita ai mastita doar daca sanii sunt umflati si rosii. Altfel s-ar putea sa fie efectele adverse de la medicamente. Si mie mi-a dat Brocriptin cand am intarcat, dar nu l-am luat. M-am muls o singura data dupa vreo 2 seri si acum dupa 1 luna jumatate nu am probleme deloc. sa-ti treaca repede.

Mergi la inceput

Ciudat e ca 4 zile nu am avut absolut nimic. Erau sanii moi si nu ma durea nimic. Acum am si putina febra: 37,5

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Luminita, eferalgam ia, dim si seara si pune gheata pe sani.Nu te mai mulge.daca simti ca niste noduli, gheata si iar gheata.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt fericita...
Acum 2 z, nu imi mai mergea HDD pe acre tineam absolut toate pozele cu fetele, cu nasterile etc...si de salvat nu am salvat nimik ac idioata..
In fine a crapat HDD si noroc ca pot sa le recuperez ,,ma costa si 6mil, da..macar o sa le am..ca am plans de m-am rupt zilele astea.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am dormit aseara cu foi de varza la sani, am luat eferalgan si acum sunt mai bine.
Multumesc pt sfaturi.

Album Andrei

Mergi la inceput

Andrei nu e atras deloc de jucarii. Ii place sa se joace cu sticle, linguri, castroane, suruburi si orice altceva in afara de jucarii. Copilasiii vostrii draguti, cu ce jucarii se joaca? Cu ce le captati atentia?

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana-Mirela si Dede ati auzit de vaccinul PREVENAR(contra pneumoniilor)???? Este un vaccin nou pe piata noastra ce ziceti de el?
Vreau o parere a voastra

Mergi la inceput