Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,

mersic de cuvinte frumoase,ne acomodam bine cu tati.
avem si noi un catel si broasca in care se baga mana si se face teatru,Oani e f incantata de ele si face si ea teatru.vorbeste f mult,aveam la sf ian 120 cuvinte in Ro si 80 in engl.acum nu mai am cum sa le numar.spune propozitii clare, uneori ii iese si r.tz si sh ii ies. oricum e o scumpa(suna f cunoscut, stiu) si o sa mor de dorul ei ca de luni sunt iar la full time job.
am vazut poze si inregistrari,scumpi foc copilasii.
un weekend placut.
va pupam pe toti/toate.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele
Si eu intr-o mika pauza, am hranit copii si acum dorm aman2. La noi noaptea e linistita, are colici dar nu plange, ceea ce e bine. Se screme, trage vanturi dar atat...plange de foame in schimb Si daca are brutika plina, doarme si 4 ore intre mese

V-am pus poze cu Maria sa vedeti cum doarme pe burtika

http://community.webshots.com/album/557854273ROiAvz

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Doamne Albinutza, ce scumpa este Maria!!!!!

Emaimee, draga de tine!!! O sa te obisnuiesti si cu despartirile astea, de dimineatza pana seara....

Brianamica, cum a fost concursul? I-a dat Ela pe spate???? Vrem pozeeee!!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Briana, chiar cum ai rezolvat-o cu constipatia Anei?
Concursul?

Off fetele mie dor sa vb cu voi..dar nu mai am timp de nimik...cred ac dupa ce face Iarina 4luni incep sa mi respir

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, cu Ela am avut probleme si imi amintesc ca nu am rezolvat-o eu cu nimic...pur si simplu si-a revenit. In schimb la Ana mi-a recomandat doctora de pe la 3 satptamani sa ii dau debridat pentru colici si reglarea tractului intestinal ! Nu mai retin cat ii dadeam...in orice caz cateva picaturi de 2 ori pe zi ! Si nu am avut probleme cu Ana...poate de la asta...poate ca nu a avut ea nimic..Dar la Ela am incercat tot ce era posibil acum 8 ani !

la concurs a fost super..Ela a luat locul 4 (si pentru asta a plans de a rupt..) dar eu zic ca e bine pentru ca mergem la dansuri de o luna si ceva...! Insa ea a suferit foarte mult pentru locul asta. Are asa o ambitie sa fie prima peste tot...poate nu ii trece in timp ! poze nu prea am ca au iesit foarte intunecate..era intuneric in sala si nu am mare lucru...abea disting eu ! Data viitoare imi iau camera sau un aparat mai bun !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Am lipsit, recunosc, dar am citit tot-tot. Dupa sesiune am recuperat (facut curatenie, cumparaturi de haine la fata, mancare, jucarii, umblat pe la scoala sa platesc semestrul 2, chestii de-astea), Acum m-am mai adunat. Fata mea e bine, da semne de raceala, adik stranuta, dar ii pun ser la greu in nas si se potoleste. Pana acum am reusit sa evit racelile, mai vedem in continuare cat reusim, ca azi vad ca m-au luat pe mine frisoanele... Nu stiu ce sa mai fac cu ea, are acelasi regim de mese ca acu juma de an, adik 1 masa de fructe cu branza, un ade carne cu legume si 1 iaurt, iar spre dimineata un bibe de lapte. Mai mult nu vrea si pace. SI normal, in ultimele 3 luni n-a pus pe ea nici macar 100 grame... Asta e, vrea sa fie supla, cred...
Cu vorbitul tot slabut sta, adica spune doar o silaba din cuvant. E adevarat ca intelege tot ce-i zicem, ne aduce ce-i cerem... dar nu pune si ea cuvinte. O sa incerc si eu metoda Hanan, parca asa se numeste, sa vad ce iese...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Giana, ai grija de tine si de strengarul mic! Si sa gasiti cat mai repede apartament ca sa va mutati si sa poti sa-ti iei ajutor! Dar ai incercat sa-i zici mamei tale ca va cautati casa cu chirie ca sa poti angaza pe cineva sa te ajute cu Dani, ca vorba Albinutzei, ma gandesc ca poate pricepe ca ti-e foarte greu si pune mana sa te ajute cu Dani!

Anis, cat mai multa energie, ca ai nevoie!

Albinutzaa, frumoasa rau Maria! Ce bine ca te ajuta si ea, fiind cumintica!

Briana, felicitari pentru concursul Elei. Pana la urmatorul concurs va fi bine pregatita si atunci va veni acas cu coronita de lauri!

Laura, pupam si noi pe bb al prietenului tau care a fost asa dragut cu noi... Si sa mai stea la caldurica pana se fac cele 9 luni, abia apoi sa vina sa-i bucure pe parinti!

Emaaimee, spor la servici si numai bine fetitei cuminti si destepte si bilingve!

Valcampam, succes la noul servici! Sa-ti fie bine si sa fii apreciata de colegi!

Irina, m-au distrat fetele tale jucause!

Diana, azi ii fac si eu fetei prajitura ta cu mere. Sper sa-i placa si sa manance din ea, daca nu or sa manance bunicii, ca eu si sotul suntem la regim, ne pregatim pentru vara...

Dede, pupam baiatul viteaz! Si obrajorul, ca sa se vindece repede si sa nu-i ramana urma!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank">Alexa, dupa 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cati, ce ma bucur sa vad ca ti-ai facut ceva timp sa ne mai povestesti despre voi!!!! Si noi suntem in acelasi stadiu cu vorbitul.... ma striga foarte frumos, dar ma striga de vreo 20 de ori pe zi, chiar daca eu nu sunt acasa.... in rest, vorbesc cu ea, foooarte mult, ma aplec la nivelul ei, ma uit in ochii ei, o intreb diverse chestii, repet cuvinte usoare pe care le poate spune... poate zice ceva macar in bebelineasca, dar ea... incepe sa tipe!!!! Eu zic ca Ioana nu are rabdare si nu are curajul inca sa spuna cuvinte de care nu este sigura. Tot asa, si ea intelege, aproape tot, ne imita, dar nu vrea sa zica pe limba noastra...

Diana, apropos de prajiturica, foarte buna a iesit, insa eu cred c-am gresit undeva... si cred ca stiu si unde: am pus aluatul intr-o cratitza (mi s-a parut mie ca este prea putin pt. tava) si cred ca a fost stratul prea gros ... a avut o consistentza ciudata, parea necopt la mijloc.... nu stiu. Ma rog, Ioana a bagat in ea la greu.... i-a placut asa cum a fost.... la cat de buna bucatareasa sunt eu....

Brianamica, locul 4 pentru o incepatoare este foarte bun!!!!! La urmatorul concurs va lua locul 1, sunt sigura de asta!!!! Ma bucur ca este o ambitioasa, sa o tina tot asa!!!

Anis, hai ca mai aveti putin pana la 4 luni....

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am intrat sa va salut si eu! Abia azi au inceput shtrumphii sa se puna pe picioare. Am trecut prin niste zile tare grele. Din cauza ca e prima data cand sunt asa bolnavi, am fost super panicoasa si stresata . Azi sunt mult mai bine, sper sa le treaca de tot cat mai repede.

Briana ma bucur nespus cand vad mesajele tale optimiste. Se "simte" printre randuri ca esti mai bine din toate punctele de vedere. Ma bucur si felicitari domnisoarei tale! E o performanta remarcabila locul ocupat. Data viitoare te rugam sa nu ratezi pozele!

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa imi intru si eu in ritmul de scris, adica zilnic. Acum fug, ca mi se ard clatitele in tigaie

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Laura, DA , sunt mai optimista si mai bine...psihic ! Ai observat...hmm...atenta ca de obicei la detalii. Sincer, este a doua oara cand ma surprinzi !

Cat despre Ela, sincer am fost FOARTE MADRA cand am vazut-o cum danseaza pe scena. IMI PARE RAU RAU ca nu am poze de la primul ei concurs ! Dar avem dploma si o medalie ! O sa ii inramez diploma ! MAcar atat !

Ana da semne de rasfat MAXIM !!!! Daca nu ii dai ce vrea tipa tare de tot !! Ce sa fac ????????????????????

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput