Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai mai fetelor cam asta e pretul aici in Bucuresti la bone. Am fost eu proasta nu darnica cu cadourile ca am zis sa fie bine si sa nu plece dar uite ca Italia e mai avantajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monica, intr-adevar, nu se compara preturile din Bucuresti cu cele din provincie.... Noi aici scapam mai ieftin.... Dar tu ai fost chiar darnica, zau asa... stiu, tu ai vrut sa fie bine pentru Mihnea dar femeia aceea nu a stiut sa aprecieze...

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ce zapada fetelor ? Cum arata ,ce inseamna cuvintul zapada? Prin bucuresti e frig de ingheata pietrele dar zapada nu a trecut pe aici in acest an decit o dat o mica fulguiala si gata...
Eu si Daviduta suntem ok. Eu sunt obosita si stresata caci mai am o zi de munca apoi incep lucrul la o alta firma. M-am hotarit in cele din urma sa ma angajez la o firma reprezentanta unei marci de masina. (nu scriu numele marcii sa nu primesc avertisment ceva ). abea astept sa incep acolo dar sunt obosita fetelor as dormi 2 zile la rind dar puiul nu ma lasa. E plin de energie, veseloi, vorbeste mult in bebeliceasca lui. A facut si vaccinul ROR a scincit doar un pic cit l-a intepat si atit. L-au laudat dr si asisenta ca e tare cumintel ca de obicei. Cind e acasa uita sa mai fie cuminte.A si a slabit 1/2 kg in 3 luni. Are 12.5 kg acum eu cred ca mai mult s=a inaltat acum cred ca nu l-au cintarit bine la cabinet.
Laura sa-i dai amicului tau o bere virtuala si din partea mea cu urarea de 'nastere usooara sotiei'.
Va multumesc mamici pentru incurajarile voastre. Mai intru cit de curind . Pupici la toti!

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Neata fetele,

E friiiggg !!! Nu imi place dar nici faptul ca nu am avut iarna nu e in regula.

Anis....multa sanatate ! Si tie si puiutei ...ca imi imaginez ce se chinuie saracuta ! Cu Ela am avut asemenea probleme vreo 5 luni ! A fost cumplit !

Laura...pupam strumpfii ! Vad ca totul la voi este "in gasca". Si bune...si rele !

Si asa ca info...si pe mine tot 8 mil pe luna ma costa bonele (ca am 2 ). Asta pentru ca imi trebuie acoperita ziua de la 7.30 pana seara in jur de 20.30-21.00 cand ma intorc eu de la serviciu ! Cam asta e pretul pe aici !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sa va spunem si de noi !

Ela are astazi primul ei concurs ...face dans sportiv de putina vreme iar astazi dupa amiaza avem concurs. Ne-am pregatit fustite...bluzite...cipicei pentru dansuri...si o inimioara cu emotii ! (de fapt sunt 2 ca si mami e topita ...).

Ana e OK, a avut o tentativa de raceala dar eu cand am umblat atunci cu bubitele am ajuns si la Naturalia (cabinetul fam Chirila) si am avut de acolo un chit de raceala si gripa (cu eucalipt , echinaceea si alte chestii naturiste). Dupa 2 zile de tratament (dat la primele simptome cu muci pana la barbie si stranuturi) suntem super OK...nu febra...nu tuse...nik ! Sunt f incantata ! Nu i-am dat nici o secunda medicamente !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna dimineata!
Am pus pe ftp carticelele descarcate ieri de la Cabinetis PSI. Lectura placuta.
Brianamica ma bucur ca Ana este bine si cu bubitele si cu raceala, sa o tina tot asa. Felicitari pentru primul concurs al Elei, sa fie totul bine. inimioarele cu emotii.
Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! de dragobete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

De Dragobete La multi ani!

"As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!"

Va pupam si sanatate multa

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
La multi ani, de Dragobete!
Am intrat sa va spun putin si de noi.
De cateva zile repeta tot ceea ce zicem: adica dintr-o fraza sigur repeta un cuvant (chit ca nu vorbim cu el). Evident tot este stalcit, altii nu inteleg ce zice. S-a autointitulat Dodo. Mie imi zice Andia (de la andy) sau Ande-a, lui Marian ii zice Maman. Zice peste 50 de cuvinte (de cand a inceput sa vorbeasca asa mult nici n-am mai notat).
In schimb avem probleme cu intelegerea. Aici e vina lui mami ca n-a repetat cu el. Adica tot ce il intrebam era "unde e...?" si copilul numai la intrebarea asta stie sa raspunda. Ne-am gandit noi la un moment dat sa-l intrebam "cine-i Tudor?"(in loc de unde e) si la intrebarea asta stie sa raspunda. In schimb daca il intreb "cine-i Andreea?" arata tot la el. N-a priceput bine rostul intrebarii "cine". Nu raspunde la mai nimic cu da. Doar la "ai facut kk?" si atunci daca vrea.
In rest e un copil minunat!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Succes Ellei la primul ei concurs!
Laura, si din partea mea o si urari de bine sotiei colegului!
Dede, pupam ochisorul baiatului. Cred ca te-ai speriat tare.
Giana, ma bucur ca esti mai bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput