Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Preturile difera d ela oras la oras si d ela situatie la situatie Giana. Eu cand am incercat varianta bona ii plateam 8 mil pe luna, telefon dat d emine aparat cu abonament, abonamentul pe toate mijloacele d etransport si bonurile sotului d emasa plus ca asa s-a intamplat cat a stat la noi a fost ziua ei, ziua lui fisa si a primit o gramada de cadouri substantiale( cercei de aur si ea si copila, lantisor de aur copila, imprimanta ptr calc copila si o gramada de alte nimicuri). Daca imi cumparam eu o crema ceva ii luam si ei dar uite ca nu a fost bine. Asa ca fi f atenta. Noi am renuntat pana la urma, Mihnea va ramane cu mama si tata d ela 2 ani.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Monica! Dar stiu ca esti darnica, nu gluma! Nu ma angajezi pe mine bona la Mihnea?

Giana in Piatra preturile sunt intre 3.5 mil si 5 mil, la 9-10 ore /zi, inclusiv sambata cateva ore. Eu pt shtrumphi gasisem la un moment dat o tipa care pt 9 ore de stat cu copii (fara sa-mi faca altceva in casa, doar ce tine de copii) vroia 5 mil. Isabella are o femeie care ii sta 10 ore, inclusiv sambata, si o ajuta cu copii, la curatenie, la facut mancare si ii da 4 mil. Dar Isabella sta acasa, eu vroiam sa ma intorc la munca si sa stea femeia singura cu copii. Mai intreaba printre cunostintele tale cu copii, pentru ca intr-adevar preturile difera mult de la oras la oras. Ma bucur mult ca situatia cu sarcina e mult mai buna. Sanatate multa!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Noi am fost de dimineata la pediatra si a vazut copilasii. Rares are un rosu in gat ca la carte, tuseste de ieri dimineata si azi au inceput si cativa muci, dar nu face febra si mananca. Bianca nu are rosu in gat, dar i se aude ceva in plamani. I-au coborat secretiile care i le auzeam eu cand tusea pana in plamani. Nici ea nu face febra, dar asnoapte nu am dormit nici eu nici ea, ca mereu se trezea innecandu-se si am tinut-o in brate toata noaptea.
Le-a dat Ambroxol si Klabax 7 zile.
Acum dorm deja. Bianca e obosita dupa noaptea nedormita, iar Rares are inceputul ala uracios de raceala cand esti obosit si ai ochii injectati.
Asta este! Am scapat noi toata iarna de raceli, dar tot ne-a prins pana la urma. Sper sa treaca repede si fara complicatii. Mi-e ciuda ca nu-i pot scoate afara, ca e nins asnoapte si o zapada asa frumoasa, cum nu a fost toata iarna.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Laurici, draga de tine, sper sa treceti foarte repede de raceala asta nesuferita!!!!! Pupici multi Biancai si lui Rares, sanatate multa!!!

Dede, auci!!! Pupam ochisorul cu buba al lui Adi, bine ca n-a fost mai rau!!!

Giana, ma bucur ca sunteti mai bine si n-a fost nevoie de cerclaj!! Ai grija de tine, odihneste-te!!!

Pisicut, ce-ati facut pana la urma??? I-a facut vaccinul sau l-a amanat???

Cristina, felicitari pentru sesiune!!!

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna ziua!
Pana la urma dupa ce l-a consultat a hotarat dna. dr. sa-i faca vaccinul asa ca ieri (inainte sa-mi scri Dede) i-am facut vaccinul. Alex s-a comportat exemplar si nu a plans decat un pic cand l-a intepat. Inca nu a avut nici o reactie de la vaccin, dar ma gandesc ca e un pic cam repede pentru reactii si sa nu faca de acum varicela, sa nu-l fi intepat degeaba.
Dede multumesc mult de sfat, dar am citit mesajul tau abia aseara cand am ajuns acasa. pe Adi sa-i treaca repede buba si sa se urce din nou pe schiuri.
Laura sthrumphii sa se faca bine repede. Multa sanatate va dorim!
Giana ma bucur ca ai scapat de cerclaj. Multa sanatate si tie. Ai grija de tine si de bebe din burtica. Ce bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute. Pe aici pentru 9-10 ore platesti in jur de 500-600 Ron.
Anis imi pare rau ca inca mai ai probleme cu sanii si constipatia. La noi strugurii si perele fac minuni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Fetelor, imi cer scuze ca ma bag peste voi dar la cabinetul PSI au aparut carti interesante si cred ca v-ar folosi si voua.Avem si a doua carte propusa de Magnolia

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pisicut reactiile adverse la ROR apar dupa 7 zile.

Laura am zis sa fiu om si sa ii fie bine dar se pare ca nu am dat peste o bona de calitate. Daca era de joaca era bine in rest s ail schimbe sa ii dea sa manance sau s ail culce doamne fereste.

Uite Giana sora mea are o bona interna ardeleanca ii da 5 mil pe luna sta cu ei in casa deci casa, masa, transport platit dus intors d ecate ori pleaca acasa plus tot asa diverse cadouri si asa zise prime d epasti de craciun d eziua ei etc. Dar face si toata treaba in casa sta si cu copilul si ii face absolut tot. L-a luat pe nepotelul meu d ela 3 luni juamte si acum are 2 ani si 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Monica,chiar ca esti darnica... Mie dr. mi-a dar de intzeles ca 4-5 mil sunt de ajuns plus transport.Acum ramane sa vb. si cu ea. Poate cere mai mult,vedem noi. In orice caz eu voi fi tot timpul acasa cu copii si cu ea. Doar sa ma ajute cand cu unul,cand cu altul...avem nevoie de "o bunica". Exact asta este. Cineva care sa ne dea si sfaturi(le primim) care sa ii mai scoata in parc,sa ne mai faca o gogosica ceva ce fac doar bunicile asa buuunn! Sa o putem lua cu noi in vacantze.Cred ca au nevoie de cineva mai in varsta.Si nu numai iei ci si noi astia marii.

GeorGiana 18+ Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Delia,pupici si multa sanatate lui Adi,sa-i treaca repede buba!Pupici si Medeei !

Irina,multumim frumos!Pupici Ioanei!

Dania ,multumim frumos !Pupici lui Sebi si lui Cata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Dupa o iarna fara nici un fulg de nea,in sfirsit a nins si la noi.
Poate reusesc sa ies diseara cu baietii la sanius!IUHUUUU !
Wk-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cristina, ce fain!!!!! la noi dupa ploaie au dat si cativa fulgi.... dar numai asa cat sa ne incante ochii pt. 5 minute.... Asadar noi nu avem parte de sanius. Va dorim distractie placuta la derdelus!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput