Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Giana, imi pare tare rau ca esti in asemenea situatie. Si eu cred ca va fi mai bine daca va mutati, iti trebuie un ajutor cu Dani. Ai grija de tine!

Irina, pupam cucuiul, ma bucur ca nu a patit nimic nici Ioana nici Alma .

Acusor, sanatate lui Teo, sa nu mai ia cazaturi. Sa stii ca Iulia pana de curand nu facea nimic cu cartile, doar le rasfoia sau rodea. Acum a inceput sa "citeasca", studiaza pozele...isi dau ei drumul. Iar cu vorbitul...mi se pare buna metoda Hanen, si eu o aplic la Iulia .

Albinutzza, ati fost nasi de cununie sau de botez? Oricum, felicitari!
Cartile cu apa se gasesc si la Dalles si probabil in toate librariile mai mari, poate si prin Carrefour (la standurile cu reviste si carti vis-a-vis de casele de marcat). Daca mai vad pe undeva, anunt.
Si se pot comanda online de la diverta, dol.ro .

Dania, multumim. Vrem sa plecam din tara .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Am pus in contul ftp vreo 10 albume de muzica, poezii mai simple si cateva povesti text. Spor la invatat .

Laura, facem cinste cu o bere virtuala prietenului tau . Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana, mersi, cred ca voi comanda prin posta, ca mai greu cu timpul pt cumparaturi. Am fost nasi de cununie, si tareeee bine ne-am simtit

Acusor cat e cresa pe luna?

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Diana, si eu incerc sa aplic la vorbit tot metoda Hanen. Sper sa dea rezultate cat mai repede.

Albinutz, e 4 lei/zi la zi, si 4,9/zi la saptamanal. Deci nu e mult.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna ziua!
Diana multumim pentru reteta, muzica si poezii. Am sa incerc in weekend prajitura.
Laura multumesc pentru carticele, sper sa reusesc sa le citesc. Am si eu cateva din ele. Foarte frumoasa jucaria, distractie placuta sthrumphilor.
Irina fetita nazdravana sa-i treaca repede de la buza.
Giana imi pare rau ca mama ta nu te ajuta. Poate dupa ce va mutati se va schimba si ea. Speranta ramane intotdeauna.
Dania eu l-am inscris pe Alex la o cresa de stat, tarifele sunt cele pe care le-a dat Acusor. Examene i-am facut un extrudat faringian si examen coprologic. Medicul de familie ii scrie pe o fisa vaccinurile si antecedentele. Noi parintii nu facem nici o analiza doar examenul clinic de la medicul de familie.
Acusor si eu il duc de la 1 martie si sper din suflet sa se acomodeze. Vom fi colege de suferinta, ne intalnim aici si ne povestim . pe Teo sa-i treaca repede cucuiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

aahhhh, cand va aud ca vorbiti de gradinitze si crese.... mi se zbarleste parul pe mine.... cand a trecut timpul asa de repede??? Parca mai ieri eram gravidutze si parca vad ca maine poimaine vorbim de scoli, licee, colegii, facultati.... uuufff....

Acusor si Pisicut, va tin pumnii si sa dea Domnul sa fie bine pentru pitici si sa nu plangeti prea mult dupa ce-i lasati acolo....ufff, mi se strange inima cand ma gandesc ce va fi in sufletele voastre!!!

Diana, am cautat carticelele acelea Magic Paint Book pe site-ul de care zici tu, al celor de la Diverta si nu le-am gasit.... poate ma luminezi putin!!!???

Laura, eu am incercat sa copiez Alba ca Zapada si dupa ce am tras vreo 26% mi s-a intrerupt, iar cand incerc sa fac download din nou imi taie macaroana imediat, imi da un mesaj de eroare.... Am vazut jucaria cea noua, cred ca sunt tare incantati strumfii, ce bine de ei ca se au unul pe altul, si o mamica asa ca tine!!!

Albinutza, ce bine ca ai doi copilasi cuminti!!!! Pupici vorbaretului si mancacioasei!!!

Anis, ce mai faci fetitza??? Esti bine?? Cum mai este rana de la san, a trecut?? Pupam dulce!!

Va pupam pe toate

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Irina, uite:

http://www.dol.ro/pagina_indecsi.php?ind=carti&litera=t

Cauti in lista "The Magic Paint Book" (albastru, mov si rosu).

Iar mai jos gasesti "Bumper Paint with Water", rosu si portocaliu:

http://www.dol.ro/pagina_indecsi.php?ind=carti&litera=b

Am vazut ca nu sunt poze disponibile. Am gasit pe google o poza cu www.indianbooksandmore.com/?page=shop/flypage&product_id=124&CLSN_1528=116440650615284d904333d2b9c99a3f" target="_blank">The Magic Painting Book

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Nu pot sta la palavre, ca trag vizigotii de mine la ora asta.
Am o rugaminte mare la voi. De ieri a inceput Bianca sa tuseasca din gat, ca si cand ar avea flegma adunata. Se aude haraiala in gat, nu in piept. Ieri a tusit doar de cateva ori, asnoapte nu am auzit-o, dar azi dimineata a facut iar o criza de tuse de vreo 2 minute, de o apucase plansul, ca o deranja. In rest, e vioaie, mananca, se joaca, nu are febra. Ce ziceti? Sa-i dau Stodal si sa vad cum evolueaza, sau sa fug la medic? Sa ma panichez sau inca nu!?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna dimineata!
Laura eu zic ca daca nu face temperatura si e vioaie nu ai de ce sa te panichezi. Da-i siropel sa se dizolve flegma din gat si asteapta. Daca in urmatoarele zile nu face temperatura inseamna ca nu e infectie in gat. si multa sanatate.
Si al meu are rosu in gat de vreo 2 saptamani si nu i-am dat nimic, i-am facut un extrudat care a iesit bine si astept sa-i treaca.
Fetele daca nu i-au iesit pana acum bubite de varicela, mai face de acuma incolo? Maine trebuie sa facem ROR si nu vreau sa apara complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Laura - asa am patit si noi fara temperatura si ni s-a dat EURESPAL 5ml la 8 ore

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput