Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

pisicut - Oricum ii va face dr. control inainte si daca constata ceva nu ii va face vaccinul.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pisicut scuza-ma ca intervin desi am spus ca nu imi mai fac publice sfaturile, dar cum ii faci vaccinul daca are rosu in gat? Eu stiu ca la vaccin indiferent ce vaccin este, copilul trebuie sa fie perfect sanatos.

Laura la secretiile pe care spui tu ca le are Bianca ffff bun este SINUPRETUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Pisicut asa sitiam si eu ca daca copilul e putin racit nus e face vaccin, treb sa fie perfect sanatos.

Laura si eu zic sa-i dai ceva de tuse, doar daca face febra atunci e mai nasol

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Am vazut ca a reusit Ilenutza sa fotocopieze cartea cu exercitii "GHID PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5 ani" - June R. Oberlander, de la ed. Niculescu despre care a scris si Emanuela ca o cauta.

"Cartea se gaseste in format electronic la adresa de mail exercitii_copii@yahoo.com, parola, bebelusi, la inbox.Cine doreste, sa acceseze adresa si sa dscarce cartea.
" - mesaj trimis de Ilenutza

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Dania multumesc mult!
Monica-Elena si m-am exprimat gresit, maine suntem programati la ROR. Intotdeauna l-a consultat inainte si apoi a hotarat d-na dr. daca ii face sau nu vaccinul. Rosu in gat nu l-am tratat cu antibiotic sau altceva pt ca extrudatul a iesit ok. Si nu stiu in afara de ceai cu lamaie si miere ce sa-i dau sa-i treaca mai repede. Pe mine ma ingrijoreaza mai mult varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri. M-am mai linistit. Ea e cam nervoasa si maraita ca-i ies un dinte si o masea deodata. Eu le-am cam dat peste cam viatza de zi cu zi ca incerc sa le schimb programul de masa, asa ca trecem printr-o perioada un pic mai nasola. Sper sa ne calmam cat mai repede. Eurespal am vazut ca am si eu. Astept sa se trezeasca, ca e la ei in camera si o sa citesc prospectul sa vad daca ii dau si de ala. Nu am avut rabdare sa astept raspunsurile voastre si i-am luat Stodal. Sper sa mearga cu asta, daca nu ii iau ce ai spus tu, Monica.
Am reusit sa-i bag pe gat (cam cu forta, ca i se pusese pata ca nu vrea sa deschida gura) si o lingurita de miere de albine cu cateva picaturi de tinctura de propolis. Am auzit de la mai multe persoane ca ar fi si astea bune la gat.

Irina zi-mi ce mesaj de eroare iti da la copiat Alba ca Zapada. Nu stiu de ce nu iti merge .

Azi a dus Sebi dosarele si i-a inscris la cresa si pe ai nostri. Din septembrie, sunt si shtrumphii "shcolarei". Vorba Irinei, nu stiu cand a trecut timpul. Parca mai ieri ii plimbam prin casa la 2 noaptea ca aveau colici.

Katink, multumim pentru informatie. Va rog si eu, daca o ia vreouna din voi, puneti-o pe ftp-ul ala, poate o mai vrea cineva. Eu sigur o vreau!

Diana m-am intalnit ieri personal cu amicul care ne-a pus la dispozitie ftp-ul si i-am spus ca are de baut o gramada de beri virtuale de la noi . Asteapata si el sa devina tatic in curand. Sotia lui e insarcinata in luna a 8-a. Asa ca a zis sa nu stergem deocamdata nimic de acolo, ca vrea si el sa isi faca DVD-uri cu ce am pus, ca sigur o sa-i foloseasca.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

HELLO,HELLO,dupa o perioada destul de lunga de absenta,revin si eu cu "forte proaspete"si cu noutati despre Rares&co.
Eu am terminat sesiunea,mai am doar disertatia in iunie ,asa incit pot deja sa fac un mic chef virtual:

La serviciu,nu mai spun,am lucrat non-stop,si am avut parte si de o gripa urita de tot,noroc ca au scapat copiii.Acum totul e ok si lucrez de zor la fisele fiscale.

Rares e un smecher fara pereche,cu o ambitie cam greu de temperat si ne incearca destul de tare si des limitele;cu vorbitul sintem mai lenesi :mama,tata,caca,pipi,nenea,bebe,bei(bere),ga(gata)papa,paapaaa-la revedere,da,ca(carne)si cam atit.
Il imita pe Mihnea,in tot ce face,ceea ce de multe ori ne e de folos,maninca singur si borsuletul,se spala pe dinti impreuna,dar si la prostioare,aruncat jucarii pe geam,tipat si altele.
A facut vaccinul,a trecut fara probleme,fara reactii,in schimb acum ne ies cei doi canini de jos si sintem miiriti, mofturosi , plingaciosi si fara pofta de mincare.

Multumim tuturor celor care s-au gindit la noi si ne-au incurajat, va pupacim dulce de tot si va oferim cel mai frumos buchetel de ghiocei!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am pus eu ghidul cu ex. Oberlander in contul ftp, il puteti lua de acolo.

Pisicut, dr. va sti daca e cazul sa amane vaccinul, in functie de cum se prezinta gatul .

Laura, sanatate Biancai si spor la iesit dintisorii.

Cristina, felicitari pt. sesiune! Venim la chef, cum sa nu . Cum a fost la concert?
Cu 2 nazdravani ai bucurii duble, dar si traznai duble . Multumim pt. ghiocei!

Katink, ti-am trimis !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Diana,
Din pacate nu am reusit sa merg la conccert,pentru ca am plecat de la serviciu la ora 21
Am vrut sa-ti scriu pe mess,dar spre rusinea mea nu am reusit,din cauza lipsei de timp.
Colega careia i-am cedat biletul a spus ca a fost super,chiar daca Felicia Filip nu a venit.
Regret nespus,ca nu am reusit sa ajung dar sper ca cei de la Iris sa mai vina in Iasi,pina la vara!
!

PS Am inteles ca ai si tu examene,ai terminat sau abia ai inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Ce faceti fetelor, nici un mesaj pana acum ?

Katink - multumim de stire

Laura - ce mai face Bianca?
iar pentru amicul care ne-a pus la dispozitie ftp-ul si uram nastere usoara sotiei si un BB frumos si sanatos.

palmyrah2002 - Ce bine ca mai dai un semn de viata. Va pupam

Diana -

O zi frumoasa la toata lumea!

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput