Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara,dragelor! Am intrat sa va spun ca sunt bine. Ceva mai bine decat acum cateva zile.Adica nu ma mai intzeapa asa tare burtica dar sunt momente cand il simt pe bb tot jos tare.
Mai nou a invatzat sotzul sa-mi faca injectiile si ce bine ca nu mai trebuie sa plec din 8 in 8 ore la cabinet.

Va multzumesc tuturor pentru incurajari si sfaturi si bine-ntzeles ca impreuna cu dr. vom lua cea mai buna decizie pt bb mic.Vreau sa va spun ca din greseala am zis ca e col deschis. In realitate este col intredeschis,deci cred ca nu este chiar asa de grav. Legat de cerclaj...fetele care au facut cum e si Anis stiu mai bine decat mine. M-am documentat eu dar nu inde-ajuns.

Legat de ajutor acum...ce sa va zic...poate va amintitzi ca am mai zis ca noi avem casa in constructzie si in cateva luni tocmai va fi gata.Pt. a scuti niste banutzi si pentru ajutor ne-am mutat din vara la parintzii mei.Am crezut ca mama-mi va fi cu adevarat de ajutor mai ales ca ea nu mai lucreaza de un an si deci ar avea timp si putere(are 43 ani) sa se implce. Dar.......nu am nici un ajutor. De cele mai multe ori mama se trezeste isi bea cafeaua si pleaca in vizite pe la bunica,matusa...pe unde se poate.Si cand e acasa doarme sau se uita pur si simplu la tv. Cu Dani sta,nimic de zis dar asa cand merg la piatza sau undeva in apropiere.Daca vreau sa-l las mai mult timp trebuie sa fie noaptea cand el doarme sau la pranz cand la fel doarme.Papa...nu prea ii face.Nu e deloc o bunica asa cum am crezut ca trebuie sa fie. Nu stie sa faca o prajiturica duminica ca sa ne adune pe totzi,de mancare...nu-i pot da lui Dani din ea pt ca baga Delikat si inca mult. Asa ca din acest motiv trebuie sa-i gatesc eu lui Dani aproape zilnic. Curatzenia...nu mai zic!
Mi-e rusine sa aduc o femeie sa faca curatzenie in casa ei sau o dadaca la copil. Ea s-ar simtzi jignita pt ca zice ca ma ajuta foarte mult
Acum cautam un apartament cu chirie tocmai pt a pune punct acestei situatzii. Atunci abea voi putea sa angajez pe cineva.Imi pare rau...e mama mea si o iubesc dar eu nu intzeleg cum poate fi atat de neinteresata.Cand a auzit ca am probleme cu sarcina a zis..."Vezi???Trebuia sa mai asteptzi!" In loc sa zica lasa mama,ca ma ocup eu ziua de Dani,mergi si odihneste-te. Intr-o zi mi-a spus chiar ca ea nu era pregatita sa fie bunica.Il iubeste pe Dani,stiu,dar nu-i place sa se implice.

Haidetzi ca m-am racorit. Mi-am spus of-ul dar pt mine asta tot dureros ramane. Nu ma asteptam sa-mi creasca copilul si nici nu vroiam asta(doamne fereste) dar nici macar un sfat?

Va pup si am sa va mai tzin la curent!

GeorGiana 18+ Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am pus pe ftp un director cu niste carti in format electronic. Vedeti si voi daca va intereseaza ceva de pe acolo.

Giana ma bucur ca esti mai bine. Legat de bunica lui Dani, am si eu un specimen in persoana soacrei. Se lauda la toti ce mult face ea pt noi, cand e cu noi pe strada opreste toate persoanele care o cunosc mai mult sau doar din vedere sa le spuna ca e cu nepotii la plimbare si e mandra de nu mai poate. In realitate, 4 zile pe saptamna vine cam o ora si ma ajuta sa-i scot afara.
Atat! A mai stat zilele trecute cam 2 ore cat am fost la dentist, dar am avut grija sa imi fac programare cand dormeau ei, asa ca a stat si s-a jucat soliter pe calculator, a baut cafea si a mancat fulgii de porumb ai copiilor.
E profa si la vechimea ei ia peste 11 mil salar. E singura, cheltuielile ei sunt abonamentul la romtelecom, cablu si intretinerea (nu foloseste multa apa, nu gateste mai deloc, are centrala dar tremura de frig, ca sa faca economie la gaz), dar nu da pentre nepoti niciodata mai mult de 1 mil/luna (le ia un bax de pampersi si le mai cate ceva de imbracat din cand in cand). Si copii mei sunt singurii ei nepoti, sotul fiind singur la parinti.
Parintii mei m-ar ajuta, dar sunt departe.

Sper sa terminati mai repede casa, sa te muti si sa faci cum vrei tu. Sanatate multa si ai grija si de Lucutza din burtica!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Laura,mama de cand l-am nascut pe Dani nu a iesit cu el afara decat de 3 ori.Si atunci nu mai mult de jumatate de ora.Si m-a suparat odata ca in loc sa-l tzina la aer l-a dus tot intr-o vizita. Tot asa ca sa se mandreasca. De cumparat nu i-a luat nimik niciodata.Ba mint de ziua lui un costumas dar nu avem pretentzii.Ma multzumeam numai sa am un sprijin.

Sunt multe mamici care sunt satule de "sfaturile" bunicilor. La mine de la inceput nu s-a ingramadit nici una la Dani.Soacra-mea cel putzin nu l-a mai vazut din luna august! Si nici nu da semne ca ar vrea.

Eu am fost intotdeauna in relatzii foarte bune cu mama si poate tocmai din acest motiv credeam ca ma va ajuta.Macar putzin,doar stam in aceeasi casa. Din clipa in carea am nascut m-am descurcat singura.Adica cu sotzul meu care m-a ajutat la toate.Multzumesc lui D-zeu el s-a implicat nu mult,foarte mult in tot ce tzine de copil.Dar pt ca el e capul familiei trebuie sa si lipseasca de dimineatza si pana seara.Abea mai apuca sa vina pe zi sa ne faca piatza sa-l mai scoata pe afara pe Dani si mai face si mancare.Toate astea stand cu mama. Mi-e si rusine...

Offf...dar trec ele si ce bine va fi sa ne vedem doar in vizite...!

Pupici

GeorGiana 18+ Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare fetelor,

Ma bucur mult cand vad ca am ce citi cand vin la munca... Sa va spun de noi: Ioana de vreo 2 saptamani nu mai face absolut nimic la olitza.... si o pun de 3 ori/zi... In schimb ii place sa o plimbe toata ziua prin casa sa faca zgomot.... Ca atare i-am confiscat-o , nu o mai poate folosi pe post de divertisment ci doar pentru ce a fost ea conceputa.... Sta pe olitza, nu protesteaza, dar nu face nik!!!
Ieri am tras o sperietura groaznica cu Ioana, era pe canapea in picioare, incerca sa ascunda de mine niste hartii si smucindu-se a cazut in cap pe partea cealalta a canapelei!!!!! Norocul meu si al ei ca a cazut in culcusul catzelului, deci pe moale... Si.... norocul catelului ca nu era in cos la el... A fost mare sperietura, i-a curs putin sange de la buzitza, dar nu a fost nimic grav... am pipait-o peste tot sa vad daca nu are ceva rupt, am pus-o in picioare sa vad daca se tine pe picioare, era ok!! Doar sperietura cat casa!!!
In rest... Ioana s-a prins ca Alma este docila si acum o ridica de blana si o tranteste pe jos... iar biata de ea nu zice nimic, doar o prinde de ciuf si de turul pantalonilor cum are ocazia... Ideea este ca trebuie sa stam cu ochii pe ea sa n-o mai zguduie pe Alma...

Brianamica, ma bucur ca ati gasit pana la urma tratament pentru bubitzele Anei. Care a fost pana la urma diagnosticul?? Problema culcatului... cred ca de acum este chestie de obisnuinta!!!

Vali, ce bine ca David are o relatie frumoasa cu bunicul tau, cred ca pentru bunicul tau este o mare bucurie sa-si vada stranepotul!!

Diana, ce fain, o sa caut si eu carticelele acelea, poate gasesc si pe la noi prin librarii!! Multumesc mult pentru reteta,. maine o s-o fac si eu!!

Cin, imi pare rau pentru cumnatica ta , sper ca acum este mult mai bine!!! Cat despre gagalicea mica ii dorim sa scape de icter cat mai repede!!

Diana, ooofff, dragutza de Iulia, cum a reusit??? Bine ca nu a fost mai grav!!!

Noi ieri am mutat televizorul, l-am pus pe un suport din acela de pus pe perete, pentru ca Ioana statea foarte aproape de televizor si mai nou incepuse sa arunce cu jucarii in el... Periculoasa rau fata asta a mea !!!

Va pup cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Giana, imi pare rau sa aud ca nu prea ai ajutor din partea mamei.... Dar oricum, tu ai nevoie de ajutor, asta este clar, asa ca decizia pe care ati luat-o privind mutarea cu chirie pana va mutati la casa noua, este cea mai buna decizie!! Atunci vei putea chema o femeie sa te ajute macar cateva ore ca sa te poti odihni si tu!!! Pupam dulce, ai grija de puiul mic din burtik!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!

Mai dam si noi un semn . Irina, super copilasii tai (catel si fetita). Ce-mi place cum se joaca.

Diana, ce copil cuminte si destept . Astept sa vad si eu la Teo niste cuvinte si altceva decat alergat prin casa. De ceva vreme a inceput sa manifeste interes pentru rasfoitul cartilor. Asta-i noua pasiune: sa dea paginile.

Laura, saru'mana pt ftp.

Giana, sanatate multa!

Briana, ma bucur si eu pt voi ca ati scapat, in sfarsit, de bubite.

Maine ne ducem si noi la dr, ca Teo are niste bubite pe spate. Cam multe. Ma gandesc sa nu fie vreo alergie, desi nu i-am dat nimic nou. Ma streseaza chestia asta.
In plus, are un ditamai cucuiul exact in frunte. S-a bagat dupa perdea si s-a dezechlibrat si a dat cu capul de calorifer . Am zis ca mor cand l-am vazut. Ziceai ca e Wolf din Star Trek.
Ieri am fos la cresa si am luat fisa de inscriere. Se pare ca-l vom duce de la 1 martie si nu de la 1 mai cum vroiam eu. Daca nu-l duc mai devreme, pierd locul. Sunt foarte multe cereri. M-am socat, cand mi-a zis asistenta. Nu eram pregatita sufleteste sa-l dau asa repede. O sa-l duc la inceput, vreo 3-4 ore. Ieri, cand am intrat in clasa, copiii erau toti pe olita. Teo n-a avut treaba. Imediat s-a dus la jucarii si alerga prin toata clasa.
Am mari emotii, dar sper sa fie ok.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Am mai inceput un mesaj mai devreme dar m-a solicitat Maria. Sambata am fost nasi, si a fost tare frumos, dar obositor...ne-am mai revenit cu somnul, o sa pun si niste poze.

In rest suntem bine, Luca ne uimeste pe zi ce trece, vb din ce in ce mai bine, si repeta cam tot ce-i spunem, e un nazdravan, abia astept sa se mareasca ziua sa stam mai mult afara.

Maria e un copil f cuminte, daca are burtika plina nici nu stiu ca am copil asa mik. Are putin colici, dar ii dau Sab si vad ca la ea isi face efectul. Lapte am, numai ca uneori mai scade si atunci ii mai dau formula, cam de 2 ori pe zi, 30-60ml. In rest numa san.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis cum te mai descurci?!

Giana ce bine te inteleg. Asa era si mama la Luca, nu dadea pe la mine, nici daca o picai cu ceara. Numa pe la altii, vizite, mai si lucra ocazional, si ea e la pensie. Dar acum vad ca vine, ma ajuta, chiar f mult, e prezenta in viata mea. Eu m-am plans pe la nasa mea, pe la matusa ca nu ma ajuta si ca macar pt Luca sa vina ca sa stie si Luca ca are 2 bunici. Si probabil ca cineva ia soptit ca s-a schimbat enorm. Oricum mai bine sa stati singuri decat asa. Sanatate si ai grija de voi

Acusor, poate e mai bine asa, o sa fie greu, dar vei avea timps i pt tine

Diana, Emanuela, cartile cu apa numa la Diverta se gasesc?

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna ziua !

Giana - Sanatate multa si lasa ca o sa treaca si sa vezi ce mandra ai sa fii de copilasii tai.

Laura - sa-ti traiasca shtrumpheii si sa fie sanatosi, noi va admiram si va urmarim filmuletele si pozele chiar si atunci cand mancam sunteti niste scumpici toti . Felicitari Biancai pt dintisor. Iti multumim pt. ftp dar nu stiu de ce eu nu mai pot intra chiar si cu parola noua

Irina - Am vazut minunatie de catelusa si pe Ioana nazdravana jucandu-se cu ea

Irda - ne bucuram ca sunteti bine

Cin - Vazut pe Vlad marele dansator sa-ti traiasca. Si lui Sebi ii place sa danseze. Sanatate multa pentru cumnata si nepotica.

Diana - felicitari pentru examen si bafta in continuare. cum adica daca va va mai prinde 2008 aici, multuminm pt reteta de prajitura. mamica si fetita frumoasa si inteligenta

Delia - te pupam. Si la noi cele mai frumoase jucarii sunt date la o parte pentru o bataie cu perne, calarit si sarit in pat, ascuns prin toate locurile posibile, scos cratiti si linguri din dulap, incaltat si imbracat cu lucruri care nu sunt ale lor(si cand spun asta spun despre amandoi ce daca Cata are aproape 10 ani). si garzi cat mai usoare.

Pisicut - va duceti la cresa sa-mi spui si mie cum ati procedat?

Brianamica - va pupam si ne bucuram ca sunteti bine. In legatura cu dormitul sa stii ca am observat la noi ca atunci cand doarme bine ziua si noaptea doarme foarte bine si e linistit. Cu cat e mai obosit, noaptea se trezeste de multe ori si e agitat.

Lia -

Luminita - si pe tine si pe ingerasul tau Andrei Tudor

Vali - succes in gasirea unui sevici bun mamica si pe frumosu David

Emanuela - Nu cred ca de la lapte face KK tare poate de la altceva. mamica si Mariuta fetita inteligenta.

Lory - ne bucuram ca au iesit bine analizele lui Rares si pupam bubita

Acusor - si tu il duci la cresa sa ne spui si noua ce trebuie cerere,analize, si alte atentii nazdravanul

Albinutzza - sanatate multa si laptic Maria cumintica si Luca nazdravanul

Va pup si va doresc o zi minunata.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Dania.nicol, i-am dus asistentei o cafea si o ciocolata. N-a vrut sa le primeasca si i le-am pus eu pe dulap . A fost draguta oricum. Ne-a dat o cerere si o fisa medicala de completat. Pe fisa trebuie sa trecem toate vaccinarile, trebuie sa-i fac coproparazitologic, aviz epidemiologic de la dr., iar noi, parintii, trebuie sa facem RBW si Micro. Mai trebuie copii dupa buletine, dupa certificatul de nastere, dosar, 1 plic si achitarea contributiei. Cam asta e.
Ce e nasol, ca, chiar daca i-am dus o atentie, nu mi-a putut garanta locul. Noi vroiam sa mergem in mai. MI-a aratat caietul cu inscrieri. F. multi copii. Daca ne ducem prea tarziu s-ar putea sa nu mai fie locuri. Ieri erau in cresa 82 de copii. Maximul de copii intr-o grupa trebuie sa fie 20.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput