Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Lory2004 spune:
Buna dragutelor,
Sper ca a fost un week-end placut pentru toata lumea...fara probleme si alte neplaceri!
Noi suntem bine si aproape ca a trecut "buba" de la mana... Eram prea suparata sa va povestesc cat de nasol a fost. Cand ni s-au propus sa facem analizele ..am zis ca e mai bine sa ma duc la o clinica privata...fiindca sunt mai multe avantaje. Din pacate am nimerit la o asistenta care nu cred ca avea prea multa experienta cu recoltatul de sange la copilasi si l-a intepat de nu stiu cate ori pe Rares... de i-a facut un vatataie de toata frumusetea...
Sunt multumita insa ca i-au iesit bine analizele. Acum mai asteptam coproparazitologicul si coprocultura.
Laura ne pare rau pentru ce ti s-a intamplat si tie..din pacate mai exista si astfel de cadre medicale...fiecare padure cu uscaturile ei... Ne bucuram ca i-a iesit Biancai dintisorul fara probleme...pupam printesa sa-i iasa si ceilalti fara durere.
Lui Rares i-a mai iesit un dintisor si cred ca stau sa-i iasa acum si caninii din partea de jos. Cred ca e o chestiune de zile...dupa cate imi dau eu seama.
Diana dupa cate am vazut eu aveau un ac special pentru recoltat pentru copii...insa problema a fost ca nu i-a nimerit din prima vena...dupa parerea mea a fost o chestiune de indemanare...
Felicitari pentru examene ...si succes in continuare. Din pacate si eu am deviatie de sept
...dar sincer nu ma incumet sa ma operez...fiindca am vazut (o prietena de a mea s-a operat) ca nu-i prea placut ...
Brianamica ne bucuram ca Ana e bine...pupam fetita sa fie vioaie, vorbareata si cu pofta de mancare tot timpul de acum incolo!
Revin!!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Laura25 spune:
Buna!
Am pus si eu Alba ca zapada in directorul cu desene animate de pe FTP. O sa incerc sa fac o litsa cu filmele de desene animate din colectia noastra si o sa o pun acolo, sa imi spuneti daca mai vreti ceva.
emanuela firul de cerclaj se pune pentru a preveni deschiderea colului, dar e cu doua taisuri. Adica trebuie sa faci efort mai putin, sa nu ai contact sexual, sa stai mai mult la pat, pentru ca daca se forteaza firul, poate rupe colul. Nu se ajunge una-doua la chestia asta, dar e un risc.
Am "comis-o" si eu sambata cu jucariile. Le-am luat la copii o jucarie pe care o vazusem intr-un filmuletz Baby Einstein. Am dat cam mult pe ea, dar nu imi pare rau. Erau banii cu care ma programasem sa-mi iau blugi, dar mai pot astepta
. Jucaria e asta si sunt foarte incantati. Cand le-am adus-o, nu s-au dezlipit de ea aproape o ora.
briana ma bucur foarte tare ca Ana e bine si ca ii trec bubitele. Cu olitza, eu cred ca nu ar trebui sa te stresezi. Eu i-am pus pe ai mei de pe la 7 luni. Stiu la ce foloseste, dar nu o cer.Daca ii pun eu, de obicei stau (au si ei momente cand se ridica in sunda urmatoare si fug sau tipa din start ca nu vor), dar fac daca le vine. Eu daca sunt tot timpul cu ei, am inceput sa le invat "semnele prevetitoare" si in general reusesc sa-i prind cand fac kk. Rares a avut o perioada prin decembrie cand imi spunea (aveam "codul" nostru, ca nu vorbea mai mult ca acum
) ca vrea olitza cand simtea ca face kk, dar acum nu mai spune. Bianca nu a spus niciodata. O mai intreb uneori daca vrea oala, zice "da", se duce sa o aduca, apoi isi baga picioarele in ea
si tipa daca vreau sa o pun cum trebuie.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
cin spune:
Buna fetelor...
Ne-am intors si noi dupa un week-end prelungit la socrii in ramnicu valcea...cam obositor, dar a fost ok. am plecat de vineri s-o vedem pe nepotica si din pacate, am vazut-o doar cateva secunde, la spital, unde mamica ei s-a internat de urgenta. a facut o infectie, hemoragie puternica si a fost bagata la reanimare, cu perfuzii, transfuzii de sange, chiuretaj, antibiotic, etc.. acum e bine. cea mica era...mica...am vazut-o, dar avea bandaj la ochisori, pt ca daca tot era "in vizita" la spital s-a gandit sa faca si putina plaja la lampa cu ultraviolete. ..doamne ce mica e...![]()
Multumesc pt explicatiile despre epiziotomie...
eu chiar eram convinsa ca e vb doar de o taietura de perineu (si chiar ma gandeam cand m-a cusut pe mine medicul de ce ii ia atata vreme pt cativa cm de piele taiata)
Laura, imi place jucaria...de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea, ca i-as lua si lui vlad una. si mersi pt noua parola.
Katink, scuze ca nu te-am felicitat pt "pinguini"...sa creasca mari, sanatosi si sa se inteleaga bine cu verisoarele lor.
Diana...chiar acum merg sa fac prajitura cu mere...ca azi am program de gatit si pare tare simplu de facut.
Fac prajitura si revin ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
Laura25 spune:
Nicoleta jucaria am gasit-o la un stand cu jucarii dintr-un centru comercial de aici, din Piatra. A costat 49RON.
Sanatate multa cumnatei tale. Off, sper sa se faca repde bine, ca cea mica are nevoie de ea. 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ema.nu.ela spune:
vroiam sa va zic ca am primit azi raspuns de la cei cu cartea cu exercitii ca nu au gasit-o la editura :( ma asteptam dar parca tot speram.
diana,
multumesc de sugestii cu cartea de colorat. o sa ma mai uit si eu desi m-am tot uitat pe-acolo.
eu caut o carte de desenat f simpla pt maria ca vad ca e pasionata. la genul sa-ti arate cum sa desenezi simplu diverse obiecte si animale. cele genul din danny and daddy de pe minimax.
cred c-o sa comand de pe amazon ceva daca nu gasesc.
Dianami spune:
Emanuela, am o carte pdf, "Drawing Lessons - Learn to Draw", unde iti arata cum sa desenezi destul de simplu animale, obiecte. Nu stiu cat de buna e pt. Maria, dar macar inveti tu
. Da-mi o adresa de mail pe PM si ti-o trimit
.
Imi pare rau de carte, oare de ce nu vor sa o reediteze? 
Nicoleta, sanatate cumnatei tale, sa scape repede de probleme. Pupam pe micuta care face plaja
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
cin spune:
Diana, buna prajitura (fierbinte rau, dar buna) ![]()
Imi permit inca o intrebare, daca ai idee...pe fisa de externare a unui bebelus scrie "a necesitat DOP". ce inseamna?
Uite-atat de mare sunt
Dianami spune:
Am fost la oftalmolog cu Iulia pt. ca s-a lovit aseara cu ceva in ochisor si avea sclera un pic zgariata. Nu are nimic grav, trece, dar am vrut sa fiu sigura. Mi-a zis sa-i pun ser fiziologic si cateva picaturi de antibiotic sa nu cumva sa se infecteze.
Nicoleta, ma bucur ca iti place prajitura, eu o prefer rece
. Nu am nici o idee despre prescurtarea respectiva, ma mai gandesc. Sau poate apare Dede pe aici si te lamureste ea
.
Dianami spune:
Sa va mai zic si de Iulia cate ceva. E f. activa, ii place mult sa se joace cu cineva, interactiv. "Coloreaza", face puzzle din lemn (am gasit in Cora un fel de plansa de lemn cu animale care se scot si trebuie sa le puna la locul lor, deci sa potriveasca dupa forma), invata greaca cot la cot cu tati
, e disperata dupa cartea aia.
I-am facut niste "jucarii" din sosete, din acelea care se baga pe maini si pot fi manevrate. Se strica de ras cand facem "teatru" cu ele. La Baby expo am vazut la un stand, dar nu m-am gandit sa iau. Voi cauta acum, ca erau dragute (animale).
Mai are niste planse mari, cu cifre care se pot scoate, dintr-un fel de polistiren moale, nu stiu exact (se pot face covoras, precis stiti despre ce e vorba). Scoate si pune la loc cifrele, desi nu recunoaste decat pe 1.
Nu mai baga in gura tot ce gaseste, vine si ne da noua in mana...toata ziua vine si "ia, ia"
.
Ii place pe afara, pe jos, bineinteles, si cu Mina dupa noi (faimoasa maimuta verde) si cu poseta in forma de iepuras.
E cocheta, se admira toata ziua in oglinda, vorbeste dar mai mult pe limba ei, in schimb intelege absolut tot si imita tot ce vede. M-a vazut dandu-ma cu deodorant solid si peste cateva zile o vad dandu-se si ea...cu o baterie scoasa din telecomanda
.
Vorbeste la telefon, restarteaza pc-ul, am gasit-o calare pe partea cu gratii a patutului, sa se dea jos
. Vrem sa scoatem 2 gratii ca sa se poata urca si cobori in voie, fara riscuri, dar nici sa nu cada din patut noaptea, ca nu sta locului.
Ma duc sa-i mai scriu in jurnal ca sunt prea multe
. Stiti si voi cum e, in fiecare zi ceva nou ca la un moment dat ne intrebam cand au crescut asa repede...
.
cin spune:
Diana, sincera sa fiu, si eu prefer prajiturile reci, ca nu ma frig la limba
, dar era buna si era reteta noua ![]()
In legatura cu prescurtarea respectiva...mamica asa a citit, dar se stie cum scriu doctorii.
Poate iti e mai usor: o prietena a vrut sa consulte si un alt pediatru. cand acesta s-a uitat pe fisa din spital, i-a zis ca bb a fost resuscitat la nastere. si ca asta ar insemna respectiva prescurtare. iar pediatrul pe care il are in mod constant i-a zis ca asta e o prostie. si ca e vb de nu stiu ce procedura la care sunt supusi nou nascutii...ceva legat de oxigen...
Pupicei Iuliei. bine ca nu e nimic grav.
Va pup si o seara placuta tuturor
Uite-atat de mare sunt