Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Albinutzza, ce frumoasa e Albimik!!! Mi se face asa dor de bebe mic si cuminte , acum as trece la treaba . L-am admirat si pe Luca, a crescut f. mult...si are un par...am vazut ca e grijuliu cu surioara, cred ca nu mai poti de dragul lor .

Dania, ia sa faci bine si sa mai scrii, nu sa citesti din umbra. Pai e frumos ? Pup baietii sa te mai lase si pe tine la computer !
(Apel valabil pt. toate mamicile care citesc din umbra, va invit sa ne mai spuneti cate ceva despre copilasi, despre voi, stiu sigur ca mai sunteti. Deci, care se stiu, le rog sa pofteasca ).

Vali, sper sa-ti gasesti repede un loc de munca mai bun, din toate punctele de vedere. Mai arate-ne poze cu David, nu am mai vazut de mult . Imi pare rau de vacanta in Portugalia .

Irina, ma bucur mult ca aveti totusi partener de chiloman .

Katink, sa-ti traiasca nepoteii, iar mamicii refacere rapida! Mai ai putin si tu .

Pisicut, si eu cred ca va face varicela. Au iesit bubitele?

Anis, tie cred ca iti mai trebuie cateva maini, asa-i ?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Dania, Iulia va merge la gradinita din ianuarie, cand voi incepe eu serviciul (asta daca ne va mai prinde 2008 aici, eu sper sa nu ).

Irina, ce m-am distrat cu fraza asta :"la noi biberonul face parte din Ioana" . Ce nebunie e la voi! Si cum o musca pe Ioana de fund .

Laura, ia cauta un curs online de chineza, poate intelegi ce spune Rares . Ce-i mai turuie gurita aia! Si Iulia tot asa "bea" din cana, deschide cioculetul maaare si asteapta sa-i torn .

Lory, imi pare rau pt. puiul mic . Nu au avut ace speciale?

Dede, nici eu nu-i voi face Varilrix Iuliei. Tocmai i-am facut Hiberix, vad ca e bine.

Cin, ce dansator de viitor aveti acolo! Imi plac si efectele speciale de pe scena, semiumbra, ce mai...

Mergi la inceput

Dede, asa-i, multi au deviatie de sept. Eu stiam ca am, dar nu stiam cat de accentuata este. Ma deranjeaza la respirat si este intretinuta infectia amigdalelor. Ieri am facut fibroscopie si nici macar nu a trecut fibroscopul, care e f.f. subtire. Merg si in aceeasi operatie repar totul si scot amigdalele. Am o oarecare retinere vis-a-vis de anestezia generala .

Laura, multumesc. Mai am. Tocmai am terminat primul semestru, am vacanta o saptamana, apoi inca unul si gata cu studentia .

Pisicut, multumim. Pupici si de la noi!

Giana, imi pare rau. Cred ca mai bine faci cerclaj decat sa risti. Trebuie sa gasesti pe cineva sa te jaute. Placenta se va mai ridica, dar cu colul deschis nu e de glumit.

Irina, multumesc de sustinere, nu m-am speriat ca am intrat la sala in fiecare zi si stiu despre ce e vorba. Nu mi-e teama de operatie cat de perioada de dupa...si ca sa glumesc un pic, ce daca pap numai lichide, de-abia mai dau ceva jos .

Alisa, ma bucur ca Ana e pe drumul bun. Cate ore doarme pe zi? Cine sta cu ea? Are activitate peste zi? Poate o plimbare seara pe afara o ajuta.

Mergi la inceput

Hai ca nu ma mai opresc.
Va mai scriu maine cate ceva si despre noi. O noapte buna si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Felicitari, pt examen, Diana Mirela. Inca putintel si ai scapat!
Merci, Pisicut, sper sa reusesc sa ma pun pe picioare.
Briana, si eu am probleme cu olita. Dupa ce prin nov-dec aproape ca nu mai facea in scutec, dintr-o data nu mai vrea sa se aseze. {e deasupra, nici nu prea mai zice kk, cand face in scutec, asa ca iti dai seama....
Giana- ai grija de tine si de bb-loi! Sper sa reusesti sa scapi fara cerclaj, ca am inteles ca e cu probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetele, vreau si eu aceste 3 filmulete din Baby Einstein daca le are vreuna dintre voi 21. Baby's Favorite Places - 12 months +
22. Baby's First Moves - 6 months +
23. Baby Einstein Meet the Orchestra - First Instruments - 12 months

Pe restul le am eu si vi le pot da cu mare drag.
Daca ma puteti ajuta, ID-ul meu de messenger este lumylorv

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna fetele !

Cin am vazut micul dansator.M-a distrat tare cind l-am vazut cum bate el din piciorus ; hotarit baiat, sa-ti traisca !
Noi suntem bine. In weekend am fost la bunici la tara dar din cauza frigului am stat numai in casa. Abea astept sa se incalzeasca sa-mi fac timp sa merg mai des la bunici pentru ca bunicul meu are niste probleme de sanatate si in plus e tare lipit de baietelul meu, plinge de dorul lui. Simbata a plins cind ne-a vazut si la plecare l-am lasat plingind. S-a bucurat enorm sa-l vada pe David , l-a luat in brate , fiul meu chiar a purtat un dialog in bebeliceasca lui cu el si el se uita mirat la David si il sorbea din ochi.
Mai ma o saptamina si scap de aici. Deocamdata nu m-am hotarit la ce firma sa merg dar va anunt. Pupici si o zi buna va doresc !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

diana,
ai dreptate clar nu are cum sa fie cusatura pe uter ca doar n-am facut cezariana. acu eu asa am retinut cu 3 cusaturi de la dr meu ca-l tot intrebat ce tot coase acolo ca deja nu mai puteam de durere si mi-a explicat el...da ce-am retinut si eu in momentele alea...scuze de greseala..

laura,
maria in weekend a reusit sa faca puzzle-urile alea cu scufita rosie. ce-i drept se chinuie de vreo 2 luni la ele dar a fost asa de incantata la sf mereu zice bravo-bravo! e clar ca o pasioneaza asta ca insista le ia la rand de nu stiu cate ori pe zi.
in wk am fost la diverta si a alergat printre rafturi de ne-a zapacit si vorbea incontinuu. si i-am luat o plansa cu winnie pe care poti sa lipesti un fel de abtibilduri cu animale. si daca nu le-a lipit pe-alea si dezlipit pe plansa si pe oglinda de pe hol...

giana,
eu stiam ca cerclajul se face tocmai ca sa nu stai in pat.

fetelor,
vad ca mariei ii place laptele humana junior. deja de 2 ori dupa ce l-a terminat m-a intrebat "ma bei?" (in traducere mai vrei). in schimb cred ca nu s-a obisnuit stomacul inca cu el. face kk destul de tare mai mai mult bobite decat normal. sper sa se regleze cu timpul.

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Emanuela, apropo de Diverta. Am gasit la ei niste carti de colorat pt. bebe. Imaginea se da doar cu apa si tabloul se coloreaza ca prin minune . Cred ca i-ar placea Mariei, ca fie-mea e incantata.

Am citit si eu pe forum despre ele, anul trecut si am gasit, sunt dragute. Nici nu costa mult, intre 3 si 6 ron. Se numesc "The Magic Painting Book" si sunt pe culori.

Si mai sunt unele, au o sigla "paint with water". Sus au niste cerculete colorate din care se ia culoarea cu pensula si se picteaza imaginea. Am gasit "Bumper Paint with Water".
Cica mai sunt f. multe pe la Dalles, dar si in alte librarii la sectiunea carti de colorat, dar nu m-am uitat pana acum, uitasem de ele. Eu o sa mai caut .

Mergi la inceput

Sa va dau o reteta de prajitura cu mere, singura din care roade si Iulia . E f. simpla si rapida.

Prajitura cu mere

Ingrediente: 4 mere mari, 3 oua, 4 linguri de lapte, 100 g unt, 100 g zahar, 1 cana faina, optional scortisoara sau alte arome.

Preparare: se dau merele pe razatoare. Se freaca untul cu zaharul si laptele, se adauga ouale batute cu un praf de sare, merele nescurse de suc si apoi faina. Iese o compozitie f. moale care se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se pune la copt in cuptorul incalzit, 10 min la foc mai mare, fara sa deschideti usa, apoi inca 20 la foc normal.

Este f. buna, merita incercata .

Mergi la inceput