Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Dede multumesc mult pentru detalii. Inca nu i-au aparut bubite, dar pana saptamana viitoare mai este. pe Medeea, Adi si bineinteles pe tine. Garda usoara iti doresc.
Laura pe mine nu m-ai "oripilat" cu raspunsul, in legatura cu laptele. Si eu ii dau lui Alex lapte de vaca ce mi-l aduce o tanti si procedez la fel ca tine. Multumesc si de PM.
Diana felicitari si bafta daca mai ai examene. fetita carliontata.
Noi ieri am fost sa-i fac extrudat si examen coprologic pentru inscrierea la cresa. Luni primim rezultatele si sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Irina ce frumos se joaca Ioana cu catelusa. Imi pare rau ca celalalt s-a imbolnavit, dar se pare ca va distrati pe cinste cu cel nou.
Giana bafta la control.
Cin super dansator Vlad! Mi-a placut filmuletul. Al meu mai mult bataie si cel mai mult ii place sa faca genoflexiuni, asa danseaza.
Irda ne bucuram de vesti. pe Daria sa-i iasa maselele repede sa nu o mai chinuie.
Lia2000 multa sanatate iti doresc sa scapi repede de durerea de spate.
Anis multa putere iti doresc, sa scapi repede de rana de la san si sa se rezolve problema cu scaunele Iarinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetele,am venit de la control. Problema este serioasa. Col deschis,placenta jos inserata IMINENTA DE AVORT ! Mi-a dat tratament deocamdata Diazepam+No-Spa+Scobutil injectabil la 8 ore si Gravibinon 2 injectii una azi si una peste 3 zile.
Joi merg la control si daca nu se amelioreaza facem cerclaj. Offf...si cum voi sta eu numai in pat la orizontala fara pic de efort cum se recomanda dupa cerclaj?

Bb este foarte bine. Este tot si e un voinicel.Are 300g si arata cu 1 saptamana mai mare.Din fericire el e super bine!
Sa dea Dumnezeu sa fie ok fara cerclaj...dar nu prea cred!

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Giana imi pare rau ca ai probleme cu sarcina, bine ca este ok bebe. Incearca sa gasesti si tu pe cineva sa te ajute sa te poti odihni. Tinem pumnii sa fie bine si sa scapi de cerclaj. si doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Giana imi pare rau ca sunt probleme. Probabil din cauza ca nu te odihnesti cat ar trebui, ca il mai ridici pe Dani. Las-o si tu mai usor! Incearca sa gasesti pe cineva sa te mai ajute cu Dani. Si intr-adevar dupa ce faci cerclaj e recomandat sa faci efort putin, sa stai mult la pat, intalniri cu sotul cat mai rare (chiar deloc). Sper sa fie totul bine pana la urma

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Off, Giana, ai mare grija de bb! Gaseste pe cineva sa stea cu Dany si tu stai linistita in pat. Te pupam!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Buna ziua!
Am incarcat pe ftp un desen animat: The Barnyard. La galusca mea ii place tare mult. Va doresc vizionare placuta!
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici,
foarte slaba miscarea pe aici.... de fapt trebuia sa ma astept, este we, sunteti cu sotiorii vostri , n-aveti timp de DC ...

Irda, Vali, Giana, Lia, Pisicutz, ma bucur ca v-a placut de noi!!

Laura, multzam mult pentru pontul cu lapticul!! Cat despre filmulete, am aprins toate luminile existente in casa, numai ca am filmat cu aparatul foto care nu este atat de performant...

Cin, super tare baiatul dansator, cum mai da el din piciorus, este tare haios cum urmeaza indicatiile bunicii...

Diana, uufff, bafta multa, nu vreau sa te sperii, dar am inteles ca este extrem de dureros.... se pare ca este mult mai usor la copii , dar la adulti .... auci! Imi povestea prietena mea ca nu a putut sa vorbeasca o saptamana cum trebuie... cat despre hranit... numai mancare lichida... Iti tin pumnii sa nu te doara!!!!

Giana, draga de tine, poate ca este mai bine cu cerclaj, stai si tu cumintica, nu mai face efort!!! Ia-ti o dadaca, o menajera, pe cineva care sa te ajute cu treaba!!!! Iti tin pumnii sa fie totul bine!!!

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Salutare la toata lumea !

Vazut pe aici nasteri, pui de catei cu fetite...hihihi ! Tot felul de nazdravanii si ma apucat melancolia de...anu trecut pe vremea asta cand incepusem si noi sa misunam si sa stam bine in fundulet...si acum...??? Suntem cu totii maricei !

Sa va mai spun si de noi...

Ana e Ok cu bubitele, se pare ca am gasit cauza sa rezolvam efectul ! Acum e vioaie, alearga, i-a revenit si pofta de mancare....vorbeste pe limba ei tot timpul, iar de inteles intelegem TOT.

Suntem Ok cam cu toate mai putin....olita ! Mey fetelor habar nu am ce sa mai fac sa ii placa olita sau WC_ul (am luat si capac de WC).Voi ati reusit ?? La Ela nu a fost asa greu...la un an juma imi arata olita si chiar statea pe olita !

Mai avem o problema....nu adoarme seara decat la ora 12-1.00 (noaptea) si ma capiaza....AMINCERCAT MUUULTE METODE (CA MEDICAMENTE REFUZ SA II DAU). aM TREZIT COPILU DIMINEATA, LA 8, AM CULCAT-O LA ORA 12.00 SI CU TOATE ASTEA NU ADOARME SEARA deloc !In rest, suntem OK...

Ne gandim la voi foarte des, citim cumintele din umbra...si uite acum chiar nu mai pot scrie...a venim mandra si tipa langa mine sa umble la calculator (tre sa mut calculatorul cat mai curand....)
'

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bogdana, pupam printesele, sunt niste frumoase! Dar au cu cine semana . La multi ani cu intarziere pt. Miruna!

Simona, astept sa mai scrii, in masura posibilitatilor . Spune-ne ce mai face nazdravanul meu de ginere. Pt. spate ai putea incerca niste fizioterapie sau gimnastica medicala (iti pot recomanda pe cineva care vine acasa la tine, daca nu poti pleca ). Va imbratisam cu mult drag!

Irina, imi pare rau de catelus, e o rasa tare frumoasa si am citit ca se inteleg f. bine cu copiii (unul din fratii mei va fi medic veterinar, sunt la curent cu noutatile despre caini, pasiunea lui ). Poate a fost intarcat prea devreme, sper sa se faca bine bietul catelus ca sa aiba Ioana cu cine sa alerge.

Acusor, felicitari pt. reusita! Sa speram ca va deveni un obicei .

Emaaimee, cum a suportat Oani drumul? S-a acomodat? Dar tu? Ma bucur ca v-ati reintregit familia si sunteti acasa.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput