Inimioare de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Cin, m-am delectat cu frumosul dansator, a bagat-o in buzunar pe fie-mea, care mai mult se invarte pe loc cu mainile sus!
Ioana, super fugarirea bb-catel!
LAura, vad ca aveti atmossfera de masa a-ntaia!

Simona, si eu sunt cu spatele pe tusa, dar mi-au recomandat acum doar fizioterapie, am bagat acupunctura vreo catva luni, inainte, dar fara rezultate prea grozave...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irina vai ce veselie e acolo la tine! Super! O scumpa Ioana de mor de dragul ei, cu zulufii in vant. Si catelusul ii tine isonul . Am o rugaminte la tine. Cand mai faci filmulete, chiar daca e ziua, aprinde si niste becuri in camera, ca sa fie mai luminoase imaginile, sa vedem mai bine fetele.

Cin super dansator Vlad! Mi-a placut cum tine ritmul cu piciorul . Legat de meci ... as pute critica pe 2 pagini ... dar nu are rost. Nu mai au nici o sansa, pt ca acolo tot cu jucatorii astia merg, tot cu Olaroiu antrenor. E dureros pt mine ca stelista sa vad ce a ajuns echipa asta care batea Valencia si Betis Sevillia. si principalul vinovat e Becali care cu banii de pe transferuri, bilete si primele de la FIFA isi face afacerile lui si ia jucatori de la FC Vaslui sa joace in cupa UEFA. Jalnic.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
maria desi are multe jucarii frumoase, le prefera pe alea care chitaie luate de pe taraba de soacra-mea cu 5ron bucata :D
acum ea e super incantata de tablita de scris magnetica, de cuburile de lemn, de baloane si de o carticica cu 6 puzzle cu scufita rosie pe care le desface de cel putin 10 ori pe zi. luata bineinteles tot de socra-mea. si-a inceput sa-i placa si casuta de fas. eu am amintiri ca ma jucam sub masa puneam un cearceaf sa fie ca o perdea si eram f fericita jucandu-ma cu sora-mea care e cu un an mai mare decat mine. si ai mei n-aveau treaba stateau linistiti ca ne jucam singure.

si eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci probleme cu bianca. clar asimileaza mai greu...asa ca a mea. maria acu 2 luni avea 9700 la 81cm. acum pare mult mai grea sper sa fi ajuns la 10kg.
de cand ii dau laptele inainte de baie imi place tare mult de ea ca are burtoi :) inainte la baie i se vedeau coastele :(

cin,
eu stiu de la dr meu ca mi-a facut 3 cusaturi pt epiziotomie: una pe uter, una pe vagin si una la pielea din exterior. dar la mine toate au fost cu fire absorbante. pe mine m-a durut mai mult cusutul decat atunci cand a scos copilul mai ales ca a durat mult mai mult la atatea cusaturi.

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Emanuela carticica cu Scufita Rosie o avem si noi. Si una cu Bambi. Citeam din ele si povesteau si ei la fiecare pagina, dar au scos piesele si au inceput sa le imprastie prin casa, unele le-au pierdut. Asa ca le-am ascuns pana isi aduce aminte Sebi sa-mi aduca un tub de lipici sa le pun la loc. Oricum ei nu stiu sa reconstituie imaginile, cred ca le plac desenele si povestile de fapt. Asa ca o sa fac puzzelurile pagini "fixe".

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, dragelor!
Am scapat de examenul la ORL, in sfarsit. Cam urata materia pt. scris, dar examenul practic ca fost tare, ne-a pus sa ne palpam una alteia punctele sinusale . Mai usor de atat nu prea se putea, decat sa nu dam examenul .

Una peste alta, trebuie sa ma operez, am niste amigdale hipertrofice, care trebuie scoase cat mai repede, iar azi am aflat ca am si deviatie de sept .

Ma duc sa fac nani, ca sunt franta. Apoi revin sa vad ce ati mai scris.

Nicoleta, epiziotomia presupune taierea perineului de la vulva spre anus 2 cm si apoi in lateral alti cativa cm, in fc. de cat de mare e bebe. Se taie pana in profunzime, la muschii zonei; se intra si in peretele vaginal. Deci, cusaturile vor fi 2: una profunda, cu fire resorbabile, si una externa, cu fire neresorbabile (sau resorbabile, cum vrea dr.).
Emanuela, epiziotomia nu ajunge la uter. Probabil in timpul nasterii ai facut vreo ruptura de col.

Va pup, revin sa vad poze si filme .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mirela deviatie de sept are toata lumea cine ajunge la consult ORL. Eu m-am operat pentru epistaxisuri ca altfel nu ma deranja cu nimic.

Pisicut deci Aciclovir poti sa ii dai doar in momentul cand apar primele elemente de eruptie ca sa fii sigura ca a facut boala si ca va avea imunitate. Se da 15-20mg/kgcorp/zi, impartit in 3 doze 2 zile. Eruptia si boala vor fi mult mai usoara.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Tableta are 200 mg, deci calculezi si o imparti aproximativ in dozele necesare.

Poze

Mergi la inceput

Cat despre jucarii, Medeea ca si Adi prefera sa se joace cu oameni nu cu jucarii. Sunt toata ziua calare pe mine. Poate ca sunt simpatica.

De cateva zile Medeea vrea in continuu sa iasa la plimbare, ma ia de mana ma duce la hainutele ei la cizmulite si zice tai, tai, tai.

In plus a devenit <fitoasa>, daca vrea ceva si nu faci cum vrea ea se enerveaza rau de tot ( problema e ca e tare distractiva si nu o pot lua in serios...saraca).

Poze

Mergi la inceput

Va pup ca maine sunt de garda, a doua garda saptamana asta...e cam greu.

Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata!

S-a rezlvat cu ftp-ul, merge din nou. Doar ca a facut un user nou, nu mai merge cel vechi. Adresa a ramas aceeasi, 83.243.120.25. Va trimit PM celor care mi-ati solicitat adresa zilele trecute. Sper sa nu uit pe nimeni. Daca uit pe cineva sau mai e cineva care vrea accesul, va rog sa-mi spuneti. Cu userul asta puteti copia si pune fisiere acolo.

Ieri am descoperit ca i-a iesit Biancai unul din dintisorii din fata pe care ii asteptam din august .Faza frumoasa e ca eu asteptam in stanga sa-i iasa, ca de cateva zile se vedea ceva alb sub gingie. Aseara cand se hilizea de zor la mine, am vazut coltisor iesit destul de mult in dreapta . Ma bucur ca a iesit in liniste, fara durere si alte complicatii. Lory Rares cum sta cu dintzicii? A mai iesit ceva?

Diana felicitari pentru examen! Mai ai?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput