Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura25 spune:
Buna!
Cin aseara am fost shefa la culcat copii, sa se poata uita sotul la meci, ca eu sunt stelista si am prioritate la meciul de azi. Au adormit abia pe la 23, asa ca am pierdut mare parte din meci. Am intrat pe net sa caut pareri/comentarii (ca al meu barbat nu mai prididea sa-i ridice in slavi, desi eu i-am vazut jucand destul de jalnic in ultimele 15-20 de minute), apoi pe DC sa vad ce mai e ... si m-a prins ora 1 benoclandu-ma in calculator. Nu ca ar fi prima data!
Trebuie sa vorbesc azi cu tipul care ne-a pus la dispozitie serverul ftp, ca vad ca nu se mai conecteaza deloc. Daca vreti, eu am o gramada de desene animate. Spuneti si pun si de astea. Doar ca o sa trebuiasca sa le lasam un cateva zile, apoi sa stergem, sa mai facem loc la altele.
Vali eu cred ca 500ml pe zi e bun. Cu siguranta mai mananca si alte lactate. Cam asa beau si ai mei, cate 500-600ml intr-o zi.
Irina ai mei de ex. s-au uitat la Alba ca Zapada, poate si pt ca au un set de pitici din plastic si o carticica si deja stiau povestea. E in engleza filmul, am stat cu ei si le-am povestit pe intelesul lor.
Analize am vrut sa le fac in septembrie, cand ne-am intors de la tara, sa-i vad cum stau, daca e nevoie de ceva suplimente sa le bag, sa-i pregatesc de iarna.
Emanuela ei nu au nici o jucarie care sa fi costat mai mult de 25-30 de RON. Doar calutul de lemn, dar care e primit cadou. Asta nu ii face nici mai prosti, nici mai nefericiti. Asa cred eu. De exemplu recunosc si fac ca toate animalele din cartile pe care le au si din filmuletele Baby Einstein. Mi-ar fi placut si mie sa le pot lua un set gen "Ferma" de la FisherPrice. Dar cum nu imi permit, le-am luat din Kouffland jucarioare de plus (la 6.9 RON bucata) reprezentand animale. Au o pisica, o maimuta, un iepure, o girafa, un magar, ursi. Am vazut si urmeaza sa le mai iau un leu si 2 vaci care se tin in brate. Cu alea ne jucam foarte frumos. De la dansat, hranit, culcat, pupat, pana la pus pe olitza si aruncat cu ele de podea sa vedem cum fac "pac!"
. Le-a mai luat taica'su zilele trecute un set de popice cu 2 mingi pe care a dat 13RON. El se chinuie sa-i invete sa le rastoarne cu mingea, dar momentan sunt la faza de aliniat si dat jos cu mana sau cu piciorul. Sunt foarte bune si la pocnit unele de altele, ca fac zgomot frumos. Uite cam www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070212&ctime=175050" target="_blank"> asa .
Eu nu m-am suparat pe nimeni si nici nu am vrut sa deschid un conflict cu cineva. Am raspuns doar de ce eu m-am "grabit sa bag altfel de lapte", ca asta era intrebarea Monicai. Si ca sa va "oripilez" si mai tare, eu le dau lapte de vaca de la o vaca, nu din magazin. Iau de la o tanti pe care mi-a recomandat-o cineva, dintr-un sat de la 10 km de Piatra. Il fierb minim 5 minute si e foarte bun si gustos. Mai fur si eu de la copii cand nu mananca tot ca sa imi fac cu cereale.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
irinabungau spune:
Laura, hai ca m-ai facut sa rad cu "oripilatul".... pai ce n-as da eu sa fiu silfida sa pot bea lapte din ala..... eu beau degresat ca-s cat vaca.... Pe Ioana, ma gandesc ca treptat s-o bag si eu pe laptic de vacutza, mai ales ca aici sunt cateva familii care vand lapte de vaca proaspat, de la tzatza vacii.... yummyyyy!!!!! Zi-mi, tu le dai laptele, asa gras? Sau il diluezi??? Cum faci????!!!!
Giana, bafta la control, sa vii cu vesti bune!!! Poate s-a schimbat in Serbana intre timp....![]()
![]()
Pup dulce
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
irinabungau spune:
Laura , i-am vazut pe strumphi, tare frumos mananca ei si se joaca.... 
Irina si
poze
irinabungau spune:
Gata, am pus filme cu Ioana si catzelusha noastra, va invitam aici: http://www.dropshots.com/irinabungau
Vizionare placuta ![]()
Pupam
Irina si
poze
Irda spune:
Salutare fetele!

Mai dam si noi cate un semn de viata! Suntem bine in general.......ii ies maselele si e cam ciufu cu mancarea si somnul....da' asta e tre sa avem si masele!
Laura.....moaaama da' ce mai vorbeste baiatu....chiar daca in bebeleineza! Pupe mama pe ei de pui scumpi! Sa stii ca nici Dari n-a depasit 10 kg......Asa sunt fetele noastre.....mai fotomodele
!
Irina.....am vazut filmuletele cu Ioana frumoasa si catelusa jucausa! Sunt adorabile amandoua!
Ies ca trage dari de mine!
Pupicei mamicilor si copilasilor scumpi!

Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
valcampan spune:
Irina vazut fetita si catelul. Superb! In weekend, daca nu va ploua , voi merge cu David la bunicii mei la tara si acolo o sa aibe ocazia sa se joace cu catelul bunicii. E un catel pe care David il chinue de fiecare data cind are ocazia. II baga degetele in ochi sau nari, il trage de coada si el nu se supara pe baiatul meu.Avea un an David cind l-a vazut ultima data sper ca de data asta sa nu-l mai chinue.
Laura o sa descarc codec-urile in weekend . Mii de multumiri inca o data. Am vazut cum papa ai tai uitindu-se la tv , si asa il pacalesc si eu pe al meu . In timp ce sunt reclame la tv pot sa-i bag in gurita mincarea dupa aia pleaca la plimbare prin casa.Nu mi se pare ca ar arata rau fetita ta. Nasica lui David , care are 2 ani a aratat mereu mult mai slaba are niste picioruse ca doua stixuri dar e vioaie, vesela.
Fetelelor ies sa prind si eu din meci caci vad ca stelistii au nevoie de incurajarile mele. Vorbim curind !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Giana spune:
Dragele mele...m-au reprogramat pe sambata pt ca dr. mea a plecat la o urgentza la spital. Si cum la mine nu e grav...mai astept pana sambata dimineata.
Irina,hai ca m-ai facut sa rad cu Serbana...![]()
![]()
Ce-ar mai fi...? Dar dupa ce putza mare am vazut noi data trecuta nu prea cred.
Am vazut-o si eu pe Ioana si pe catzel.Sunt super!!! Ce frumos se joaca ei...Chiar vroiam sa-i iau si eu lui Dani un catzelus dar mai amanam putzin pt ca vine si bb2 si cred ca numai timp de el nu voi avea.
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Laura25 spune:
Iar bantui pe aici la ore cand ar trebui sa dorm. Sunt foarte suparata din cauza meciului
. Jalnic jocul, jalnici jucatorii, slab antrenor ... naspa.
Irina dupa ce fierb laptele il las sa se raceasca in oala in care a fiert si se ridica un caimac gros deasupra. Il iau cu grija si-l atunc. Asta e toata degresarea. Pun apoi laptele in sticle de plastic in frigider. De multe ori trebuie sa incalzesc laptele dimineata cu unul din shtrumphi in brate (cel mai harnic da trezirea
) si e mai usor de manevrat asa. Nu am apucat sa vad filmuletele cu Ioana si catelusa, dar sigur o sa o fac maine.
Irda asa trancaneste tot timpul. Cred ca in momentul cand o sa poata vorbi si pe romaneste o sa ma rog de el sa mai taca. Bianca inca nu a trecut de 10 kile, dar trebuie sa precizez ca are cam 76cm. Deci luat in functie de inaltime, nu e o greutate chiar rea. Adica nu e grasuna, dar nici slaba.
Vali de cand am facut rost de primele filmulete, ai mei mananca numai uitandu-se la Baby Einstein. Inainte trebuia sa dau drumul la TV pe muzica si aveau unele videoclipuri la care hapaiau mai cu spor. Dupa cum spuneam, Bianca nu e chiar slaba, pt ca e micutza si de innaltime. Radeam azi ca a luat probabil gena de innaltime de la mine (1.59 m) si cea de muschi de la taica'su (are vreo 65 kg la 1.80).
Giana sper sa fie bine in continuare si sa vii numai cu vesti bune de la control
.
Fetelor, nici maine nu stiu daca o sa mearga ftp-ul, ca cica e o problema, dar incearca tipul sa o rezolve maine. Va dau de stire imediat ce am noutati.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
cin spune:
Neata fetele...
Laura, imi pare rau ca esti trista...n-am vazut meciul, dar am auzit ca au jucat sub orice critica... lasa, poate pt retur se mobilizeaza atat Steaua cat si Dinamo si vor castiga ![]()
Laura, ce frumos papa copilasii tai... al meu, mai nou, cand ii e foame se aseaza "jo" in fund in bucatarie si acolo papa ...incerc orice variante, numai sa pape...dar oricum, nu sta asa cuminte ca ai tai...
Irina, tare scumpa si Ioana.... of, ce mi-as dori si eu un catelus ...Vlad e topit dupa catei (desi daca l-ar avea acasa si-ar pierde imediat interesul)
Am sa pun si eu un filmulet sa-mi vedeti si mie "dansatorul"
dar pana atunci, am si eu o intrebare. si va rog sa nu radeti de mine. ce presupune o epiziotomie?
mai bine zis ce anume se taie? eu stiam ca-i doar o amarata de taietura. hai sa va spun si contextul. a nascut cumnata mea si vorbind cu ea la telefon imi spune ca i s-a spus ca "pe interior" e cusuta cu fire resorbabile iar la exterior cu fire care trebuiesc scoase ulterior. eu recunosc ca am ramas putin masca: cum adica pe interior, pe exterior? ca asa stie ea de la lumea mai batrana. sotul meu, in gluma, evident mi-a explicat cam cum o prinde pe interior, ii lasa franjuri si-o mai coase si pe-afara...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt