Inimioare de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
Giana greu de decis. Suna bine amandoua combinatiile. Daca nu te hotarasti, trage la sorti
sau alege alt nume, total diferit de astea doua.
cin eu personal am Finding Nemo si cred ca si multe fete il au. De fapt am tot ce inseamna filme de animatie scoase in ultimii 4-5 ani. Si nu exagerez. Sotul meu e innebunit cu desenele animate si are o colectie impresionanta. "Dumbrava minunata" nu cred ca are multa lume. Doar ca ma gandesc ca e cam complicat momentan pentru ei. Daca fetele vor, poti sa o pui. Eu astept filmuletele cu Winnie promise
.
Am si eu o durere la ora asta
. Am cantarit copii si Rares s-a dus cu 3 kg in fata Biancai. Ma bucur ca a crescut el asa bine, dar ea prea a ramas mititica
. Rares are cam 12700g, iar Bianca vreo 9600-9700g. In 4 luni si ceva, Bianca abia a luat 400g, pe cand Rares a luat peste 1300g. Mi-e ciuda ca mananca la fel, aceeasi mancare si aproape aceeasi cantitate. Chiar sunt unele mese cand Bianca mananca mai mult. Nu inteleg unde e problema 
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
cin spune:
Nici mie nu mi se parea tocmai potrivita "dumbrava minunata" pt copii asa mici, dar am vazut-o pe-aici...si m-a lovit nostalgia ![]()
Laura, Anis..ce-i cu voi treze la ora asta? la mine e exceptie...
Laura, nu cred ca e vreo problema ca nu asimileaza in acelasi ritm cu Rares... probabil e doar o perioada in care stagneaza...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
valcampan spune:
Giana mie imi place LUCA SERBAN. Daca ne-ai intrebat mi-am permis sa-ti raspund.
Multumesc pentru incurajari mamici. Sunt intr-o permanenta cautare, ziua la birou am multe de rezolvat iar seara la interviuri. Cel mai frumos e atunci cind ajung acasa si David ma intimpina cu bucurie. Pe 23 febr se termina preavizul si va tb sa ma hotarasc cit de curind pe ce drum o acup. Va tin la curent.
Pt ca ieri a fost Valentine'Day sa stiti ca am primit o dovada de iubire din partea baietelului meu. M-a pupat din propie initiativa iar eu aveam lacrimi in ochi de emotie.
Cit despre manifestarile lui de razboinic santajist sper si eu sa fie doar o etapa si sa-i treaca. Laptic bea si el de vaca din aceleasi motive ca si ale Laurei , bea numai 500 ml dar am citit ca si ai vostrii tot cam atit beau. Am sa-l intreb si pe pediatru daca e suficienta cantitatea de lapte.
Mai intru pe aici sper cit de curind.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Lia2000 spune:
LAura, multumiri, sper sa ma descurc cu ajutorul sotiorlui sa downloadez,; daca nu imi merge, iti voi mai cere detalii!
Ref. la lapte, dr. de aici recomanda l;apte de vaca 3.5% pana la 2 ani, dupa care 2%. Cu chiu cu vai Gia "bea" vreo 150-200 ml, amestecati cu cereale. Ii dau in compensare iaurt si branza dulce cu fructe. Si ea e campioana la piureuri, nu binevoieste sa mestece mancarea. Bine ca mananca si asa, ca acum ii dau maselutele si isi musca biata de ea mainile....Spalatul pe dinti e haios; a tb sa abandonez degetarul ca ma musca prea tare, iar cu periuta ne batem care spala mai mult :)))
Bine ai revenit, Simona!
Valcampan- succes cu munca!
Emanuela, Monica - distractie placuta!
Anis- ai grija de tine si de fete, incearca sa te mai si odihnesti, ca sa nu ais surprize!
Irina- cred ca ve distrati teribil cu cutzu prin zona!
ema.nu.ela spune:
fetelor,
va rog eu nu luati parerile celorlalte la modul personal. ca altfel daca ne suparam sau ni se pare ca lezam pe cineva nu mai ne spunem parerile deloc.
oricum cu laptele e f controversat. unii zic ca e mai bun laptele praf, altii ca cel de vaca dupa 1 an. eu zic ca depinde si de copil si normal si de posibilitatile fiecaruia.
eu de ex pt ca a mea e mai slabutza si i-a iesit si o usoara anemie la 1 an n-o s-o trec pana la 3 ani pe lapte de vaca. o sa-i dau humana junior care e formula speciala pt 1-3 ani cu multe vit si min si fier si iod. si am trecut la asta de la laptele praf pt ca e mai subtire si sper sa fie trecerea mai usoara la canita.
monica,
mi-ar parea rau ca din cauza unei interpretari gresite a unei intrebari de-a ta de-acuma sa nu-ti mai zici parerea. parerile tuturor sunt bune si fiecare isi alege din ele ce crede ca-i folositor in cazul ei.
de ex in sua se recoamnda sa treci la lapte de vaca peste 1 an, am prietena care i-a dat copilului dar din cel organic care se pare ca e mult diferit si la gust si la calitate fata de al nostru. cand a venit in Ro cu copilul si avea 2 ani jumate a incercat toate tipurile de lapte si nu i-a placut niciunul de la noi. deci clar e diferenta macar de gust si miros. cel putin ala de la parmalat 1-3 ani care e super aromat n-a vrut sa bea deloc-deloc. atunci nu aparuse humana junior ca sunt curiosa daca i-ar fi placut :)
laura,
eu zic sa stai linistita in privinta copiilor. ei nu simt lipsa jucariilor. eu am avut o copilarie saraca dar f fericita pt ca am avut o familie fericita. incearca sa le iei jocuri simple dar care sa le stimuleze inteligenta.
la fiecare varsta sunt avantaje si dezavantage: cand esti tanar nu prea ai bani si conditii dar esti mai in putere si copii or sa aibe o mamica tanara. cand esti mai batran (asa ca mine) ai mai multi bani si o cariera deja si alte conditii dar obosesti mai repede, nu mai ai asa multa rabdare si nici timp pt copii. uite in schimb o sa fiu la pensie cand o sa am nepoti asa ca o sa ma pot bucura de ei din plin. soacra-mea care a facut copii mai tarziu si i-au crescut bunicii ca nu avea timp, acum se bucura de nepoata super mult (vine in fiecare zi sa stea cu ea si s-o scoata afara). in weekend cand nu vine mor socrii de dorul ei :)
incerc eu sa pun in weekend winnie the pooh poate merge de data asta. dar sa stii ca maria s-a uitat la el 5 min si s-a plictisit. tot baby einstein e de baza la varsta asta.
asa, ca mai vroiam sa va zic ceva si gata:
mi-a zis o prietena procedura si vad ca a inceput sa mearga. cand maria nu vrea sa plece "din parc" sau "din sufragerie in dormitor la nani", aplic procedura: uite mai stam 5 minute si apoi plecam (acasa, la nani). si apoi o anunt din min in min: mai sunt 4 min, etc. la sf ii zic gata, acuma plecam. cica la inceput nu prea inteleg ei dar pe urma ajung sa realizeze si se obisnuiesc cu ideea. important e sa nu-i iei brusc mai ales daca de obicei opun rezistenta.
mamica de maria, 1 an si 6 luni
irinabungau spune:
Salutare, ce ma bucur cand vad activitate prin zona....
Eu sunt iar la serviciu, fac o tura de-a colegei mele, dar doua zile.... am liber!!!
Anis, tine-o tot asa, iti garantez ca se va vindeca!! Stiu ca este mai greu, dar trebuie s-o rezolvi cumva!!! Apropos, Iarina mai suge de la sanul cu buba???? Ca Ioana n-a supt de acolo vreo 2 saptamani si dupa aceea a refuzat sa mai suga din sanul respectiv, desi curgea mult laptic de acolo...
Laura, ma ingrozeste felul in care-si bat joc de bietii copilasi, of, of!!! Sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie sa ajungeti acolo, pe mainile acelor incompetente!!!! dar tu de ce le-ai facut analize copiilor??????
Eu.... vreau filmulete animate cat mai multe.... si din colectia Walt Disney, ca nu am nimic!!! Pleaseee!!!!
Cat despre greutate, nu-ti face probleme, baieteii oricum sunt mai cu greutate decat fetitzele, ele sunt niste silfide... mai putin fi-mea care are o burta....![]()
Giana, ambele nume sunt frumoase, acum.... vezi si tu ce nume visezi noapte si pe ala pune-l!!! Ca si Albinutza ![]()
![]()
Vali, iti tin pumnii, sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si puiul tau!!! Ioana a mea bea numai 300 ml. de lapte... a scazut cantitatea de vreo 2 luni, cand baga vreo 450 ml... dar tot e bine ca-l bea si pe asta... O sa incerc totusi sa-i schimb lapticul pentru ca vad ca dupa ce bea vreo 100 ml dimineatza, icneste si nu mai vrea....
Lia, e super!!! mare nebunie, mare....![]()
Va pupic dulce,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
pisicut spune:
Multumesc mult pentru sustinere, fetelor. 

La Alex inca nu i-au iesit bubite, dar inca mai are putin rosu in gat. Revin mai pe seara sa raspund.
anis spune:
Irina de ieri nu mai suge la sanul cu buba..desi inainte sugea f mult de la el..ca era mai mult lapte la el.Acum sa vedem am zis ca stau 24-48 ore si o pun iar la el...dar mai sar din mese..dar o pun macar 1data pe zi ca sa nu mi-l refuze mai incolo.Tu na-i reusit s-o faci sa mai suga de la el nu?
Cu kka tot nimik..off
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Anis, nu, nu am mai reusit sa o fac sa suga de la sanul stang.... si lapte era, curgea foarte bine.... dar ca venea in jeturi mai puternica si nu-i placea... Oricum, ma mulgeam si-i dadeam cu biberonul.... de la 2 luni pana la 6 luni....
Sper ca voi sa nu patiti la fel. Cum este rana? A inceput sa se vindece? Pupici multi si sanatate!!!
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Giana spune:
fetele,va multzumesc pentru ca v-ati dat si voi cu parerea. Sincer si mie imi place mai mult LUCA SERBAN. 
Anis,multzumesc mult,mult pentru nr. de tel. Chiar vreau sa cumpar asa ceva. Eu parca vazusem la Metro si mi s-a parut ca e chicco. Dar cred ca m-am inselat. Sau au si ei asa ceva? Ma rog. Voi suna cat de curand sa comand unul. Faza e ca la caruciorul pe care-l am acum nu cred ca merge pt ca am la maner si tavitza pt parintzi si nu cred ca mai are loc si bb 2 intre. Dar oricum vreau alt carucior pt Luca.
Va multzumesc mult ca existatzi!!!
Diseara merg la echo si control. Abea astept sa vad buburuza mica!
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine