Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 25
LunaNoua spune:
Ana, Catalinei "ii e greata" de aproape un an, nu de acum. Si a intrat sa ne aminteasca acest lucru, ca nu cumva sa uitam, si sa dormim linistite noaptea.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)
Biancas spune:
Deea...Bombo...bine punctat
Ali...spor la 
poate ii faceti un fratior la Iarina
Cristina eu de zic de ieri sa puna Nico conversatia dar vad ca vorbesc in zadar. Te sustin.
Eu inclin sa cred ca poate ne dam seama dupa stilul de scris ca daca e contrafacuta clar a scris-o cineva...si poate foloseste anumite cuvinte...asha cum eu folosesc asha in loc de asa, poate si pers aia foloseste niste cuvinte din care sa ne dam seama cine e.
Eu m-am tot abtinut dar deja...sa zic si eu ceva
Loren@ , daca ti-e scarba de noi...de ce ne citesti???? daca nu ne-ai citi nu ai stii ce se vorbeste si ar fi mai simplu pt tine nu? Nu de alta dar sa nu ti se faca 
foarte tare.
Dupa cate vad eu aici si dupa cate am auzit, s-ar parea ca cineva a incercat sa dezbine secta, exact asha cum a fost si cu voi si acel cineva a reusit in cazul vostru. Deci clar ca vei mai vedea numele voastre pe aici..
Asta l-am scris exact dupa ce a scris dar nu l-am trimis ca am zis sa nu ma bag...dar si mie mi se pare ciudat ca lumea ne citeste in continuare chiar daca ii e 
de noi... Oare de ce???? Sa dea DC asta chiar asha o dependentza???

Deea..si mie mi s-a parut ciudat ca a pus si poze la semnatura....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
bai toate ca toate, dar Astery ai mama grija si nu strica bunatate de carucior.
Vezi...te grabisi si tu degeaba.
Irina insanatosire grabnica Sabunutei.
Bianca acum ca esti fara copii, invata mama , sporrrr.
Deea esti mortala
.
Mi-a venit si sotul devreme acasa, asa ca ne imbracam si iesim si noi sa papam in oras. Sarbatorim zilele noastre, cu piciul dupa noi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Giova..distractie faina...
Adu-l pe Marco la soacra-mea ca il tine si pe el sigur...
..sa va puteti distra k-lumea.
Eu am de citit despre capitaluri proprii, deste fond de rulment, despre active circulante si asha nu am chef...........

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
asteryaro spune:
Giova, daca ai stii tu povestea caruciorului, chiar mi-ai spune sa am fff mare grija de el.
Bai, terminati, gata, nu lasati sa ni se distraga atentia de la sobectul nostru principal, va rog, doamnele mele.
Mai, mie tot imi vine sa rad si iar sa rad de Jasy, cum a papat ea mingea de baseball...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
szaboali spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Mai fetelor, doamna in chestiune poate esi de aia tot
...........Maraki, ia baga tu denumirea siropului ala pentru
, ca tot ti-ai amintit de curand cum il cheama
....facem cheta si i-l cumparam "doamnei@"
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
![]()
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Dau si eu...

Mai fetlor care sunteti mai vechi pe aici...asa era tot timpul pe aici scandaluri??????
E naspa perioada asta...ce fain era candva.....
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

monica70 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Bai fetelor va tot zic si zic sa-mi lasati @ ori numele in pace, dar voi nu si nu!Deci nu stiu care ce nume vreti sa va dam...probabil ca lista ar fi prea lunga si ati fi atit de multe ca ati ajunge la concluzia ca de fapt "s-a glumit", nu birfit....probabil dupa voi! Mai eu nu va mai zic decit 1 data...POATE RETINETI...uitati de numele meu, de mine, de Bia si de toata familia si viata mea, decit sa pomeniti aiurea ...ce o fi asa de greu?
Aveti grija de voi si VIATA VOASTRA + COPILASI!Stiti exact cui m-am adresat ca sa nu va insir ca pierd seara degeaba...!V-am mai zis ca mi-e scirba asa ca nu va mai obositi...pastrati-va energia pentru fapte mai constructive...daca puteti, desigur! Sper sa fie ultima data cind postez aici
..DACA MA LASATI!
"VORBIND,GANDESTE-TE PUTIN SI LA CEL CARE TE ASCULTA! IN URMA TACERII LUI SUNT DOI OCHI MARI CARE TE PRIVESC!"
@
@
@MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni....numai 2??

Bombo, mai pune niste poze cu Jasmine ca mi-e dor de ea. Si pune si un film cu vocea ei ca tare dulce e cum boscorodeste. (nu am sa uit filmul de la Craciun cu globurile alea
)...si scoate-o pe Bella afara din albume ca strica aspectul
la Jasy
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
andiaroro spune:
ia uite ce se intampla cat lipsesc..............
NIMIC. Chiar un "NIMIC"
absolut
deea am fost dupaaa amandite si am ajuns pana la tine in bucatarie-vroiam sa o servesc pe anaaaa; tare
bune ti-au iesit!
daca tot atzi amintit de mingea lui Jas;;;;;;;;;;noi avem acasa un bleu dintr-un cauciuc moale- o are tac-su de la serv-cica-i antistresss, iar noi i-am dat-o lui ALEX sa se mai calmeze*;;;;;;;;;;;asa sa calmat ca,daca te uiti la ea zici ca e ok, daca o strangi in mana
vezi numai amprente dentare;;;;;;;;;;;;;;;;si ce bleu frumos are!!!
bianca-ce-ai, mama, cu catelul;;;;;;;;;;;;;;io cred ca tu nu ai priceput cum sta treaba cu frumusetea
atipica-glumesc; cand o sa puna bombo o poza in care o sa scoatza cutzu limba movalie sa vezi ce o sa te indragostesti iremediabil
NICO-L
a multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
BRE MARAKI acu nu-i bai ca o venit asta sa
pe noi?
bre @
@
daca ai vrea sa te uitam ,de ce ne citesti?
daca ai vrea sa te uitam ,de ce ne intoxici cu poze (50% din pozele site - de la intaliniri - sunt ale voastre - sunt frumoase evident dar pe mine personal ma jicnesc acum - daca tu
pe noi - nu vreau ca pozele fetei mele sa stea langa ale fetei tale - am zis! )?
pana acum am vorbit frumos cu tine si te-am rugat de n ori sa revi si pe tine si pe ailalt@
ati zis ca nu reveniti dar continuati - suspect - sa va bagati nasul aici si numai in situatii de rahat
sunteti la curent cu tot ce e aici se pare ,desi negati vehement
concluzia mea e ca sunteti ahtiate sa fiti bagate in seama - inclusiv si mai ales de noi
ma tot gandesc la chestia cu invidia - doamne, cine v-ar putea invidia? pentru ce? ce aveti in plus? @@@? sau ce? 
profu meu de franceza avea o vorba: " FATA BUNA DA' CU LIPSURI " 

pana acum am insistat sa va cred macar bune
dar incep sa ma indoiesc tot mai mult de asta![]()
![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

si de aia tot
1
Aveti grija de voi si VIATA VOASTRA + COPILASI!Stiti exact cui m-am adresat ca sa nu va insir ca pierd seara degeaba...!V-am mai zis ca mi-e scirba asa ca nu va mai obositi...pastrati-va energia pentru fapte mai constructive...daca puteti, desigur! Sper sa fie ultima data cind postez aici