Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bai, si io care am venit intr-un suflet de afara, sa rup carutul si mai multe nu... si ce gasesc? Mai nimic concret.

Io zic sa votam .
Eu sunt de acord sa puna "conversatia" aici. Fara x, y,z... Asa cum este.
Care se mai baga?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Doamna care vine sa aici daca i-ti este asa de greatza de ce continui sa ne citesti draga ? Mai bine baga ceva lamai sa-ti treaca scarba

NICO LA MULTZI ANI !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Astery

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by loren@

Bai fetelor va tot zic si zic sa-mi lasati @ ori numele in pace, dar voi nu si nu! Deci nu stiu care ce nume vreti sa va dam...probabil ca lista ar fi prea lunga si ati fi atit de multe ca ati ajunge la concluzia ca de fapt "s-a glumit", nu birfit....probabil dupa voi! Mai eu nu va mai zic decit 1 data...POATE RETINETI...uitati de numele meu, de mine, de Bia si de toata familia si viata mea, decit sa pomeniti aiurea ...ce o fi asa de greu? Aveti grija de voi si VIATA VOASTRA + COPILASI!Stiti exact cui m-am adresat ca sa nu va insir ca pierd seara degeaba...!V-am mai zis ca mi-e scirba asa ca nu va mai obositi...pastrati-va energia pentru fapte mai constructive...daca puteti, desigur! Sper sa fie ultima data cind postez aici..DACA MA LASATI!

AUSTRIA 2007

Deci ... Catalina, mama, acum mi s-au aprins si mie beculetele !!! Pentru ce ai scris mataluta aici si acum? ca sa te uitam? NU prea are sens, nu? Daca vrei sa fii uitata, nu mai scrii si gata...Eheee, cate fete n-am uitat noi !!! Dar nu, tu scrii ca sa ne jignesti, sa ne arati cat de uracioase suntem. Apoi pui si poze la semnatura, sa dam pe spate de invidie admirand "familia perfecta". Ce de eforturi ai depus sa iti schimbi nickul, albumul, sa intrii sub acoperire...sunt intradevar uimita !!! Haha.. si dupa toate eforturile, tot tu nu te abtii si tot tu iti strici acoperirea. De ce ti se pare ca aveam ceva cu viata si familia ta? Si daca intradevar ar avea cineva, persoane pe care nu vrei sa le numesti(poate pentru ca nu exista), de ce ai scris pe forum lucrurile astea, si de ce nu ti-ai rezolvat problemele personale in particular sau pe PM, asa cum ar fi normal si decent pentru o doamna ce esti????

Dupa cum scriam in mesajul de mai sus... mi-e mila !!! Acum stiu si de cine. !!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)

Mergi la inceput

NICOLETA
LA MULTI ANI , SA FII IUBITA SI FERICITA CU PLACINTICA TA SI SOTUL TAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Bombonicaaaa

Doamna care vine sa aici daca i-ti este asa de greatza de ce continui sa ne citesti draga ? Mai bine baga ceva lamai sa-ti treaca scarba

NICO LA MULTZI ANI !

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by Bombonicaaaa

NICO LA MULTZI ANI !

POZE

Hahahahahaha !!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)

Mergi la inceput

Mai eu nu va mai zic decit 1 data...POATE RETINETI...uitati de numele meu, de mine, de Bia si de toata familia si viata mea, decit sa pomeniti aiurea ...ce o fi asa de greu?

Catalina daca ti s-a pomenit numele nu a fost pt nimic rautacios sau care sa iti produca asa o greata daca tin eu bine minte. Cred ca se incerca sa se gaseasca cine face nesimtiri de genul carora asistam aacum. Nu stiu daca sa nu incep sa inclin altceva, la modul in care ai sarit ca arsa . Iar daca gresesc imi cer scuze de pe acum.

Mergi la inceput

gata plec spre casa , ma opresc la cumparaturi mai intai. Deci dragelor ne vedem mai spre seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai fetelor, doamna in chestiune poate e si de aia tot...........Maraki, ia baga tu denumirea siropului ala pentru, ca tot ti-ai amintit de curand cum il cheama....facem cheta si i-l cumparam "doamnei@"

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput