Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY perfect de acord: VREM "CONVERSATIA" cu bucluc!

V-am pus si niste poze de azi cu Diana
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070209&ctime=202555
ca sa nu uitam de ce suntem aici - ne cam indepartara niste mandre de subiectul de baza

Dupa ce imi revin din v povestesc si ce a facut prin deplasare.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

BRE MARAKI acu nu-i bai ca o venit asta sa pe noi?
bre @@

daca ai vrea sa te uitam ,de ce ne citesti?

daca ai vrea sa te uitam ,de ce ne intoxici cu poze (50% din pozele site - de la intaliniri - sunt ale voastre - sunt frumoase evident dar pe mine personal ma jicnesc acum - daca tu pe noi - nu vreau ca pozele fetei mele sa stea langa ale fetei tale - am zis! )?

pana acum am vorbit frumos cu tine si te-am rugat de n ori sa revi si pe tine si pe ailalt@

ati zis ca nu reveniti dar continuati - suspect - sa va bagati nasul aici si numai in situatii de rahat

sunteti la curent cu tot ce e aici se pare ,desi negati vehement

concluzia mea e ca sunteti ahtiate sa fiti bagate in seama - inclusiv si mai ales de noi

ma tot gandesc la chestia cu invidia - doamne, cine v-ar putea invidia? pentru ce? ce aveti in plus? @@@? sau ce?

profu meu de franceza avea o vorba: " FATA BUNA DA' CU LIPSURI "

pana acum am insistat sa va cred macar bune

dar incep sa ma indoiesc tot mai mult de asta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

ai pus punctul pe i la faza cu site-ul (si in general la toate fazele)...deci cand s-a comentat ca pozele cu Bia si Ayan sunt pe site desi mamicile lor nu sunt active pe forum (ma rog, nu la subiectul asta) s-a ajuns la concluzia ca sunt copii frumosi, sunt de ian-feb si au fost aici de la inceput.......chiar nu conteaza ca mamele acestor copii vin si pe restul mamicilor de aici sau se simt in continuare jignite si nici nu concep sa fie aduse in discutie numele lor.....pai atunci ce sa caute copiii lor cu ai nostri, si mai ales de ce sa fie pe site n-spe mii de poze de la nenumaratele intalniri private ale celor 2 @........si n-spe mii de poze de la ziua respectivilor copii?!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu am propus sa se faca curatenie in lista .Pana nu a aparut prima data doamna cu @ nu stiam a cui sunt pozele de pe site de la petrecerea de 1 an. Dupa ce am "admirat" albumul pus la dispozitie de doamna @.. m-am prins .
Dana...ai un cuvant de spus ca esti "proprietara" de drept a sitului.
Moni...bine punctat. Nu s-a saturat inca Diana de caruciorul ala?.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Fetelor, in primul rand eu nu am zis ca vomit pe nimeni, nici ca sunt vreo frumusete, nici ca m-ar invidia cineva. Astea mi le puneti voi in carca. Chestia cu invidia cred ca am zis-o la un moment dat, dar am specificat ca pe Cata o invidiati, nu cred ca am zis vreodata ca pe mine. Cat despre pozele cu Ayan, asa cum nu pun deloc nici la semnatura nu voi mai pune nici pe site-ul comun daca va deranjeaza. O data cereti poze, o data va deranjeaza. Bun. O sa intru sa mai citesc pana pune Nico conferinta, pana se afla ce si cum. Ca atunci o sa zic si eu ceva cuiva, unei persoane anume care de mine personal a mancat f mult kk si mananca in continuare. Si vreau sa i-o zic de fata cu toata lumea ca sa stiti si voi. Pana atunci voi citi sa vad cum ma jigniti acum si pe fata, nu numai in conferinte, fara sa va dau nici un motiv. A, si nasul mi l-am bagat azi, in rest am mai citit o data sau de 2 ori cateva postari, ca mi s-a dat direct linkul, tot asa cand era vorba despre mine. Si nu citeam deloc daca nu se ivea chestia cu conferinta Nicoletei, ca sunt curioasa nu numai ce contine si mai ales cine a trimis-o. .Sper sa nu va deranjez cu cititul, cu postari si poze chiar n-o voi mai face, o postare maxim mai bag aici, cand se limpezesc apele.

Mergi la inceput

Deci fuseram intr-un magazin nou deschis in zona - magazin cu autoservire .Diana a circulat pe jos,a tzipat de bucurie cand a vazut copii,a cam cotrobait printre rafturi si mai ales a cam facut circ la plecare,abia am scos-o de acolo
Erau 75% chinezarii asa ca ne-am ales doar cu un pahar din plastic cu pai - si l-a luat Diana din raft,l-a dragalit si l-a pupat - avea cap de ceva oratanie (catzel? urs???) Asa ca o sa incercam sa bem si noi intai apa,pe urma suc si cu paiul!
De acolo am mers la mami la magazin,unde si-a facut de cap ,a si papat prajitura cu crema ( super buna era )si clementine.
Cand intrau copii -tzipete de bucurie,chiar daca erau cu mult mai mari! Dupa o fetitza de cca 8 ani a luat-o efectiv la fuga catre usa! A mers in brate la toata lumea si la cliente le-a zambit tuturor ... ce mai ... si ea e ahtiata dupa atentie

Mergi la inceput

BIANCA nu s-a saturat de carucior ,chiar acum lalaie si il taraie dupa ea rasturnat pe urma il repune in pozitia regulamentara si il plimba iar.Ma enerveaza ca face ce face si il tranteste pe Dino jos din el (pe papusa Ana am pus-o in raft sa ia o pauza de zmotoceala saracutza)
Apropo de papusi sa o vedeti pe Emma ce fain o aduce pe papusa bebe Diana
http://www.dropshots.com/emmat
DENISA va pe toate si in special transmite "schimbului 3" ca e alaturi de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, super raspuns doamnelor coada de maimutza !!
Si pentru emoticonul ala Maraki a primit avertisment . Acu nu se sesizeaza nimeni dintre administratori ca se face exces de utilizarea lui?
Deea, bine spus!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna!
Am intrat sa zic si eu LA MULTI ANI !!! pt ANASOL!!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bai nene vad ca un singur nu a reusit sa alunge .

Eu astazi am fost la coafor, m-am vopsit, m-am tuns.. mi-am schimbat look-ul speram ca v-ati linistit.Dar vad ca ... IOC.

Asa ca am convocat sa alunge ( cred ca ar trebui sa pun mai multi dar mi-e ca va labartez pagina si ma luati la "barfa" pe YM).

Monicooo vad ca nu poti dezvalui "cacealmaua" ca nu au venit inca toate la "spovedit" aici. Deci baga si la mine cu participarea aia la conferinte... cu bold si cu rosu si subliniata.

Si mai potoliti-va nene ca acusi ma transform in "teolind@"

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinatunza

Moni, super raspuns doamnelor coada de maimutza !!

L-or fi ales cu buna stiinta? maimutzele dupa cate stiu sunt extrem de curioase si cum au coada lunga si-o cam baga peste tot!

Merg sa pap paste carbonara (Giova scuze )

Mergi la inceput