Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 9
Ubi spune:
Amaya - sa-ti traiasca comorile. Sunteti minunati impreuna, felicitarile mele.
Bubu - noi am fost la Jianu, la Medicover, la ortopedie. Ada mea e cam balerina. Merge cateodata pe varfuri, cateodata cu picioarele inauntru..etc. el mi-a zis sa stau linistita ca se corecteaza de la sine. Acum 3 saptamani, am fost la Medsana, la dr. pediatru Furnica si ea mi-a zis ca sta cu picioarele putin cam strambe si sa o tin in casa cu ghetutele puse invers.
Kris - sanatate Biancai - nu stiu ce sa-ti spun despre antibiotic.
Ce mai face Ada?
Pai stie alfabetul si numerele. Citeste de pe numerele de la masini. Am invatat-o cu A de la Alexandra, B de la Bogdan, C de la Cristina..si asa mai departe. Toate literele sunt asociate cu chestii sau persoane cunoascute. Prinde repede caci i-am zis o singura data la litera K ca e de la ursul koala si de atunci a retinut lucrul asta. Numerele le citeste pe porti daca mergem pe stradute cu case. Stie vreo 3 poezii usoare si dupa ce recita "Inger, ingerasul meu" zice: "Doamne ajuta-ne cu o casa mare" (sper sa o asculte Doamne Doamne...)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
Patricia, eu nu din ratiuni economice ii dau lapte praf ( ma costa cam 750000/luna), ci din convingerea ca este mult mai bun decat laptele de vaca.
Sunt franta, ma duc sa ma relaxez.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, m-ai inteles gresit. eu aruncam zilnic laptele de dimineata, asa ca mi-am zis ca daca tot nu il maninca, macar sa fie normal, caci chiar ma faultam singura. eu ii faceam 210-240, si ea bea 20-30 ml.. dar seara il maninca si va fi lapte praf pina la 3 ani cu siguranta.poate ca daca voi vedea o pofta crescuta si dimineata i=l bag la loc, altfel nu are rost.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
Amaya felicitari pentru fetita frumoasa frumoasa. Am vazut pozele, sinteti foarte frumosi toti trei! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
bubu multumesc mult pentru reteta de frisca
Am de gind sa fac pentru tortul lui BB, daca o sa am timp. Smintina la cutie La Dorna unde gasesc, linga laptele UHT?
Lavinia felicitari pentru fetita desteapta si vorbareata, stie si poezii!
Ubi felicitari Adei pentru alfabet!
kris insanatosire grabnica Biancai! Sper ca este mai bine acuma.
Eu am si eu un necaz ca Vladut nu vrea sa spuna cuvinte. Vorbeste numai in limba lui pasareasca
Imi pune greu rabdarea la incercare ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
Patricia, te-am inteles perfect, dar tot ratiuni economice sunt, deoarece e aiurea sa arunci.
Rayan mananca cantitate fixa dimineata, de aceea la mine e usor.
http://www.dropshots.com/tuty30
Am pus si filmuletele de ieri, dar si filmuletul in care dialogheaza cu amica mea.
Sirimie, ai sa vezi ca si Rayan vorbeste si in limba lui. Bine, acum zice sute de cuvinte, dar ca propozitii eu l-am auzit spunand clar dupa mine " ma doare capul", si singur spune " ma doare" ( cand il decalotez la baie de ex.), in rest, stie orice, spune cuvintele, dar nu face propozitii, sau cel putin nu multe.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lavinia345 spune:
Simona,si tu Florina la fel,nu va mai faceti griji.Fiecare in ritmul lui,o sa vorbeasca ei cand o sa aiba chef.Lor li se pare comod sa comunice prin semne sau limba lor proprie.Din cate se zice,fetitzele sunt mai vorbarete decat baietii.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Crinuta, e super dulce cum Vorbeste cu prietena ta, ce mai gesticuleaza, chiar ii explica ceva!
Amaya, v-am vazut pozele, e f. emotionant, e o scumpa Cristina! Si ce dragastos o priveste Andrei!
Kris, mai bine cu regim si smecta/biotics/ceai de menta decat cu antibiotic. Poate se regleaza asa...ai reusit sa vb cu Stanciu?
Ana Maria, sa va fie de bine excursia, pune poze!
Simona, frisca este langa cutiile cu lapte UHT, eu mereu gasesc in Selgros.
Multumesc pt. raspunsurile in legatura cu ortopedul. Sa vad ce fac pana la urma. Ideea cu incaltatul invers mie nu-mi surade...chiar e sfatul medicilor??
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Ubi, felicitari Adei pt. poezii! Bravo!
Danielai, sa stii ca a fost un numar cu vreo 6-8 crocodili, cica ii hipnotiza si aia stateau nemiscati la marginea scenei cu botul spre cei din randul I. Brrr...saracii, stateau nemiscati. Dar erau niste nene cu niste bate in mana pe langa ei si daca se miscau cred ca-i altoiau. Hi, hi.
Si a mai fost un numar cu un piton mare si atat, gata cu reptilele. Dar leii, tigrii si lupii au fost f. frumosi. Si un numar tare de tot cu niste acrobati spre sfarsit, care mergeau pe niste roti suspendate, nu stiu cum sa-ti explic. A fost tare frumos, avand in vedere ca eu am fost la circ cand aveam 3-4 ani si atunci am adormit in timpul spectacolului 
Oana si
Poze cu Vladutz
kris spune:
Fetelor , m-am uitat pe retetele anterioare date de Stanciu, in cazul enterocolitelor si nici un antibiotic nu coincidea cu altul ..
L-am prins in final pe Stanciu si mi-a recomandat smecta, regim si ERCEFURIL.
Anita, se recomanda in cazul enterocolitelor antibiotic, deoarece este o infectie..de aceea face febra si are scaunele rau mirositoare..ca altfel dai in enterocotilta acuta, cronica cu internari, perfuzii...s.a.m.d. Cel putin asa am patit noi, ni s-a dat anitibiotic.
o seara linistita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
bubu05 spune:
Fetelor, pe la ce ora se mai culca piticutii vostri?
Vlad cam pe la 11 adoarme, pana se balaceste, pana sta pe olita, pana citim povestea, cam asa face in fiecare seara si tot la 11 adoarme. Iar dimineata la 8 si ceva se trezeste, f. rar pe la 9 si ceva. Se trezeste pe la 6 dimineata si cere pipi, apoi adoarme la loc.
Ziua doarme cam 3 ore.
La voi cum e cu somnul?
Oana si
Poze cu Vladutz