Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 10
monalac spune:
la multi ani celor nascuti azi!!bubu,cris se culca cel mai devreme la 12 noaptea,dar se si trezeste ziua tarziu,stiu ca nu e bine,dar chiar daca l am trezit dimineata sau chiar daca nu l am lasat sa mai doarma dupa amiaza,pana la urma tot la ore tarzii s a culcat,pt ca ba s a trezit peste noapte si n a mai dormit vreo 2 ore si bineinteles ca pe urma tot tarziu s a trezit,ba a adormit la 22 si dupa o ora s a trezit urland si iar n a mai vrut sa adoarma...asta e,ma adaptez ca n am de ales..in ult tp sunt f obosita,acum sunt in sesiune,tb sa mi rezolv testele grila si caut in carti de innebunesc si nu le gasesc,la serviciu e destul de dificil,avand in vedere ca lucrez cu copii proveniti cel mai adesea din familii dezorganizate,care i trimit la scoala excesiv de murdari si stau 4 ore intr un miros de urina de mi vine sa vars...asta e..ma adaptez.azi am fost cu cris afara si 3 ore nu s a dat jos din masina pe care i am cumparat o,a dat aproape 3 ore la pedale incontinuu si daca nu l luam eu in casa ar mai fi stat...ce sa i fac,seamana cu ta su care e profesor de ed fizica si care n are stare nici cand mananca sau vb la telefon...in legatura cu laptele,eu ii fac 2 biberoane pt ca el nu bea o data mai mult de 120/150.si ii dau un biberon pe la 5/6 dimineata si unul pe la 10,ca oricum se trezeste tarziu si pierde o masa...
catiflo spune:
amaya, v-am admirat si eu, sinteti niste frumoshi si scumpici toti 3 !
lavinia draga, chiar azi ma gindeam sa intreb din nou la gradinita daca li se pare ca e foarte in urma la capitolul comunicare. el intelege tot in ambele limbi dar nu vrea sa vorbeasca, nu asculta, daca ii spun sa-mi dea mina pe strada sau sa ridice jucariile de pe jos se face ca nu aude (nu intotdeauna dar de multe ori), nu are rabdare sa-i citesc povesti, frunzarim cartile si arata cu degetul ce vrea, iar eu numesc respectivul cuvint, daca il intreb "cite lucruri sint " incepe sa numere pe limba lui :-), ii place sa-i cint alfabetul si lalaie dupa mine... intr-un fel inteleg de ce e asa, de la 8 luni petrece 10 ore pe zi la gradinita si e greu sa inceapa sa ma imite si pe mine. citeva cuvintele pe care le zice sint in engleza. mai nou ne aduce diverse lucruri si zice "is tati/mami/ia" adica e al lui tati, mami sau al meu...
crinuta, si gabi impinge carutul in loc sa stea in el, de aceea de luni de zile nici nu-l mai folosim
bubu, gabi se culca de obicei intre 8 si 8:30. in timpul saptaminii doarme putin la prinz, sub 2 ore, dar isi ia revansa in we cind poate dormi si pina la 4 ore !
mai vorbim
crinuta spune:
Bubu, filmuletul e vechi, cred ca din decembrie, si oricum nu a incaput tot pe drophots. Mai erau faze faine.
Rayan s-a culcat ieri la 21:00, dar are zile cand se culca dupa 22:00.
Catiflo, pe distante mari il duc cu caruciorul, chit ca in weekend a venit pe jos de la Carrefour pana acasa, adica cam 15 min de mers pe jos. Am fost tare mandra ce frumos mergea el
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ana maria spune:
Patricia ne-a costat 440 beletu de avion si in rest ce am cheltuit pe acolo (excursii si cumparaturi). Cazarea nu ne-a costat ca am stat la niste prieteni.
Kris multa sanatate Biancai!!!, eu nu m-am gandit la enterocolita, ma gandeam ca poate are doar o diaree fara alte complicatii.
Voi pune poze, dar trebuie sa fiu acasa ca sa reusesc si deocamdata sunt la serviciu.
alipiticot spune:
Buna fetele,multumim frumos de urari

Tomasa multumesc cu raspunsul cu olita.Afara zilele acestea cat a fost cald am rezolvat,dar noaptea nu stiu inca cum sa fac....ca ea doarme uda daca se uda...ar trebui eu sa ma ridic sa o verific si ea doarme in alta camera...mi-e greu inca.De pericolul ca sa nu-i mai pun deloc nu e problema stie f bine cand are si cand nu si cand poate face la oala si cand nu.
Ubi nu am cuvinte pt performante.Bravo,eu am incercat dar nu o intereseaza...acum i-am luat acuarele,dar nici asta nu o intereseaza.
mai scriu mai tarziu ca trage de mine.
aici ceva poze de la ziua ei
http://family.webshots.com/album/557593919EzkNph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
tomasa spune:
LA MULTI ANI cu intarziere Andrei si Raisa! Sa va traisca!
Eu n-am mai intrat zilele astea din cauza ca duminica Tudor a cazut din leagan si s-a julit destul de rau la barbie si buza, n-a prea mancat, m-am chinuit cu el. Nici la serv. n-am fost.
Capac la toate si pe mine ma cam ustura in gat si mi-e efectiv groaza de virozele astea. De fapt nu ma mira la ce vreme de primavara este.
Amaya, felicitari pt. micuta Cristina! E o dulceata! Am avut emotii pt. tine, bine ca ati trecut cu bine prin tot si ca sunteti acasa.
Crinuta, il doare de cate ori il decalotezi
? Si atunci de ce o mai faci?
Bubu, Tudor se culca pe la 20-21 si se scoala foarte devreme, pe la ora 6 dimineata, uneori chiar si la 5.30. Ziua mai doarme in jur de 2-3 ore, pe la pranz.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
alipiticot spune:
Amaya felicitari!f dragalas andrei cum o priveste!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crinuta spune:
Tomasa, il decalotez deoarece mi-e frica sa nu faca infectie. Deja s-a strans acolo secretie si n-am ce face.
Eu cred in decalotare, dar e impropriu spus ca eu il decalotez, deoarece nu ma lasa, deci ce fac e apa de ploaie.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
Alipiticot, ti-am vazut-O pe Raisa cea frumushica foc, are niste ochi!!!
. l-am vazut si pe piticutz, deja a crescut! sa va traiasca! feicitari pt tortul Barbi 
Danielai, bineinteles ca tu stii cum e mai bine si adaptezi metoda la copil si la ce crezi tu ca e mai bine pt tine si el. Bafta si curaj ca ai sa reusesti!
Patricia, vezi ca e oferta f buna cu WizzAir la Barcelona, dc te intereseaza si acolo... eu cam cochetez cu ideea dar nu sh dc vom ajunge..
si Codrin papa Nestle Junior f bine dimineata ca seara papa Milubrei 7 cereale cu lapte si va papa pana la 3 ani cred.. apoi lapte de vaca.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"