Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

vineri va convine pt intalnire la The Harbour - Pt-a Amzei??? astept inscrieri

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Paula ce simpatici sint Raisa si Cosmin! Si ce ochi mari
La inceput am crezut ca ati pus papusa in frigider in joaca

Liviana am uitat, multumesc pentru raspunsul despre frisca

kris insanatosire grabnica Biancai! Poate nu are enterocolita, ci numai putin diaree.

Si iar vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat

Bubu multumesc din nou!
Am uitat sa iti spun ce cred despre mers, eu am citit ca nu trebuie taloneta pentru ca platfusul este cumva genetic, cred ca daca merge cu picioarele in interior numai cu cizme inseamna ca nu are nimic, poate il string.

Cit despre somn, si eu vroiam sa intreb. Vladut adoarme foarte foarte greu seara, ne culcam la 10 si se foieste mai mult de 30 de minute. Adorm eu inainte.. Si noaptea ma trezeste de multe ori, se dezveleste si se fitiie. Se trezeste la 8 de obicei. La prinz doarme 1h30 maxim 2 ore. Parca inainte dormea mai mult, cel putin eu asa aveam impresia, acum nu stiu ce are .

Azi a inceput sa stranute des, sper sa nu fi racit. Ce e bine sa ii dau acuma cind doar stranuta des?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Crinuta, Lavinia multumesc frumos pentru incurajari cu vorbitul lui bb. Stiu ca poate sa nu fie nici o problema, dar nu pot sa nu fiu nerabdatoare si putin dezamagita ca nu vrea sa vorbeasca inca

In plus obisnuieste sa dea din cap, il misca repede in stinga si in dreapta, nu stiu pe unde a invatat si de ce o face (ma dispera cind il vad, si daca ii zic sa nu mai faca face mai al naibii). Dar e destept si stie tot, nu e nici o indoiala

Florina eu am citit ca un copil bilingv invata mai greu sa vorbeasca, nu mai stiu pe unde. Stiu cum e . Trebuie sa isi dea ei drumul si la vorba pina la urma.

Despre Andrei

Mergi la inceput

ziceti cu intalnirea!!! VINERI? cine se inscrie?

fetelor, va repet, nu va mai faceti nicio pb cu vorbitul, asa sunt unii mai incapatzanatzi la ac aspect si sunt mai mutulici pana cand au ei chef.. o sa vb toti, veti vedea! e doar incapatzanare - probabil au o personalitate mai pronuntata, cine stie! pb cu adev medicala ca nu vb se pune pe la 4-5 ani... asa ca mai au f mult timp sa-si dea drumul si am citit ca recupereaza ff rpd cand incep

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna dragelor,

Revin si eu dupa o luuuunga absenta... motivata...
Am terminat cu examenele, nu am inca notele, dar le-am dat pe toate.
Sunt in urma cu noutatile, am pandit insa vestile de la Amaya
si Adita si le felicit pentru minunile lor . Sa fie sanatosi si mancaciosi, iar mamicilor le urez sa se refaca repede. Am vazut si pozele cu bebeii, sunt atat de dragalashi !!

Eu sunt un pic intristata pentru ca in ultima vreme am tot auzit de probleme si iar probleme... Mai intai Ja, apoi un coleg de gradi de-al lui Eric a fost la un pas de a nu mai fi, din cauza unei peritonite, apoi sora mea care a facut FIV, a ramas in sfarsit, dar are o sarcina grea-grea...

Voi reveni.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

am si eu o intrebare la voi:

stie cineva ce e mai bine sa-i zici copilului aflat intr-un plin refuz de a merge pe strada spre casa... Codrin o cam supara de ceva zile pe bona ca la intoarcere spre casa se lasa jos, indoaie genunchii si rade si se distreaza teribil iar tipa a inceput sa-l ameninte ca-l da la tigani, la catel etc, ca-l lasa si pleaca. voi credeti ca e ok?? eu parca am citit ca nu e bine sa ii zici asa ceva copilului, ca se va speria... i-am zis azi sa nu-i mai zica asa si a parut cam suparata ca ii zic... initial chiar a negat ca i-a zis desi am auzit-o eu cand imi povestea... ma rog, ideea e sa fi inteles ca nu vreau sa-i mai zica asa. Dar ce sa-i zica?? ca sa inteleaga copilul ca nu trebuie sa faca asa... mai ales pe strada.

tks pt sfaturi.

Mergi la inceput

Shobo, un articol despre asta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1075

Sper sa iti ajute.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Bunaaaaaaaaaa la toata lumea!!!!!!!!!!

Pup toti copilasii si toate mamicile. Mi-a fost tare dor de voi. acum deschid prima oara dupa mult timp pagina desprecopii deoarce nu am avut net. m-am intors in tara si acum va scriu de la servici. imi pare rau ca nu am timp mai mult acum sa va scriu si sa va citesc dar tin neaparat sa urez tuturor copiilor un sincer" LA MULTI ANI" si multi multi pupici.

o zi buna si multumesc mult pt. urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Sara, bine ai revenit! Am observat eu ca se intampla ceva, ca de mult nu te-am mai vazut activa de msn.

Felicitari vorbaretelor, Ada si Natalia!

Noi , suntem mai bine, astazi nu a avut decat un singur scaun, usor nedigerat, febra nu a mai facut..suntem pe drumul cel bun.
Suntem in continuare pe regim.

Simona, e sigur enterocolita, pt ca duminica am avut 10-12 scaune, din care aproape toate moi iar luni 10 scaune, combinate si raaaaaau, mirositoare. Ultimele erau aporape spuma. Iar febra a facut-o sigur de la infectie.
I-am administrat antibioticului, in urma discutiei cu dr pe care-l il urmam si in care avem mare incredere.

Bubu, si Bia de vreo sapt. se culca pe la 23-24 ..si se trezeste pe la 9-10.. Nu stiu care e cauza..si adoarme mai mult fortata cu 1-2 min de plans prefacut.

Si sa nu uit, multumesc tuturor fetelor pt incurajari in ceea ce priveste sanatatea Biancai.
Se zice, si raman doar la nivelul asta , deocamdata, ca mai tarziu, dupa 4 ani, nu se va mai imbolnavii asa de des, sau mai deloc..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsurile cu somnul.

Alipiticot, sunt niste scumpi puii tai, ce mare a crescut Cosmin, e un dulce! Si ce tort frumos ai facut, e super!

Sara, bine ai revenit!

Shobo, mie daca Vlad imi face fitze pe strada, cu lasat in jos sau nu vrea sa mearga, il iau de o aripa pe sus si il duc fix in casa. F. rar se intampla asta. Nu cred ca-i bine sa-i spuna ca vin tiganii, cainii, nenea sa-l ia etc., mai mult o sa se sperie...Poate daca ii atrage atentia cu ceva de genul: hai sa ajungem mai repede acasa ca sa-ti citesc povestea, sa ne uitam pe carte, sa coloram cu creioanele, etc. Si asta spus asa cu entuziasm, sa-i capteze atentia.
Cu bona ce ati mai facut?

Kris, ma bucur ca Bia e mai bine. Of, saracuta, prin cate mai trece...Ai inceput sa-i dai Septilin?

Voi le dati calciu la copii?Noua ne-a zis Stanciu sa-i dam 10 ml/zi de Calciu Pharco, 15 zile/luna pana in aprilie. Asta dupa episodul cu raceala nasoala din noiembrie. Iar in martie ii dau iar o luna de Septilin.
Doamne ajuta, nu-mi vine sa cred ca de atunci nu a mai avut absolut nimic!

Tomasa, imi pare rau ca s-a lovit Tudor, sanatate multa! Si tie de asemenea!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput