Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sara, cum e in tara? Tu mi-ai spus ca vreti sa reveniti, dar nu stiam cand.

Bubu, eu i-am dat Osteocare sirop ( din Saudi), la recomandarea pediatrului de acolo, deoarece avea picioarele curbate, dar s-au indreptat fantastic dupa tratamentul cu Osteocare si acum nu ii mai dau.
In general nu dau asa ceva fara analize, dar in acel caz era nevoie de Ca pentru picioare.

Eu am avut azi o zi de

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ai fost aglomerata?
Ma gandesc ca nu are ce rau sa-i faca siropul asta, picioarele sunt perfect drepte, doar ca atunci cand merge in ghetute se vad varfurile picioarelor spre interior.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Aglomerata e putin spus....

Ma duc la tv sa ma relaxez. Rayan vad ca are chef de joaca, fuge pe aici, se ascunde, vrea sa il caut...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

De ce Crinuta?

Bubu, ii dau septilin de aproape o luna..si la recomandarea lui Stanciu ii mai dau inca o luna, consecutiv.

Si tot asa zic, Doamne Ajuta! Ma bucur ca nu face figuri la medicamente..ia orice ii dau, cu * smectrei.

O seara linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Kris. Abia astept sa-i dau si eu din nou de la 1 martie.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

referitor la crizele de isterie care la noi nu sint chiar foarte rare: apar daca de ex nu-l las sa duca jucarii la gradinita, se trinteste pe jos si urla, sau nu-i dau tacimurile pe care le vrea, de obicei nimicuri dintr-astea genereaza scandalul cel mai mare.
azi am primit o veste buna, socrii mei au primit viza si vor veni in sfirsit in vizita. credeti ca este ceva ce as putea sa le cer sa aduca si i-ar folosi lui gabi? ceva util, in afara de unguent de galbenele de care am deja. am inteles ca e o perioada cu oferte la cursele aeriene, sper sa prinda un pret bun.
poate peste citeva luni, cu ei aici, incepem si noi toilet training. am vazut reclama la chiloti absorbanti care pot fi folositi noaptea, mi se pare aiurea sa scoli copilul si sa-l trimiti la olita in mijlocul noptii. si mai e un tip care e tot ca pampersul dar da senzatia de ud inainte de a absorbi "lichidul", deci copilul va constientiza ca a facut pipi.
simona, ai dreptate... mai vedem
aseara am facut o varza cu afumatura, nu va spun in ce curent am stat sa scot mirosul din casa ca hota nu facea fata si bucataria nu are usa...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,voiam sa va intreb de ce nu e bine sa le mai dam copiilor noaptea lapte?are vreo legatura cu sanatatea lor?cris e bine,insa are niste cearcane mari de tot si ma gandesc sa nu aiba legatura cu rinichii...nu stiu daca v am spus dar el de cand s a nascut urineaza intrerupt,adica in vreo 4 jeturi,la intervale cam de o jumatate de secunda intre ele...la 2 luni a avut o inf urinara cu e coli,de care a scapat cand avea vreo 6 luni,dar de atunci n a mai avut probleme,iar urocultura i o repet la interval de 2 luni.eco la rinichi i am facut 2,una cand avea 6 luni,la budimex,alta cand avea 1 an si jumatate,la noi in oras.ambele au iesit bine.cris a avut fimoza,dar ajunsese in asa hal ca nu mai putea urina,desi la 6 luni fusesem cu el la dr stanciu care il decalotase putin si ne zisese ca nu sunt probleme,sa asteptam ca dupa 1 an se separa natural....insa copilul aproape ca nu mai putea urina,urla ingrozitor si pana nu ii dadeam pampersul jos si l decalotam putin nu putea sa urineze.la 1 an si 2 luni am ajuns cu el la dr ioan basca,la clinica diagnosis.i am expus dr problemele lui cris,inclusiv faptul ca urineaza intrerupt.dr a pus o pe seama fimozei,spunandu mi ca daca ar fi avut si altceva,n ar mai fi fost asa vioi.asta dupa ce l a vazut topaind prin cabinet...l a decalotat cu o pensa si de atunci,intr adevar,nu l a mai durut cand urineaza,de controlat isi controleaza urina,spune cand face pipi,nu are niciun disconfort,chiar rade cand face pipi,insa tot in jeturi face.in rest,cris e un copil vioi,care nu se imbolnaveste des,ba chiar de vreun an chiar n a mai facut febra,ca pana atunci mai facuse de vreo 3 ori rosu in gat...alearga toata ziua,nu l doare nimic,analizele de sange intotdeauna i au iesit bune,cele de urina la fel...totusi,ma gandesc,daca are ceva si asta in tp ii afecteaza rinichii?.mereu am zis sa merg cu el la grig alexandrescu,la urologie,sa i faca urografie si cistografie...insa am tot amanat acum cu virozele astea,plus ca investigatiile sunt traumatizante....copiii vostri cum urineaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sara bine ai revenit!!!

Erica mult succes surorii tale si sarcina usoara!! Sa aiba grija de ea si totul v fi bine!! Ii tinem pumnii!!

Shobo eu vin vineri la TH!!!

Kris eu nu ii dau calciu. Ii dau vigantoletten. Mi-a zis o dr la care am fost ca are niste sechele de rahitism si mi-a recomandat sa stau cat mai mult cu el la mare la vara.

Mergi la inceput

Patricia, unde esti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

LA MULTI ANI! cu ocazia zilei indragostitilor!

Anita, nu eu am pus intrebarea cu privire la Ca, ci Oana(bubu)! Si eu ii dau Biancai , inca vigantol, cel putin pana in aprilie.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput