Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

AM SI EU O INTREBARE? PT MAMICILE CARE POARTA OCHELARI DE VEDERE: A intervenit, vreo schimbare, in sens negativ, dupa ce a-ti nascut natural?

Fina mea, are probleme cu vederea, dar nu din nastere, si i s-a spus ca ar putea sa-i scada mai mult vederea in urma nasterii naturale. Are dpn-ul in 15 martie.

Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kris, eu stiam ca la pb de vedere se recomanda cezariana, tocmai pt a nu fortza globul ocular la scremutul din nasterea naturala, deci sa intrebe si ea medicul dc e, desigur, ea si medicul tb sa hotarasca ce si cum. bafta!

anamaria, pai si eu vreau sa ne intalnim vineri acolo. restul fetelor, CINE SE MAI INSCRIE pt vineri dupa amiaza???, crinuta, Patricia si celelalte, veniti?

Bubu, mercic de sfat, chiar e bun, merge la mine! sa vedem dc si la bona. Doamne ajuta! ca altfel sperie copilul cu prostiile alea ca-l da la ala sau la altul... etc. pai si aseara am mai vazut inca o bona, dar nu ne-a placut.. cred ca azi o sunam pe una care cat de cat a fost ok si incheiem cautarea. am mai vb la tel aseara cu alta dar avea 68 ani , in rest f educata, vorbea ff frumos si parea f calma .. dar nu ma pot risca cu 68 ani... desi ea isi doreste.. f greu sa iei o astfel de decizie oricum, eu cred ca cu asta veche am luat-o asa ca oricum eram eu ac si o vedeam cat vroiam si am avut MARE noroc... ca a fost f bine; insa acum mi se zbarleste pielea pe mine... ca nu mai pot sta ac cu ea sa o urmaresc..

sirimie, mercic mult pt link, ff folositor, ca de obicei!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Shobo, iti multumesc pt raspuns! Se vedem ce va face..e de la tara..chiar i-am propus sa se duca sa stea la mama mea la Tl, cu cateva zile inainte de dpn..ca sa nu se interneze si sa stea prin spital..mai multe zile..ca e greu.

Mai astept si alte raspunsuri!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Shobo, am vazut persoane la 70 ani care erau mult mai vioaie si dinamice decit unele de 40 ani. Important este sa nu aiba probleme grave de sanatate. La mine au grija de Clara atit mama, cit si soacra mea care are 66 ani, sufera de obezitate si diabet insulino-dependent, insa e asa vioaie si doritoare sa aiba grija de Clara, incit trec destul de usor peste lucrurile care nu-mi convin. Este drept ca nu sta decit 2 zile pe saptamina, insa sta 12 ore/zi.
Kris, eu nu port ochelari, insa stiu de la mamicile prietene care poarta, ca medicii le-au recomandat cezariana si nu au avut nici o problema dupa.
Monalac, vezi ca dr. Basca e si la Grigore Alexandrescu si din ce stiu eu e un dr. foarte bun.
Catiflo, si Clara face crize de isterie din cele mai banale motive, ca nu-i dau rujul, ca n-o las sa stea cu usa de la frigider deschisa, ca nu-i dau caciulita preferata, de obicei ca n-o las sa faca ce vrea ea in acel moment.
Bubu05, si eu ii mai dau calciu Clarei. De obicei, cind imi aduc aminte Si eu stiu ca trebuie sa-i dau 10 zile pe luna, mai ales ca fontanela i s-a inchis foarte greu.
Mi-am propus ca dupa Pasti sa incep cautarea unei gradinite pentru Clara. Nici nu-mi vine sa cred, parca ieri eram gravida, iar acum trebuie sa-i caut gradinita. Miine ce-o sa fac, o sa-i pregatesc majoratul???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello, si eu pe aici. am avut ieri o zi plina si azi sedinta pina mai devreme.

Nu stiu daca pot ajunge vineri la intilnire. as vrea, dar inca nu stiu.

shobo, cu siguranta nu e bine sa i se zica asa copilului.

Monalac, stiu ca nu e bine sa bea lapte noaptea din cauza cariilor, stomacului si celelalte organe care lucreaza peste noapte la digestie si organismul e epuizat dimineata.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit un topic super despre vorbire dar si despre comunicarea cu copii si jocuri:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256

Vladut a racit, are muci si nasul infundat Nu are febra deocamdata, sper sa nici nu faca.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, ref la intrebarea ta cu stanutul, eu i-as da niste vit c, oscilococcilum. Daca se mai asociaza si cu alte simtome care indica inceput de raceala i-as da si putin paracetamol...

Bubu, eu i-am dat CA 10 zile/luna, timp de 2 luni si la analize facute cam la 15 zile dupa a doua doza mi-a iesit CA mai mare, asa ca nu i-am mai dat de atunci.

Mona, de acord cu Patricia in legatura cu lapte noaptea.

Shobo, e nevoie de multa putere de convingere ca sa-l urnesti din loc cand face asa. Eu cred ca a observat ca o enerveaza pe bona si de-aia face. Cu voi face la fel?

Kris, eu am pb de vedere, dar am facut cezariana p alte pb mai mari decat cea cu vederea. Ce pot sa-ti spun e ca daca nu ar fi fost celelate pb as fi luat in considerare vederea pt cezariaza cu cea mai mare seriozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poze noi:http://community.webshots.com/album/557643219vdegyW

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, are un zambet de te topeste, e f. scump!

Shobo, bafta cu bona! Eu vineri am liber, deci nu stiu daca pot veni la intalnire, nu vine bona noastra si s-ar putea sa mergem in vizita la ai mei...

Danielai, si eu stiu ca trebuie dat Ca in urma unor analize...daca are o deficienta...dar mie asa mi-a prescris la ultimul control sa-i dau 15 zile/luna pana in martie si ma gandesc sa nu fie prea mult...chiar nu stiu cum sa procedez...i-am dat decembrie, ianuarie si acum in februarie am inceput iar. Ma gandesc sa nu-i mai dau martie si aprilie...Vigantol ii dau pana in aprilie inclusiv, 3 pic/zi.

Kris, eu port ochelari si n-am avut nici o problema la nastere, am nascut natural. Eu stiam ca daca ai probleme mai grave, o miopie severa sau altceva, ca nu ma pricep, se recomanda cezariana, ca sa nu fie riscul de dezlipire de retina in timpul travaliului, cand trebuie sa impingi. Dar trebuie discutat cu medicul si el recomanda daca e bine sau nu sa nasca natural. Eu am miopie, am -1, e f. mica si nu am avut contraindicatii pt. nasterea naturala.

Monalac, eu nu cred ca ar avea ceva probleme daca urineaza asa, poate face primul jet cu presiune, apoi se opreste si tot asa. Vlad face neintrerupt, dar cateodata parca e si din 2 jeturi...chiar n-am stat sa-l urmaresc de fiecare data. Daca nu are alte simptome, durere, eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Si mai ales ca e decalotat acum.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

iar am ajuns pe pagina a doua si se supara crinuta
monalac referitor la pipi nu stiu ce sa-ti spun ca noi inca sintem in nappies. ma gindesc ca nu e bine sa le dam lapte noaptea pt ca se invata sa se trezeasca si nu mai au somn neintrerupt. plus ca dupa aceea trebuie sa mearga la toaleta, poate vor sa se joace etc, deci isi strica somnul (si pe al nostru de altfel)
dimineata l-am lasat la gradinita dupa ce l-am asezat cu greu pe scaun la masa ca nu voia, si a inceput sa strige "mama", am iesit afara pe poarta si el tot ma striga... mi s-a rupt inima

Mergi la inceput