Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ce frumos!!!M-au impresionat tare pozele, mai alesc ca micuta seamana asa bine cu rebecca bb, ca m-a apucat o nostalgie...esti o mamica fericita si implinita! sa iti traiasca si sa te bucuri de ei in fiecare moment al vietii!

Liviana, nu te speria, se zice ca nu sint 2 copii la fel. Poate vei avea noroc de un copil mai calm.

Kris, multa sanatate!a mincat ceva ieri sau de la ce ar putea fi?? nu ai alt doctor la care sa mergi?

ana-maria, asteptam impresii. Vad ca oferta tarom este valabila pina la 31 martie, poate imi vin idei

Monalac, nu cred ca l-ai imbracat neadecvat. eu sint total impotriva infofolitului, iar zilele astea au fost temperaturi de primavara, mai ales la orele amiezii.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici eu nu sunt adepta infofolitului. Ieri a avut un body, o bluza de bumbac si direct geaca.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

si noi maieu, bluzita mineca lunga subtire si hanorac. pe cap de fandoseala o chestiutza subtire.

Ps. am inceput astazi cresa, sper sa ii mearga mult mai bine de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, n-ai mai zis de mult nimic...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, merci, asa sa fie! Stii tu... speranta moare ultima! Succes cu cresa lui Reb!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Kita LA MULTI ANI pentru Andrei !!!
Alipiticot LA MULTI ANI pentru Stefana !!!
Lavinia, deci si Natalia e indragostita de lapte. Am uitat sa va zic ca bineinteles ca m-am gandit la metoda cu diluatul, dar compozitia la care am ajuns este doar la jumatate. Mai diluat de atata nu accepta.
In schimb, sunt fericita ca a inceput sa inteleaga mesajul, azi noapte era ca un drogat in sevraj dormea cu maraituri dar s-a abtinut sa ceara lapte pana spre dimineata ...
Shobo, incepand de aseara am aplicat metoda ta, adica i-am dat laptele de seara in scaunel in bucatarie. I-am incurcat un pic programul, tot intreba de baita, dar m-am hotarat s-o sarim aseara, in schimb azi stiu cum trebuie sa fac: la 9 baita, apoi mergem la bucatarie si bem laptic, apoi spalat pe dinti si pe urma la culcare. Ea doarme singura la ea in camera, dar se culca cu mine dupa ce ii spun o poveste si pe urma eu ies din camera. Si asta e tot un ritual...Chiar nu stiu cum mi-a scapat chestia asta din Dr Spock ca acolo scrie clar ca laptele cu biberonul se da in scaunel nu in pat...Dar cred ca la momentul respectiv eram prea concentrata pe alaptat si alte chestii si nu mi-a ramas in cap
Monalac si eu tot lapte praf ii dau si nu intentionez sa-l schimb pana la 3 ani. Este imbunatatit cu vitamine si mai bland pentru stomacelul lor. Bine, bea si lapte normal cateodata, dar baza e tot laptele praf. Insa te-as sfatui sa nu-i mai dai lapte noaptea daca nu cere; daca bea sub 500 ml lapte praf pe zi mai bine ii faci o cura cu vitamine...In legatura cu imbracatul, ieri fata mea si-a scos pulloverul (greseala mea ca i-am dat unul cu fermoar in fata), asa ca a stat in parc numai in body si bluzita...
Fetele care ati fost la circ, am auzit ca au schimbat spectacolul si ca asta de acuma se bazeaza pe niste numere cu reptile (crocodili si serpi). E adevarat? Ca da da, nu ma prind pe mine pe acolo...

Mergi la inceput

Monalac, si Rebe bea in continuare lapte praf seara si am de gind sa ii dau pina la 3 ani. dimineata bea lapte normal 3,5%. Varianta asta am introdus-o acum la 2 ani.
si acum sa nu te superi, stiu prin ce ai trecut cu sarcina si dupa nastere ca ti-am citit toata povestea si te inteleg ca vrei tot ce e mai bun, dar nu ii faci bine daca ii faci special lapte noaptea,si de 2 ori... Tu bineiteles ca faci cum e mai bine pt copilul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ana-Maria,sunt inca in Liban,de o sapt,probabil peste o alta sapt vin iar in tara.Am ametit si sincer m-am saturat de drumurile astea.Cu putin noroc,nu mai am mult si scap de naveta asta.In Leuven,doar am trecut,dar am auzit ca e frumos.Ti-a placut Grand Place?La Atomium ati fost?Eu ma dau in vant dupa ciocolata lor si dupa bere.Si restaurantele chinezesti...mniam mniam.

Amaya,felicitari inca o data.Descrierea ta imi aminteste de Natalia bebelus,manca mult si dormea mult,plangea la foame si cand trebuia schimbata.In schimb eu eram vesnic obosita,alaptam la 2 ore,zi si noapte.

Daniela,Natalia e mare mare fan lapte.Dupa ea ar bea doar lapte si eventual bombonele.Spre deosebire de Maria,ea rareori mai cere noaptea si ii dau doar daca e bolnava(ceea ce nu ar trebui....)in rest daca cere in somn ii zic ca nu am,sau oricum accepta ceai sau apa.In schimb ziua bea peste un litru..cu asta ma lupt eu,sa o amagesc cu altceva.Nu prea imi merge ca imi tipa in fatza:laaaaaaaaapte!Eu zic FRUCTE,ea laaaaapte,eu zic suc de portocale,ea laaaaaapte.Ma rog...uneori ii distrg atentia,alteori nu merge.

De dormit singura nu am nici o sansa.Din vara nu mai doarme singura,am tot fost plecati cam o luna si prin hoteluri nu aveam unde s-o culc,apoi la mama la fel,asa ca acum nu mai doarme singura.Nici in patul mare al nostru nu sta singura,daca nu sunt eu ta-su se trezeste la fiecare 5 min.Astept sa se faca mai mare si sa vrea ea singura independenta.Pana atunci sper sa-i aranjez o camera frumoasa,de copii.Acum are camera ei,dar cu mobila mixta.

In rest e tare isteata,stie sa cante Alunelu,Iepuras-totonas(cum spune ea)Frere Jacques(sau cum s-o scrie)Jingle-Bells,Twinkle-twinkle little star si alte 2 chestii de le cantam cand ne numaram sa jucam V-ati ascunselea.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Acum ca am citit ce a scris Patricia,nici eu nu-i fac lapte noaptea Nataliei.Daca ramane ceva in bibe de seara bine,daca nu,nu-i mai fac.Dar nici pe ala nu i-l dau decat daca trebuie musai.Cand a fost bolnavioara tare,nu aveam cum sa o refuz,chiar cerea lapte.Desi alte persoane imi ziceau ca nu e bine cat e bolnava,ca laptele intretine boala(aici nu sunt prea dumirita,dar are ceva explicatii logice,cu acizii lactici).

Kris,eu nu te sfatuiesc sa-i dai antibiotic fara sfatul medicului.Incearca cu Enteroseptinul recomandat de Amaya,regim,imbracata bine.Fara lapte bineanteles,ceai de menta,banana,orez fiert,mar copt,sticksurisi mergeti la medic.Oricare ar fi el.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

In vacanta a fost frumos. Lavinia la Atomium nu am ajuns, in ultima seara prietena noastra vroia sa ne duca dar eram prea obositi. A fost foarte frumosam reusit sa ne odihnim, sa ne plimbam si sa ne si distram. Am facut si ceva cumparaturi dar nu excesiv intrucat reducerile se terminasera. Ma bucur ca am plecat iar copilului i-a fost ok fara noi. A plans rau in prima seara dar apoi s-a linistit.

Patricia promotia la Tarom e pana la sfarsitul lui martie dar biletele tre' sa le cumperi pana la sfarsitul lu' februarie .

Mergi la inceput