Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, bine ai revenit acasa! Iti doresc tot binele din lume! Ce ma bucur ca noul membru a fost asa de bine acceptat de Andrei!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bun venit Amaya, ma bucur de bucuria ta! Sa fiti sanatosi cu totii si multa putere iti doresc.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Am avut si eu we liber, dar am fost in priza non-stop. Ieri am fost la examen, apoi la cumparaturi, azi am facut curatenie si mancare. Sunt franta...

Azi dupa-masa am fost la circ, a luat sotul ieri bilete.
Liviana, imi pare rau ca n-am intrat deloc pe net sa te anunt...a fost neasteptat.

Sotul a lucrat azi, dar a luat bilete pt. mine si pt. bunici. Am plecat toti cu tramvaiul, Vlad a stat super cuminte si incantat. La circ a fost super de tot, f. frumos. Vlad a stat nemiscat la mine in brate, aplauda, zicea bravo, imi arata pe-acolo, a fost f.f. incantat. Eram convinsa ca o sa stea cuminte, e innebunit dupa circ, se uita la desenele cu Dumbo zilnic. Apoi a venit tati si ne-a luat cand s-a terminat. Eu m-am ales cu o vanataie f. mare pe picior, m-am lovit in manerul scaunului, erau f. inghesuite si micute...

Amaya, sa-ti traiasca Cristinica, sa pape mult si sa creasca mare! Abia astept sa vad poze cu voi si te cred ca esti super fericita! Recuperare grabnica!

La multi ani
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
Sa cresteti mari si sanatosi!

Kris, sanatate multa Biancai! Mai bine il suni pe Stanciu sa-i spui, poate iti mai recomanda ceva...

Sirimie, nu stiu daca ai primit raspuns: frisca se face din smantana. Ori LaDorna cutie rosie, iese mai dulce, ori Milli galetusa rosie, si iese mai acrisoara si mai bune dupa parerea mea. La 1 litru de smantana se pune un pahar de zahar tos, eu nu pun pudra, si o fiola-doua de esenta de vanilie. Iese excelenta!
Trebuie sa fie rece, din frigider, o bati la viteza mare cateva minute, apoi adaugi zaharul in ploaie, apoi vanilia, eventual 1-2 pliculete de intaritor de frisca, daca ti se pare prea subtire. Apoi o bagi la frigider cateva ore si se intareste cu siguranta.
Ce faci bun?

Monalac, a fost f. cald zilele astea, nu mi se pare exagerat ca nu i-ai pus caciula. Eu i-am dat un fes subtirel si l-am imbracat si maieu, bluza cu maneca lunga si o geaca subtire, blugi necaptusiti, dar i-am dat dres subtirel. Ma bucur ca sunteti fericiti, chiar daca va descurcati greu.

Fetelor, am si eu o intrebare: Stiti vreun ortoped bun?
Nu stiu daca e o problema, dar vreau sa ma duc cu Vlad cat mai curand. Am observat ca incaltat cu ghete mai lungi, peste glezna, merge cu varful picioarelor spre interior. Dar descult, sau cu pantofi, adidasi care sunt sub glezna marge f. bine...nu stiu ce sa zic, oare cizmulitele sunt de vina? I-am luat mereu numai de calitate, din piele, cu taloneta. Ieri am fost si i-am luat altele de la Piciul, am dat 1 mil pe ele, dar tot asa merge...i-am mai luat si niste adidasi cu care merge mai bine, adica nu se mai odserva ca ar merge cu varfurile spre interior...Cand sta pe loc tine picioarele perfect drepte, apoi cand merge parca arunca varful asa...ce ma sfatuiti??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Buna dimineata fetelor!! Noi ne-am intors din vacanta cu bateriile incarcate si ne-am apucat cu drag de munca>

La multi ani!!!
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot

Amaya ma bucur tare mult ca sunteti bine!!! Sa va traisca minunile!! Iar cea mica sa fie sanatoasa, mancacioasa si vesela!!! E perfect daca fratiorul o iubeste asa tare!

Lavinia sa inteleg ca ai revenit in Ro? Sa stii ca la Anvers nu am ajuns am fost insa la Bruges si la Leuven.Mi-a placut tare mult in oraselele astea micute.

Kris multa sanatate Biancai!!! Ai grija cu mesajele astea pe care le citesti ca te baga in sperieti. Eu vroiam acu' vreo doua saptamani sa fac o radiografie pentru Didi doar asa aiurea, pentru ca el nici macar racit nu era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, bine ai revenit acasa, cu micutza printesa. Ma bucur tare mult ca nasterea a decurs fara probleme si ca te-ai externat asa repede. M-a emotionat profund reactia lui Andrei si faptul ca este atat de afectuos cu surioara lui. Esti norocoasa ca micuta nu plange, doarme si papa bine. Sa iti traiasca si sa creasca mare! As fi si eu fericita sa am copil la fel de cuminte ca printesa ta, insa va fi vai de mine daca va semana cu Matei la comportament in primele luni. Mergem insa cu D-zeu inainte! Asteptam pozele!
Of, Kris, parca nu se mai termina problemele de sanatate ale Biei. Nu stiu de ce a facut febra, dar ma gandesc ca si medicamentele i-au provocat scaune moi. Matei cel putin asa pateste de la Nurofen... Ii doresc multa sanatate puiului si tie rabdare multa!
Bubu, si mie imi pare rau... Chiar vorbeam cu sotul ca probabil M ar fi incantat sa mearga la circ. O sa incercam sa luam singuri bilete.
Simona, vad ca ti-a raspuns Bubu referitor la frisca. Cantit de zahara necesara ar fi de 7-8 lingurite de zahar praf al 1 kg de frisca.
AnaMaria, welcome back! Sa ne povestesti te rog cum a fost in vacanta, ce ai vazut si mai ales arata-ne ceva poze!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Amaya, felicitari pentru micuta ta! Am participat si eu la fericirea ta prin povestea frumoasa pe care ne-ai povestit-o. Cum te simti?
Ana Maria , cum a fost in vacanta?
Bubu05, am fost si noi ieri seara la circ. Prima parte nu s-a miscat, era atit de incintata de spectacol, aplauda cu atita patos, insa in partea a doua n-a mai avut stare. A inceput sa coboare citeva rinduri si tipa cind o aduceam inapoi, asa ca am decis sa plecam dupa numarul de dresura lupi si risi. Oricum, a fost o experienta interesanta pentru ea si pentru noi. Acum ma gindeam sa o ducem la teatru de papusi.
Monalac, nici eu nu-i pun nimic pe cap Clarei daca sint 10gr si nu bate vintul. Stiu ca nu suporta sa fie infofolita si nu-i place caldura. Seamana cu mama ei
Crinuta, intr-adevar sint tare indeminateci. Clara s-a ascuns sub chiuveta si a iesit de-acolo cu ... o piulita... Cam prea priceputi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu, Anita, Liviana, va multumesc pt incurajari! Nu dau, de Stanciu..i-as da eu singura antibitic pt enterocolita..pt ca asta sigur avem Doamne ! Ieri mi-a facut vreo 10 scaune., iar astazi de la 7 dimineata pana la 12.00 m, inca vreo 6 ..face spuma si are un miros urat. Ii miroase si gurita, are infectie sigurrrrrrrr.
Trecem si peste asta! Dar de la ce o fi?
Asta e ? pe care mi-o pun de ieri.

O saptamana minunata

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumesc mult pentru mesajele voastre!

Am pus poze in albumul Cristina Teodora Sofia:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bine ai revenit acasa Amaya.
Intr-adevar seamana cu tine micutza.
Sa va traiasca, si sa va aduca multe bucurii.

Tare scump e Andrei cum zambeste, e un scump.

Alina Gabriela, pe mine si pe mama ne-a socat deja Rayan cu indemanarea lui.
El monteaza sinele trenului mai repede decat mine si decat mama, mie mi se pare extraordinar pentru un copil de varsta lui, si in general gaseste solutii pentru orice, nu are nevoie de ajutor, chit ca isi trage singur scaunul, se suie si isi rezolva situatia.

Aseara l-am scos in fata blocului si cand a ajuns la scari ( pana atunci a impins el caruciorul), a vrut sa il urce pe scari asa cum fac eu, ridicand rotile din fata. L-am si filmat, ca nu-mi venea sa cred.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, m-am topit cand am vazut pozele voastre. Cat iubire si candoare! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput