Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 29
kita spune:
La multi ani! Codrin!
La multi ani! Matei!, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si ..cuminti!!!
Aoleu, ce vorbareti sunt copii vostri; Andrei e capos si nu vrea sa repete dupa noi, lucru care incepe sa ma enerveze la culme; El e cu semnele si incepe sa urle daca ne facem ca nu il intelegem, si uneori chiar nu intelegem ce vrea sa ne spuna;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
PatriciaArdeleanu spune:
Hana, La multi ani!
anda, capul sus si va fi bine!cum a zis si catiflo, ia-o ca pe o experienta de viata.
amo, multa sanatate! of, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, bine ca ai fost pe faza si ati avut diagnosticul bine pus!
te inteleg cu cresa, si eu stau cu emotii mereu, ma bucur ca pina in prezent nu a avut probleme deosebite ca altfel cine stie ce masuri luam si eu, chiar si bona, desi nu imi suride ideea.
Bubu, Rebecca nu a lipsit decit o saptamina de la cresa (am tinut-o eu mai mult preventiv acasa), as ca saptamina asta este deja a doua de cresa.
cumnatul meu este in stare proasta, sanse de insanatosire nu sint pentru ca are diabet avansat, face dializa, dar este intr-o stare ff grava, a facut deja 2 accidente vasculare..si asta la nici 50 de ani..
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
La multi ani, Codrin si Matei!
La multi ani si Hanei! Magga n-ai mai scris demult...
Anda, bine-ai revenit!
Amo, sanatate multa puiului!
Catiflo, ai dreptate, dar eu am convingerea ca mai exista mamici cu pitici pe creier ca mine, iar oferta e zero. Nu stiu insa daca-mi permit investitia. De gradi nici nu poate fi vorba, investitia e imensa.
Zilelea astea n-am fost buna de nimic, sora mea nu e bine deloc, ieri am stat aproape toata ziua la spital ...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
tomasa spune:
Crinuta, Simona, multumesc de intrebari. De-abia acum am citit din urma si am vazut ca m-ati intrebat ce am patit.
E o poveste lunga si trista din pacate...V-o povestesc azi, promit.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
amo2004 spune:
La multi ani, Hana! Sa fii sanataoasa si norocoasa, ca frumoasa esti :)
Fetele, multumim mult pentru gandurile bune.
Lavinia, dr. spera sa scapam cu medicamentele pe gurita, sambata mergem la control si vedem daca ramanem asa sau trecem si noi pe injectabil. Din pacate cele injectabile isi fac muuult mai bine efectul. Mai ales atunci cand e vorba de urgente. Sorry pentru bona, dar poate gasesti alta la fel de ok.
Florina, Patricia as vrea sa rezistam la cresa. Il mai duc si luna viitoare si daca mai ajungem sa ne imbolnavim urat, il voi tine acasa pana prin mai, desi riscam sa ramanem fara loc.
Patricia, sanatate cumnatului si multa putere familiei sa ii ridice moralul.
Kris, am uitat sa-ti spun ca am vazut-o pe Bia in rochita rosie si e tare dulce.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
kris spune:
Dana, imi pare rau pt sora ta! Ii doresc numai bine!
Hana
sa cresti mare , sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!
Magga, poate ne mai scrii 2-3 randuri despre voi. Sa te bucuri de minunea ta!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
ana maria spune:
Anda bine ai revenit!! Eu nu o iau ca un insucces ci o experienta de viata!!!! Abi astept sa ne vedem!!! Va asteptam pe la noi intr-o seara!!! dar hai ca vorbim la telefon!!!

Rayan