Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 28
kris spune:
Anda, imi pare rau pt insucces! Succes in cautarea bonei!
Amo, sanatate maxima lui Mihai! Doamne cati incompetenti!..cum oare un pneumolog pediatru sa nu constate diagnosticul dat la urgente? Bine ca i-ai facut radiografie .
Si Bia cateodata are transpiratia rece! Scump tare Mihai cu poezioara!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
Shobo spune:
abia acum au plecat ultimii din familia sosita azi
mai intai am sa-i urez si eu fiului meu CE E MAI FRUMOS IN VIATA, sa fie UN OM CU CAPUL PE UMERI, un spirit ludic si nu in ultimul rand Domnul sa-i vegheze pasii oriunde s-ar afla! sa aibe o viata lunga si frumoasa! Doamne ajuta!
A fost SUPER la pregatiri, totul mi-a iesit super! multumesc tuturor pt sfaturi. (am gasit wok Tefal si am facut mancare thai - fetelor, a iesit dementiala!!! 

)
Codrin a suflat se pare singurel in prima lumanare de pe tortul nemtesc cu visine si frisca... in a 2-a a suflat tati
. iar cremsnitul a iesit beton, tartinele cu somnom af la fel. bubu, tks a lot, am gasit capere la borcanele pana la urma.
Liviana, la multi ani si lui Matei!!!

ce e mai frumos in viata!!!
restul ce ati mai scris mai citesc maine, ma duc la nani ca sunt cam franta!...
multumesc tuturor pt urarile facute lui Codrin! 
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, LMA, sa-ti traiasca flacaul de 2 ani, sa fie sanatos si fericit!
LMA, Codrin!
N-ai mai facut masinuta? Asteptam pozeeeeeee! mai ales cu papa si bineinteles cu sarbatoritul!
Liviana, LMA, sa-ti traiasca si tie baiatul, sa aiba parte de un fratior pe cinste, sa fiti toti sanatosi! Asteptam poze si de la voi!
LMA, Matei!!
Amo, tare imi pare rau de Mihai, chiar ca te ia groaza cu medicii astia incompetenti...cum naiba e posibil asa ceva??....
iti vine sa-i strangi de gat! Insanatosire grabnica micutului! Aaa, super haioasa poezia
iar la cap si Vlad zicea tot tapu, acum de curand zice corect!
Anda, bine ati venit acasa! Imi pare rau ca nu ati reusit, dar poate mai incercati! Sanatate si Irinei! Cred ca voi nu mai puteati de dorul lui tati
!
Patricia, cum se mai simte ruda voastra? Rebe a inceput cresa?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Witchie spune:
Amo, am dus-o la gradi... in a treia zi s-a imbolnavit, am tinut-o cam 2 saptamani acasa, pe urma ne-am intors in Ro. Eu despre bone nu vreau sa vorbesc ca am inima amara cand e vorba de asta.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
amo2004 spune:
Fetele, nu sariti pe bietii medici, ca sunt si ei depasiti de evenimente. Dr. pneumolog il vazuse saptamana trecuta, a treia zi dupa medicul de familie, deci inainte de uregenta care a fost saptamana aceasta, luni. Poate nu m-am exprimat eu bine. Din pacate e vorba de pneumonia atipica, cea care nu se aude la stetoscop si are foarte putine din simptomele pneumoniei fie ea virala sau bacteriana. Dr. de la urgenta, stiind ca e sub tratament pentru bronsita de o saptamana deja si ca simptomatologia s-a schimbat in rau (muci curgatori + tuse seaca sacaitoare) a cerut radiografia. Voiam sa cer oricum radiografie, la fel ca Amaya, daca va amintiti postul ei de acum 3 saptamani. De asta am mers la urgenta si nu la cabinet, ca nu mai voiam sa ma poarte prin alta parte. Si mai ales ca citisem despre baiatelul lui JA
... Am fost foarte impresionata de ce dotari are UPU (Unitatea de Primire Urgente) Cluj, dar sper sa nu mai avem niciodata nevoie.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
quote:Deci si ea de la gradi. Lui Mihai ii place mult la cresa si vad ca invata acolo multe lucruri bune, incat imi pare rau sa il retrag, dar mor de frica, deoarece urmeaza perioada virozelor de primavara. Se pare ca doar unii sunt asa sensibili, caci o colega de a sotului are copilasul in grupa cu Mihai si s-a imbolnavit o singura data in timp ce Mihai e deja la al treilea episod din noiembrie de cand merge la cresa asta. O singura diferenta ar fi totusi, copilasul are cu 8 luni mai mult si poate asta l-a ajutat.
Originally posted by Witchie
Amo, am dus-o la gradi... in a treia zi s-a imbolnavit, am tinut-o cam 2 saptamani acasa, pe urma ne-am intors in Ro. Eu despre bone nu vreau sa vorbesc ca am inima amara cand e vorba de asta.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
lavinia345 spune:
Amo,sanatate puiului scump.O sa treaca si asta,nu te mai speria.Si eu am stat cu frica mare cand a avut Natalia pneumonie interstitiara(nici acum nu stiu ce inseamna).Mai ales ca noi am calatorit in perioada aia si aici nu au vrut doctorii sa continue tratamentul inceput in Ro.Si e bine de voi ca nu aveti injectii,noi aveam la cate 8 ore si ce urlete si ce plansete.Si noi eram pe tratament dinainte,ba a fost diagnosticata cu infectie acuta la caile respiratorii,dupa vreo 8-9 zile iar la urgente cica era viroza si apoi la 6 zile iar la urgente,pneumonie.Am bagat la antibiotice in ea...si noi nu am fost la nici o cresa.
Si ca sa fiu in ton cu voi si mie imi pleaca bona peste vreo luna.Cand plecam noi in UK vrea si ea sa plece acasa la ea.Nu stiu cat de greu o sa fie,jupanul e deja cam panicat ca nu o sa ma descurc si cu casa si cu Natalia si cu el.Nu de alta dar vrea atat de multe,incat lui chiar ii trebuie cineva sa stea numai dupa el.Partea nasoala o sa fie ca nu o sa mai am cu cine o lasa cand vreau sa merg si eu la o cafea sau la shopping fara copil dupa mine.Dar ma descurc eu,n-o fi foc!
catiflo spune:
in primul rind sanatate puishorilor bolnaviori, sa se faca bine cit mai repede! si LMA sarbatoritilor din aceasta perioada !!!
dana, parerea mea e ca o cofetarie care sa faca produse "adevarate" se va dovedi a fi foarte scumpa pt ca pretul ingredientelor va fi mai mare si apoi procesul tehnologic va dura mai mult. locuri de joaca pt copii (in parc sau in interiorul magazinelor f mari) ar merita incercarea.sau poate vrei sa deschizi o cresa / gradinita ? fetele de pe forum atit asteapta ![]()
amo, sa nu renunti la gradinita, vei vedea ca in timp mihai va deveni mai rezistent.
witchie, bine ai revenit in Ro, nu o lua ca o infringere ci ca o experienta de viata
lavinia, dar alta bona nu poti gasi ?
tomasa spune:
LA MULTI ANI, Matei si Codrin!
Sa fiti sanatosi, sa aveti mult noroc si sa reusiti tot ce va propuneti in viata!
Liviana, Dana, sa va traiasca baietii!!!

mama de BAIAT
(9 ian. 2005)