Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 27
lbelciug spune:
Fetele, multumesc frumos pt felicitari!
Matei a primit dimineata cadoul din partea noastra (in paralel si de la bona) si a fost foarte incantat (o masina mare si un banc de lucru). Se simte foarte bine si sper sa fie ok si rezultatele la analize (abia maine le aflu).
Erica, multumesc - am inca emotiipana la obtinerea creditului si tranzactia finala. Sanatate copiilor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lavinia345 spune:
La Multi Ani,Matei si Codrin,sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!Petrecere frumoasa!
Ubi spune:
La multi ani cu intarziere pentru:
Cristina Mihaela (Ixxi)
Radu Andrei Alexandru (Amaya)
Sebastian (Clara03)
..si la multi ani pentru ziua de azi:
Matei (Ibelciug)
Codrin Stefan (Shobo)
Sa va traiasca dragi mamici si sa fiti mandre de copii vostri!
Am vazut ca discutati de giardia si librici. Alexandrei i-am facut un control de rutina la 2 ani si asa cum banuiam are giardia. Dr. mi-a zis ca e doar purtatoare, neavand nici un semn caracteristic (poate doar ca e mai slaba dar asa a fost intotdeauna). In fine, am facut pana acum 2 saptamani de cura cu Flagyl si Liv 32 (e naturist) si acum incep 10 zile cu Hermaflores. Giardia cred ca facut destul de repede de la degetul tinut in gura (afara o sterg cu servetele umede dar eu cred ca-i praf in ochi) si de la nisipul pe care-l rascoleste cu placere cu lopatelele (poti stii ce caine a facut pishu pe acolo???). In rest avem toate analizele in regula (sange si pipi) asa ca stau linistita. In tot cazul, giardia se arata greu (sunt necesare cel putin 3 probe consecutive negative) si dr. imi spunea de tinctura de propolis (face minuni si e si profilactica)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Witchie spune:
Noi ne-am intors acasa ca nu am gasit job si s-au terminat banii:)
Va urez si eu la multi ani SHobo si Liviana, sa va traiasca flacaii si sa va bucurati de ei.
Iri e bine, cautam bona, daca stiti pe cineva, va rog sa-mi dati un pm.
E cam telegrafic mesajul dar inca nu mi-am revenit complet dupa excursia mea prelungita.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
crinuta spune:
Anda, sunt socata. Zau ca imi pare rau.
Ai reluat vechiul job?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
amo2004 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat pana acum, iertare ca nu am facut-o la timp.
Shobo si Liviana, multi ani cu sanatate puilor vostri!
Amaya, felicitari pentru fetita, sa va bucurati de amandoi copilasii. Cum te descurci? Cristina ia bine in greutate?
Despre noi si bune si rele. Suntem cam speriati, Mihai are pneumonie virala forma atipica. A inceput acum doua saptamani cu un guturai: ceva mucisori care dupa 3-4 zile au trecut si un pic de tuse, deloc urata sau incarcata (parca incerca sa isi dreaga vocea). Pe urma tusea a devenit brusc productiva, asa ca l-am dus la medicul de familie, diagnostic bronsita. Febra insa nu facuse deloc, rosu in gat iar nu si nici alte simptome nu avea. Dupa cca o saptamana, in care a tusit mai mult dimineata si in rest usor, de cateva ori pe zi, au aparut din nou mucisorii, de data asta curgand ca la robinet, iar tusea s-a transformat intr-una seaca, iritativa. Duminica noaptea a tusit de la 12 la 4 dimineata la interval de max 2 minute, asa ca luni l-am dus la urgenta, l-au consultat, facut radiografie, diagnostic pneumonie virala. Copilul vesel, manca si se juca normal, doar tusea ce il deranja de cate ori statea la orizontala. Stiti ce m-a facut sa merg cu el la spital? Extremitatile reci si transpiratia mai abundenta in somn, pe care as fi putut-o pune pe seama efortului generat de tuse. In rest nu a avut nici un fel de simptom de pneumonie (haraiala, sputa, febra, varsaturi, dureri in piept, frisoane etc). Ca tratament a primit ERDOMED (expectorant) si SUMAMED (antibiotic care sa il protejeze de o eventuala suprainfectie bacteriana). Suntem in a treia zi de tratament si asteptam sa ne facem bine. Aproape ca nu mai tuseste. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi zis ca nu are altceva decat raceala si de asta tuseste... A, pe langa dr de familie, l-a vazut si un pneumolog pediatru miercurea trecuta, care a confirmat diagnosticul pus de dr de familie, adica bronsita, dar fara radiografie. Ca tratamente am avut initial Sinupret, sirop de muguri de pin si Pivalone pt nas, pe urma Prospan (astea date de dr. pediatru), pe urma Aerius, Ventolin si Ketof (date de pneumolog). De la Ketof al meu devenea foarte nervos noaptea, dar i l-am dat pana am inceput tratamentul dat de dr de la urgente. Cu tratamentul actual insa pare sa ne mearga foarte bine, Doamne ajuta!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
Witchie spune:
Pe 1 martie incep, crinuta. Pana atunci caut bona.
amo, sanatate puiului! si irina a fost foarte bolnavioara dar acum e pe vindecate.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
amo2004 spune:
Anda, imi pare rau ca nu a fost sa fie, dar macar ai incercat.
amo2004 spune:
quote:Multumim, Anda, la fel si voua. Noua de la cresa ni se trag problemele de sanatate si deja stau sa ma gandesc daca sa il mai duc sau nu. Mi-e groaza de cautat bone, dar parca si mai groaza mi-e sa mai trecem odata printr-o boala ca asta de acum ... Irina ce a avut?
Originally posted by Witchie
Pe 1 martie incep, crinuta. Pana atunci caut bona.
amo, sanatate puiului! si irina a fost foarte bolnavioara dar acum e pe vindecate.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
amo2004 spune:
Hai sa va zic ceva funny. Incerc de cateva zile sa il invat pe Mihai "Catelus cu parul cret", dar nu reusesc sa trec de versul "fura rata din cotet" ca el zice "Nu fua raca, nu voe fua" (Nu fura rata, nu-i voie sa furi)
. Deci iata ca la cresa ei invata deja ce e voie si ce nu. La fel, daca bate vecinul (cei de jos de toaca nervii din noiembrie cu amenajatul apart), el incepe sa strige "Nu bate, cine, doie tapu" (Nu bate, vecine, ma doare capul) ![]()