Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multumesc tuturor:) Tre sa ne scuturam nitel.
Anita, ne vedem sigur!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amo2004,

Lavinia, imi pare rau pt bona ta! Natalia a crescut cu ea si era obisnuita..dar poate gasesti alta!

Patri , si tie!

Crinuta, tu esti suparata cumva! Scrii mai rar.

O zi minunata!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani! Hana

Magga
vrem poze de la petrecere!

Eu am o intrebare: vreau sa vizitez o gradinita miine. Ce sa ii intreb? La ce sa ma uit?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Simona, sa te lase sa vezi cum stau copiii in clasa, unde dorm, cit de cald e, ce maninca, daca se gateste acolo sau aduc caterig, ce activitati au peste zi (joaca, cit tv, educativ)curatenia, la baie, daca ii ajuta la mincat, daca stau pe oala, daca primesc copii bolnavi cu medicamente la ei, etc; eu cam astea am vrut sa le stiu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Dana, sanatate surorii sa poata pastra sarcina!

Simona, intreaba cati copii sunt prezenti in medie, cate educatoare/ingrijitoare pe tura, care e meniul tipic, programul de somn, ce activitati fac?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

kris, merci

asta am vrut sa spun si eu la cum stau copiii in clasa (in ce conditii, citi, cite educatoare).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri

Irina, Mona, Anda multa sanatate copiilor! Mona, si Vladut tot asa a avut in noiembrie, pneumonie, nu s-a vazut decit la radiografie, (si el a facut si enterocolita dupa aia).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

LA MULTI ANI Matei (lbelciug),Codrin (Shobo) si Hana (Magga) !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani, Hana! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si frumoasa ca mamica ta!

Fetele, multumesc inca o data pt felicitarile adresate. Ieri M a avut o zi frumoasa in ansamblu chiar daca noi parintii, am fost la munca. Puiul s-a distrat in parcul Sebastian, cu nepotica bonei, iar seara cu noi si socrii.
Anda, bine ati revenit in Ro! Mai puteti locui in acelasi loc? Acum ceva vreme parca ziceai trebuia sa eliberati apartamentul... Banuiesc ca o buna parte din mobila e vanduta... Cum te vei descurca? Cred ca iti este f greu. Tatal tau nu te mai putea sustine o perioada in UK? Eu iti tin pumnii, sunt sigur ca vei gasi solutii si ca va fi bine.
Amo, sanatate lui Mihai. Imi pare tare rau ca s-a imbolnavit, mititelul... Amuzanta faza cu "doae tapu".
Ubi, i-a ajutat Alexandrei cura cu Flagyl si Liv 32? Adica a eliminat giardia cu ele? Noua prima proba de copro ne-a iesit negativa...
Shobo, multumesc si La Multi Ani din partea mea pt Codrin! Ce a primit puiul cadou? Ma bucur ca ti-au iesit bunataturile... Ai facut reteta mea de cremsnit sau ai folosit alta? Kita, nu ne-ai mai scris de mult... Ultima oara erai nervoasa/suparata si sper ca acum totul e ok la tine. Mai arata-ne poze cu Andrei si lasa ca o sa-si dea el drumul si la vorba, nu te amara pe tema asta.
Patricia, imi pare tare rau pt cumnatul tau. Si eu traiesc cu o mare frica in san...mama mea va trebui operata pt cord si imi e teama ca pana o va programa i se poate intampla ceva fatal. Fara sa vreau mi-am amintit ca in anul cand s-a nascut Matei, am avut cele mai mari necazuri si greutati. Sper ca 2007 sa nu semene cu 2005...

PS: Daca-mi permiteti, o rectificare. Username-ul meu este lbelciug, cu L de la Liviana , deci nu Ibelciug. Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani,Hanna!Sa cresti mare si cuminte!Petrecere frumoasa.

Mergi la inceput