Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 24
kris spune:
Liviana, incearca sa te linistesti! Nu uita si de puiutul din burtica! Eu una, nu cred ca ar fi racit atat de repede, ca nu i-ai pus dress..Mai trecem si prin astea!
Eu ce sa mai zic , ca la mine sunt cam dese imbolnavirile..mai acum o ora mi s-a spus ca Bia a avut un scaun moale..nu a stat linistita pana ce nu i-a dat lapte cu cereale..si dupa aceea a durut-o burtica..Nu mai sun acasa, ca probabil doarme.. Dar cu vreo 2 ore inainte a papat o para.
Pupici si multa sanatate!
Simona, ce inseamna ca-l tine mult la tv? Si Bia sta la desene..isi deschide singura de la buton si se mai uita cand se plictiseste..de jucarii.
La noi s-a intors matusa, se simte mai bine si Bia o adora! Ma rog Celui de Sus sa fie bine pt toti! Va mai face pauze..si va mai sta tata s, daca se va simti obosita.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
sirimie spune:
Dana (V.Erica) am uitat sa scriu, vroiam sa scriu de mai mult timp. Imi pare bine ca ai terminat sesiunea, imi pare rau pentru sarcina grea a sorei tale, ii urez sa fie mai bine de acum incolo. Ce mai fac Eric si Ruxi?
Vroiam sa zic ca ma tot gindesc la ce ziceai tu mai de mult ca voi dormiti cu amindoi copiii, de cite ori astept gramada sa adoarma bb ma gindesc la asta. Cred ca si eu
.
Gabi voi ce mai faceti? Nu ai mai scris de multa vreme.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
bubu05 spune:
Liviana, e corect ce ti-a zis dr, de fapt nu sunt ganglioni la burtica, sunt terminatiile polipilor sau a ganglionilor din gat, care se afla in burtica si chiar pe ei ii doare. Stiu asta ca ultima data cand Vlad a avut rosu in gat rau de tot s-a trezit noaptea si zicea ca-l doare burtica, a doua zi cand am fost la dr mi-a explicat chestia asta. Asa e la pitici. Deci daca-l doare in gat, sau e racit e posibil sa-l doara si burtica.
Urez si eu LMA Cristinei(Ixxi) si lui Andrei(Amaya)! Mamicilor, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si ascultatori!
Scuze ca n-am mai scris, ma pun acum pe citit, dar am lucrat in we si m-am trezit la 5 diminieata
, sunt zombi!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
coraly spune:
Liviana, sa stii ca atunci cand a avut paraziti, dupa primele 2-3 zile de helmiflores al meu era mai rau, asa mi s-a parut mie, de aia prima data am intrerupt. Si rau am facut, ca abia peste 2 luni i-am dat iar si nu m-am mai oprit, desi iar era mai rau dupa 2 zile, am zis ca nu ma opresc. Si in a 7-a zi a eliminat un parazit. E posibil daca are, sa-l doar amai tare pentru ca ii rascoleste medicamentul asta. Debridatul are cam 30 zile valab, scrie pe prospect sigur!
E posibil sa-l doara si de la raceala, dar parca e totusi prea tare, daca zici ca se plange asa.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Shobo spune:
multumesc mu;t fetelor care m-au sfatuit cu papa chinezeasca/thai. abia astept sa vad ce iese... 
fetele care stiu, de unde pot cumpara un WOK bun?? (tigaie arabeasca adica) si dc exista vreo recomandare ca firma, model etc...
dar capere stie cineva unde gasesc?? vreau sa ornez niste sandvish-uri cu peste afumat.
merci mult!
Liviana, cum ii mai e puiului? Doamne ajuta sa se refaca si sa fie bine de ziua lui, miercuri!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lavinia345 spune:
Shobo,WOK este o oala chinezeasca,nu arabeasca,ca doar nu gatesti chinese food in oala arabeasca.
Si aveau in Carrefour,vezi si tu care e mai scumpa(desi s-ar putea sa gasesti doar un singur model,ca nu sunt prea populare la noi inca),aia ar trebui sa fie si cea mai de calitate(de obicei se aplica zicala:what u pay is what u get).Si in Bamboo parca am vazut o data,nu bag mana in foc.
Lavinia
Natalia
catiflo spune:
liviana, sanatate lui matei, sper sa-i dea doctorita diagnostic corect.
gabi a facut temperatura 38.3, m-au sunat ieri da de la gradinita, aseara l-am culcat la 7:30, temperatura nu a revenit. cred ca-i de la dinti, tocmai a strapuns gingia ultimul coltz. mai sint maselele insa 
duminica am fost in parc la picnic si ne-a prins o ploaie torentiala, asa ca am fugit la pizza ![]()
va pupacesc pe toate
lbelciug spune:
Buna fetele,
va multumesc calduros pt tot suportul si sfaturile oferite.
Fiecare sfat a insemnat f mult pt mine, intr-un mom de panica totala. Am ajuns ieri acasa cand dr il consulta si mi-a spus asa: nu are ganglionii de la burtica umflati, deci sigur nu e raceala. I-a vazut insa niste bubite din zona gatului si a barbiei pe care eu ii puneam pe seama transpiratiei. Tinand cont si de faptul ca M se mai scarpina la fundulet cand prinde prilejul de a fugi gol prin casa, dr mi-a zis ca e suspect de giardioza. Mi-a zis sa continui 5 zile cu Debridat si sa nu-i mai dau Helmiflores caci nu are efect. E adevarat ca puiul s-a simtit bine pe urma chiar daca nu a mancat f bine si nici nu a mai plans. Azi i-am dus prima proba de scaun la CMU si mai urmeaza inca 2 in zilele urmatoare. Mi-a ramas feeling-ul ca totusi Helmiflores i-a cauzat durerea de burta, desi pe net citisem ca nu are efecte secundare. Prima oara cand i l-am administrat s-a confirmat si la analiza ca nu are paraziti, insa acum daca are, ma gandesc, asa cum zicea si Catflo ca i-a "deranjat" pe domnii paraziti. Catiflo, poti te rog sa-mi mai dai detalii- cum i-a facut rau mai exact Helmiflores lui Sergiu cand a avut paraziti? Ma sfatuiesti sa continui sa-i dau? Ce ma fac insa daca imi plange iar? Of, si maine e ziua lui. Iepurasul cel dulce a lui mami taman acum are probleme...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kris spune:
Sebastian
sa cresti mare si sa fii sanatos!
Liviana , ma bucur ca nu e altceva grav. Poate e bine sa continui cu helmiflores..si poate scapati mai usor de paraziti. Sanatate lui Matei!
Simona, Vladutz cum se mai simte?
Shobo ii faci petrecere lui Codrin? Dar tu Liviana, excluzand incidentul de ieri?
O zi frumoasa!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
lbelciug spune:
Kris, merci. Maine noi parintii suntem la servici, asa ca o sa facem o masa in familie sambata si o sa-l aniversam atunci pe Matei. Totusi diseara o sa ornez casa frumos si maine dimineata ii vom da cadoul nostru lui M, impreuna cu urarile si pupaturile de rigoare. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)