Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare fetelor,

Imi pare rau ca nu prea mai reusesc sa citesc aici, sau cand citesc/vad poze noi nu mai apuc sa si raspund/comentez...
(Am vazut pozici cu Rebeca, Vladutz, Rayan, Gabitza... niste scumpi!!!)

Am intrat in primul rand sa urez LMA sarbatoritilor, si sanatate multa puiutilor bolnaviori.

Multumesc fetelor care mi-au transmis ganduri bune pt sora mea. Este in spital acum, sper sa depaseasca cu bine problemele pe care le are.

Despre noi: Ruxi e bine, un pic mucoasa, in schimb Eric are varicela, deocamdata pare a fi o forma usoara, fara febra. Ma astept sa faca si Ruxi boala, chiar as vrea s-o faca, sper doar sa fie o forma usoara si sa nu-i ramana semne.
Eu as vrea sa incep o mica afacere si tot caut idei...

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Dana (V.Erica) am uitat sa scriu, vroiam sa scriu de mai mult timp. Imi pare bine ca ai terminat sesiunea, imi pare rau pentru sarcina grea a sorei tale, ii urez sa fie mai bine de acum incolo. Ce mai fac Eric si Ruxi?

Vroiam sa zic ca ma tot gindesc la ce ziceai tu mai de mult ca voi dormiti cu amindoi copiii, de cite ori astept gramada sa adoarma bb ma gindesc la asta. Cred ca si eu .
Gabi voi ce mai faceti? Nu ai mai scris de multa vreme.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Simona, . De fapt nu dormeam chiar totzi, doar cu Ruxi, iar patutzul lui Eric era lipit de al nostru. Acum am gasit o alta solutie sa dormim si noi ...
Dar matalutza la ce te gandeai ca n-am inteles?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Erica,sanatate multa surorii tale si sarcina fara complicatii.Si copiilor sanatate multa.

Liviana,sper sa fie totul bine cu Matei.Daca e vorba de giardia,eu stiu ca se scapa repede.Si noi oamenii mari puteam face giardia.Chiar si din apa de la robinet.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Liviana, cred ca pe mine ma intrebai de Sergiu, nu pe Catiflo, asa?

Eu nu ti-as fi recomandat sa-l opresti, pt ca are efect! Al meu a eliminat viermele dupa 7 zile de helmiflores fara alt medicament. Deci functioneaza. Nu toti doctorii au dreptate, sa stii. Si ti-am zis ca la noi dupa 2-3 zile starea s-a agravat in sensul ca il durea burta mai tare si dormea mai rau. Dar nu am oprit tratamentul. Oricum, se face in 2 transe - 10 zile, pauza 10 zile, apoi inca 10 zile.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

quote:
Originally posted by sirimie

Vroiam sa zic ca ma tot gindesc la ce ziceai tu mai de mult ca voi dormiti cu amindoi copiii, de cite ori astept gramada sa adoarma bb ma gindesc la asta. Cred ca si eu .

Simona, . De fapt nu dormeam chiar totzi, doar cu Ruxi, iar patutzul lui Eric era lipit de al nostru. Acum am gasit o alta solutie sa dormim si noi ...
Dar matalutza la ce te gandeai ca n-am inteles?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Pai la asta . Inainte Vladut dormea numai cu mine in patul mare, acuma i-am luat un patut pe care l-am lipit de al nostru, dar adoarme foarte greu, stau si 1 ceas cu el, si ma gindesc la multe multa in timp ce astept sa adoarma. Am retinut ce ai zis tu atunci, ca voi nu va puteti desparti de copii

Ca idee de afacere, eu zic ca ar merge o cafenea sau un restaurant mic in zonele unde sint birouri, unde sa mearga oamenii in pauza de masa . Ceva unde sa cumpere sandwich-uri dar unde sa poata sa si manince supa sau altele. Eu daca as avea bani in asta m-as baga, in zonele unde nu sint altii (ca de ex la Grozavesti..)

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

E o idee buna chestia cu micul bistro,Simona.Doar ca trebuie ceva bani pt asta,dupa parerea mea.In ro mai merge bine si o mica afacere cu parchet,pt firme,deci trafic greu.La cat se contruieste acum la noi...Eu mai boema asa,as investi intr-o librarie gen Carturesti.Carti bune,muzica buna,ceai,cafea si tutun.Si o conversatie pe masura cu clientii.O alta idee ar fi un loc de joaca pt copii si pt parinti.In zilele ploioase,friguroase,unde va duceti copiii?Undeva sa puteti sa va relaxati si voi la o cafea dar si copiii sa aiba fun si sa fie supravegheati?Se pot organiza si partyuri,un clovn,3-4 supraveghetoare,un spatiu mare frumos amenajat,o terasa eventual pt tatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Asa e, Lavinia, trebuia sa zic tigaie asiatica . aseara am citit si eu despre ea, e prima oara ca aud de ac tigaie si vreau neaparat sa-mi iau. am tot citit aseara pe net ca e ff buna si acum fug prin Cora.. si iau niste carne de la un arab din Crangasi.

kris, maine vine familia la Codrin iar sambata e un mic party cu prietenii nostri care nu prea au copii sau abia s-au nascut si deci fara copilasi deocamdata..

mersi mult
papa.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Shobo am uitat, iti multumesc pentru sfaturile cu bona
Eu i-am zis, dar cred ca daca o face oricum nu imi spune mie . Sa vedem ce mai urmeaza.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

LA MULTI ANI pentru Cristina (Ixxi), Andrei (Amaya) si Sebastian (Clara03)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Coraly, scuze, asa e. Citisem si re-ul lui Catiflo si de asta am incurcat numele tau cu al ei. Sergiu ce parazit a avut mai exact? O sa re-incep si tratamentul cu Helmiflores daca zici ca la baiatul tau a avut efect...
De acord cu ideea de business propusa de Lavinia. Nu o data ni s-a intamplat sa nu avem unde merge cu M la distractii din motive de frig si lipsa locurilor de joaca in locuri publice inchise. Pt mom singura optiune este Mallul, dar se mai simte nevoia si unei schimbari.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput