Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana apropo de medicamente, cred ca trebuie sa citsti pe ele. Parca si Debridatul e in situatia asta, daca la el te gandeai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

O sa ma uit, Ana Maria. Dar pana ajung acasa v-am intrebat pe voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, eu asa stiu, ca odata desfacuta sticluta si pusa apa, are termen cit tine tratamentul, nu il mai pastrezi daca ramane (deci max 2 saptamini).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Merci, Patricia.

Mergi la inceput

Matei tot plange. Mi se rupe sufletul de el. Am sunat acasa si l-am auzit plangand la telefon: "ma doare burtica".
A dormit aprx 2 ore si a mancat numai 2 lingurite de mancare la pranz. Incerc sa vad poate plec mai dreveme a.i. sa fiu acasa cand vine doctorita, la 3:30. Off, e greu cu puii bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani!
Cristina Mihaela
Radu Andrei Alexandru

Beatrice, Amaya, sa va aduca numai bucurii!!

Beatrice
si eu am vrut sa mergem la multe WE care a trecut dar tocmai acum si-a gasit bb sa raceasca (si in plus s-a facut frig).

Vladut pare ca se vindeca, inca nu am scapat de muci dar parca nu mai tuseste. Bona cea noua il tine o gramada la televizor, si pe zi ce trece sint tot mai hotarita sa il dau la primavara la gradinita. O sa incep sa caut una cit de curind.

Liviana sanatate lui Matei. Poate a mincat ceva ce nu i-a
priit.

mona ce bb vorbaret ai! El e seful, ce mai

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Nu, Simona, Matei intotdeauna mananca mancare fresh, deci cade ipoteza asta. Si azi-noapte a dormit f prost, f agitat si ma gandesc ca are legatura cu durerile astea... Sanatate lui Vladut si atentie cu statul mult la TV.
Cu intarziere, urez si eu La Multi Ani cu multa sanatate sarbatoritilor Cristina Mihaela si Radu Andrei Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, si eu stiu la fel ca Patricia! Debridatul e f bun pt dureri burtica insa odata desfacut si pus apa peste expira f repede.. deci atentie la ce-i dai baiatului! sanatate multa! in rest nici eu nu am auzit de ganglioni la burtica dar o fi ceva gen colici din cauza aerului inghitit cum a zis anamaria, suna logic..

fetelor , multumesc mult pt retetele thai/chinezeasca, miercuri fac prima incercare si va anunt cum iese .

anamaria, nu mi-ai zis si mie pls de unde iau si cum arata cutia cu lapte de cocos? magazinul / raionul si cum arata cutia la culoare etc.. mercic frumos, ca maine tre sa si cumpar.

Amaya si Ixxi, sa va traiasca minunile Andrei si Piersicutza!!! tot ce e mai frumos!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo, merci. Asa e, pare logic, insa Matei pare sa respire bine, chiar si in somn, adica nu sta cu gura deschisa... Of, ma gandesc ca o fi racit la burtica aseara cand am iesit un pic in oras si nu i-am pus decat soseste cu pantalon. Fara dres si fara pampers- doar cu chilotei. Of, stau ca pe ghimpi pana vine dr sa-l vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Simona, sanatate multa lui Vladutz! spune-i bonei CLAR ca nu vrei sa il mai tina la TV!!! simplu! dc nu pricepe nici nu stiu ce sa zic decat ca nu e femeie de inteles! eu inca nu am discutat cu bona cea noua aceste detalii, de la 1 martie vine la noi, insa CLAR i le voi pune in vedere DE LA INCEPUT! nu sunt dispusa sa accept NIMIC din ce nu vreau sa faca cu copilul, la cel mai mic semn ca nu-mi convine tipa il inscriu la o gradi partic f aproape de noi pe care deja am vazut-o si mi-a placut destul incat sa-l dau.
Bona mea noua e si fumatoare si vrea sa-i spun sub nicio forma sa nu fumeze cu copilul de fata, nici macar pe afara! si sub nicio forma sa nu il ia la ea ac (stam f aproape)! am de gand sa cumpar si camera video pe care sa o las filmand, repet, la cel mai mic semn o dau afara si il duc la gradi, desi mor de frica imbolnavirilor...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput