Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani Cristina si Andrei!Sa fiti sanatosi si cumintei!Petrecere frumoasa!

Shobo,mi-am mai amintit,printre legume mai poti pune si baby corn,se gasesc la borcan,conserva,sunt ca niste stiuleti de porumb dar foarte mici,in miniatura sa zic asa.Mai ai nevoie si de Oyster sauce(in traducere sos de stridii),sosul de soia de pune spre sfarsit si nu mult,cateva picaturi cat sa dai culoare.Mai poti pune si buchetele de broccoli,asta depinde ce vrei sa faci exact.Dar pt prima oara poti pune tot felul de vegetale si pui cu sos de soia.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

salutare,fetelor!!imi fac tp sa scriu,ca sapt asta am avut 3 examene si sunt f obosita.imi pare rau ca nu stiu sa pun poze si filmulete,insa le am vazut pe ale voastre...sunt f frumoase.si cris vb din ce in ce mai bine,face deja propozitii din 5/6 cuvinte,insa nu le pronunta pe toate bine.si el recunoaste cateva culori/alb,negru,albastru,rosu,galben,verde .zilele astea 2 nu prea l am scos,am fost f obosita,plus ca ieri batea vantul f tare....pana acum,ne a ferit dumnezeu de raceli,sper sa fim in continuare sanatosi.cu mama s a obisnuit,n a plans deloc dupa noi,desi nu a stat niciodata,nici macar 5 minute,cu altcineva in afara de mine si de taica su.insa e f independent si nu stiu daca sa ma bucur sau nu.nu i place sa l pupam,sa l luam in brate prea mult,spune//asa pace//adica//lasa ma in pace//.acum cateva zile se asezase taica su in patul in care dorm eu cu cris si i a zis,f serios//peaca icia tati,patu nostu,mami,batu//adica//pleaca de aici ,tati,ca e patul nostru,al lui mami si al baiatului//.mi se pare mai atasat de taica su decat de mine,parca cu el se joaca mai mult...cand il intreb daca mai vrea sa fac un bebe,sa il tin in burtica spune//peaca bebe//si vine si isi baga capul la mine sub tricou si spune..//batu bebe..//adica baiatul e bebe,se baga la mine in burtica.nici dupa alti copii nu se omoara,desi la noi saptamanal vin prieteni care au copii de seama lui..cand il intreb,dupa ce pleaca//mami,mai vrei sa vina,de ex,daria la tine?//spune//nu.peaca,daia,casa//adica//nu,pleaca daria la tine acasa//.sper ca at cand se face mai mare sa fie mai afectuos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La Multi Ani, cu mult drag, Crisu si Andrei! Sa va faceti mari, sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi.

Beatrice, Oana, sa va traiasca minunile mici si sa va aduca multe bucurii!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo iti dau reteta. pozele nu le-am pus ca musafirii mei au plecat dpa 10 iar cupilu pe la 12 a adormit. Verzi ca reteta e cam pentru 4-6 persoane. daca ai mai multi invitati e mai complicat intrucat iti trebuie un vas foarte mare.

Ingrediente (pentru 4-6 persoane)
1 piept de pui dezosat
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 morcov mare sau 2 mici
1 pachet noodles (paste de orez) arata ca o fidea alb transparent
1 cutie lapte cocos
1 ardei iute
condimente (la alegere): sare, piper alb, chilli samd

Tai pieptul de pui fasii ca la mancarea chinezeasca si il pui in tigaie (sau wok daca ai) la calita in putin ulei. Cand s-a rumenit putin, pui legumele taiate la fel ca la mancarea chinezeasca (fasii lungi) le tragi la tigaie pana se inmoaie putin (nu trebuie fierte complet) apoi adaugi taiteii (pe care in prealabil i-ai inmuiat cam 20-30 de minute) si dupa ce ai amestecat bine pui si laptele de cocos. Pui condimentele, lasi sa mai scada putin, si Pofta Buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Patricia, Crinuta, Kris, Lavinia si Tomasa va multumesc pentru urari si noi va dorim numai bine si sa cresteti mari si sanatosi.

Amaya sa/ti traiasca baiatul, sa se faca mare si destept, iar tie multa putere de munca, iar copii sa/ti umple sufletul de bucurii. La multi ani!

eu am avut parte, in ultimult timp, de mult stres la serv, de aceea am decis ca sapt trecuta sa/mi iau 3 zile CM. am dus fata la controlul de 2 ani, marti si i/am cerut pediatrei. asa ca......miercuri am facut cumparaturi, joi am gatit si vineri am plecat la munte. a fost frumos, pacat ca nu am avut zapada, decat 2-3 fulgi. oricum a fost bine crisa s/a jucat si a fost happy.
la un moment dat a adormit in masina si probabil ca ultima imagine a ei a fost o bucatica de zapada, iar cand am ajuns la bisteni si s/a trezit m/a intrebat mirata: "mama, unde e zapada mea???"
m/a topesc dupa ea, deja intreaba tot timpul "ce e ata" si " che face"

crisa are 12kg si 88cm. Crinuta te rog sa modifici, daca poti.

sanatate multa la pitici si voua va doresc o saptamana buna

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va rog un sfat, am o urgenta cu Matei.
M-a sunat bona sa-mi zica ca M plange in continuu si zice ca-l doare burtica. Am sunat la o dr pediatra si mi-a zis ca pe fondul unei raceli (lui ii curge nasul, dar putin) e posibil sa-l doara niste ganglioni la burtica. ATI AUZIT DE ASA CEVA PANA ACUM? Mi-a recomandat sa-i dau Debridat, ceea ce voi si face. Intre timp, parerile voastre, daca v-ati confruntat cu ceva asemanator, mi-ar fi foarte utile. Merci mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Si inca ceva. I-am spus pediatrei ca de azi am inceput sa-i dau preventiv Helmiflores. Am vazut ca M se mai scarpina la fundulet si ma gandeam ca nu cumva sa aiba ceva virmisori. Ati auzit ca Helmifloresul asta sa dea dureri de burta in cazul in care exista acei paraziti? Pediatra zice ca nu. Eu i-am mai dat si alta data Helmiflores si nu a avut nimic, nici efecte si nici paraziti-conform analizelor facute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana sa stii ca si fi-miu a avut asa o criza de burtica acum un an. Tot asa ii curgea nasucul si doctorita mi-a zis ca neputand sa respire bine pe nas a tras aer cand a mancat si avea un fel de colici. Tot cu debridat a scapat de durere. Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ixxi, ma bucur pt voi! Sper ca ti-a prins bine iesirea la munte!

Liviana, din cate stiu eu, helmiflores nu da astfel de reactii, mai ales ca nu e prima dat cand i l-ai adminstrat. Imi pare rau ca mai mult nu pot sa te ajut!

Poate a mancat ceva ce nu i-a priit..si sincer, nu am mai auzit de "ganglioni la burtica" Intr-adevar , debridatul ii va lua si durerea de burtica.

Sanatate maxima!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Merci frumos pt raspunsuri, fetelor. Am sunat din nou acasa si M s-a mai linistit, insa n-a avut deloc azi scaun si in plus la ora 11:15 a cazut intr-un somn adanc. E f neobisnuita ora asta pt el, caci de regula se culca mai tarziu... O fi de la Debridat?
As mai vrea sa stiu daca e adevarat ca toate medicamentele care sunt initial sub forma de praf, dizolvate cu apa capata un termen de garantie de numai 14 zile?
Of, stau ca pe ace si tare as vrea sa plec mai repede acasa al pui, insa taman sapt asta ne lipsesc 2 colegi si e mult de lucru .

Mergi la inceput