Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

lavinia, sanatate nataliei ! multumesc de indrumari, am intrebat si noi pe prietenii de aici care au venit de curind, le-am trimis citeva adrese de agentii sa se duca. e dificil sa cumperi de pe net pt ca trebuie cardul lor, nu pot plati cu al meu. ei vor sa vina in citeva saptamini si sa stea aprox 3 luni.
mie mi-a venit sotzu acasa cu octopus si calamari (necuratate, nenea de la pescarie s-a oferit dar al meu a refuzat, i-a parut si lui tare rau dupa aia ), le-a marinat in suc de lamiie, ulei de masline si oregano si le-a facut la gratar. mie personal nu mi-au placut, lui da
shobo, dupa cum zicea si lavinia pt mincarea asiatica e bun un wok, carnea slaba se taie fisiutze subtiri si legumele la fel. poti pune ardei de toate culorile, morcov. de obicei se prajeste f putin ceapa cu usturoi, poti pune un pic de ginger taiat f marunt, ardei iute fara simburi, prajesti carnea rapid tot acolo, mestecind mereu, o lingura de soy sos sau fish sos (astea sint sarate), legumele doar 1-2 minute, coriandru.
mie personal imi place reteta asta: ceapa + usturoi + o lingura curry mild le prajesti putin, pui carnea sa se rumeneasca, apoi o conserva de coconut milk sau coconut cream ( o agiti bine inainte sa o desfaci ), cartof dulce si morcov taiat potrivit si lasi sa fiarba acoperit. la sfirsit pui coriandru verde daca ai. bineinteles ca se maninca peste orez.
voiam sa va intreb daca voi le dati copiilor ulei de peste. lui gabi ii place sa sparga in dinti capsula si apoi o suge, cind termina trebuie insa sa-l bag sub dush sa scot mirosul
zilele astea sint 38 grade, ne coacem !!! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Florina,abia astept sa ma coc si eu,vreau soare,mi-e dor sa port tricouri,sa-mi fie caaaald,sa ma duc la plaja,sa stau in balcon la soare cu un pahar de suc in fatza si sa citesc.

Am avut o noapte grea,Natalia a vomitat de 3 ori,apa care a baut-o.Am schimbat tot patul,hainele de pe ea de 3 ori si pe mine de vreo doua ori.Chiar nu stiu de ce vomita apa.Nici ce mancare sa-i dau,pana la ora asta nu a mai avut scaune dar a mai vomitat inca o data de dimineata.O sa-i fac pui la gratar,sper sa nu il vomite si pe asta,lapte nu i-am mai dat si tot plange dupa lapte,nici apa nu i-am mai dat caci dupa ce o bea o vomita,ceai de menta nu vrea,orez sa nu-l mai vada,morcov fiert la fel.A mancat stickuri azi.Daca aveti ceva sugestii pt mine sunt bine venite.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

la multi ani, Piersicuta si Andrei!!!
sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii la fel ca si pina acum!
Ixxi, amaya, sa va traiasca copilasii!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Crisa si Andrei! Sa fiti fericiti!

Am facut un Tiramisu azi. A iesit o nebunie. Chiar nu mai facusem de mult timp.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

hm, si maninci de una singura acolo...ntz, ntz,ntz

Mergi la inceput

Pai nu mananc de una singura, ca mi-au venit rudele din Germania si le asteptam mai incolo...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

aha, atunci pofta buna!

Mergi la inceput

Vad ca doar noi suntem acum pe aici.
Merci, eu tocmai am terminat " portia" de bicicleta, mai dau jos din calorii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo poate reusesc la noapte sa pun pozele. Acum astept musafarii si intrucat am dormit dupa amiza precis voi sta la noapte. Si iti scriu si reteta atunci. Probabil ca am confundat eu si nu Lavinia a dat reteta. dar ti-o spun eu.

Lavinia, Sirimie sanatate multa copilasilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crisa si Andrei sa fiti sanatosi si sa aveti parte de o viata linistita si frumoasa!
Beatrice si Amaya (2) sa va bucurati de ei, iar D-zeu sa va dea putere si intelepciune sa-i cresteti asa cum va doriti!

O seara linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput