Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, eu i-am luat din Bucur o cutiutza/tablitza de o suta si ceva de mii cu niste litere si cifre magnetice cu care se joaca. Are si laptop dar e in enleza, mai repeta cite o chestie dupa el: hello, bye-bye, ok, nine, six, jei (j); dar in general omoara butoanele alea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Patricia. M are o tablita simpla, doar cu creion care ii place, dar nu are "stampile" cu litere. Si deci zici ca laptopul nu prea a avut succes la Reb?
Kitaaaa, nu ne zici cum a fost la aniversarea lui Andrei?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Nu sint stampile, sint litere care au cite o bucatica de magnet si le poti lipi pe tablita aceea care se transforma si in cutie cind termina joaca. Le poate folosi si pe frigider, masina spalat, etc. sint de plastic, colorate.
A avut succes cu laptopul, dar nu in sensul ca a inteles f multe de la el inca, e pt copilasi putin mai maricei. asa de butonat, merge, mai mult sa auda cum face cind apasa sau sa cinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, luminati-ma si pe mine, va rog! Cine stie.

Cat este alocatia pt. copil dupa ce a implinit varsta de 2 ani?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu este 25 RON sau asa ceva?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Shobo, am incercat, dar nu-i place. In schimb functioneaza chesti cu un obiect de imbracaminte de-al meu, dar nu prea am pus ...
Coraly, din cate am citit dupa 2 ani alocatia este 23 sau pe aici...

Mergi la inceput

Merci fetele. Eu am primit 2 mil si nu stiam daca e bine sau nu. Ciudata chestie. Sa fi gresit astia?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

coraly, din cite am auzit eu (pe linga ureche) alocatia s-a marit de la 1 ianuarie (eu auzisem de 1 milion). Zici ca ai primit 2 milioane pentru o luna?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, eu defapt am primit 258 ron. Copilul e nascut in 3 ian. Deci nu stiu la ce corespund. Prima data m-am gandit ca or fi 2 mil alocatia+ cota aferenta celor 3 zile din ianuaria??? Habar n-am.

poze

Mergi la inceput

Coraly, dar cic ai primit? caci am impresia ca vei primi pentru ianuarie 2 mil alocatia si 6 cic, cf noii legi (asta fiind si ultima alocatie de 2 mil si ultimul cic) astea fiind numai pentru copiii pina 2 ani. sint curioasa cum voi primi si eu pe ian ca inca nu am primit, am mai auzit si la alte persoane la fel. asa ca, nu va bucurati.

Mergi la inceput