Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA
Raspunsuri - Pagina 17
coraly spune:
Adica ce ai auzit la fel de la alte persoane? Ca n-am priceput.
Pai eu ce CIC sa mai primesc daca copilul e nascut in 3 ian. Pe luna ian numai 2-3 zile de CIC am mai prins si gata.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
PatriciaArdeleanu spune:
am o cunostinta la fel de mirata care a primit alocatie de 2 mil. copilul este inca sub 2 ani si nu a avut cic deloc si pina acum lua numai 220 mii. deci este clar ca este alocatia care se da pina la 2 ani, probabil si in luna in care implineste anul (in cazul tau, caci banuiesc ca e pe ianuarie).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Coraly, iti zic eu cum e: alocatia copilului pana la 2 ani e 2 mil, iar indemnizatia mamei e 6 mil. Dupa 2 ani pt. copil vom primi 240.000 ca pana acum.
Iar in ianuarie ai primit 2 mil alocatia copilului si 580.000 indemnizatia ta pe 3 zile(calculata proportional din 6 mil). Sper ca ai inteles.
Eu am primit 2 mil alocatia si 380.000 indemnizatia mea pe 2 zile din ianuarie.
Shobo, e destul de mare tortul, cam 20 de portii cred. Poate si mai mult, nu am numarat ![]()
Patricia e super dulce Rebe! Si la tine se aude decalat sunetul fata de imagine...
O sa pun si eu un filmulet.
Liviana, ma bucur ca bb e sanatos si ca esti bine!
Crinuta, stiu ca ti-e greu...doar imi imaginez, numai tu stii ce e in sufletul tau! Hai, fruntea sus, ca o sa fie bine!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=135563&cdate=20070215&ctime=114834
Filmulet cu Vladut
Oana si
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
Da, Bubu a explicat cel mai bine: alocatia copil s-a facut 2 mil dupa 1 ian 2007 dar pana la varsta de 2 ani a copilului. si eu astept de exp ian+febr total 4 mil in cont. apoi din martie incolo iarasi 240mii sau cat era pana in dec. iar CIC-ul intr-adevar s-a facut 6 mil/luna in loc de 8, de la 1 ian 2007. cumulat dc nastem maine de exp am avea tot cam 8 mil/luna fata de 8,24 ca pana acum, deci teoretic a scazut putin :(
singura mea nelamurire e dc voi primi ca alocatie pe febr 2 mil intregi chiar dc e nascut pe 21.. ca la mine de CIC nu se mai pune pb. eu de 1 an iau stimulentul de 3 mil/luna si chiar si de acela ma intreb dc il vor fractiona in febr si-=mi vor da pt 3 sapt in loc de toata luna?..
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, sigur primesti 2 mil si pe februarie, pt. ca eu pe ianuarie am primit 2 mil si Vlad e nascut pe 2!
Oana si
Poze cu Vladutz
catiflo spune:
fetelor, ajutoooorrr !!!
m-am trezit ca trebuie sa organizam biletele socrilor ( nu ma intrebati de ce ), dati-mi va rog indrumari, ce agentii bune stiti in Buc, eventual ale liniilor aeriene, daca as putea sa fac comanda pe web ar fi perfect !
mercic
lavinia345 spune:
Florina,pai sunt o groaza de agentii pe net.Platesti cu cardul,dar nu stiu cum se procedeaza,tu platesti sau socrii?Depinde si cate escale vrei sa faca.Banuiesc ca pana la voi in Australia se fac vreo 2,una in Europa,alta prin Asia.Sper sa nu vb prostii.Vezi pe www.lastminute.com gasesti preturi msi bune dar legaturile mai proaste,in sensul ca timpul de asteptare intre avioane e destul de mare.Sa suni tu la agentii in Buc nu are rost.Vezi si ce oferta are Taromul.Eu am o agentie in Buc,daca vrei iti dau numarul de tel sa sune socrii tai.Trebuie oricum incercat la multe agentii pana gasesc cel mai bun pret and the time table sa fie convenabil.
Lavinia
Natalia
lavinia345 spune:
Mai poti sa cumperi biletele si de la voi de acolo de la o agentie si trimit ei biletele in aeroport in Bucuresti,de unde le pot ridica socrii tai.Asa ar fi mai simplu,daca ei nu se descurca sa-si cumpere singuri.Dar trebuie sa stii data exacta la care vor sa plece si la care vor sa se intoarca.Pentru cate zile sa fie valabil biletul,incepand cu 30 zile,45,3 luni,6 luni,1 an si vezi daca e cu data fixa de intoarcere,atunci in caz ca se razgandesc vor plati o penalizare de 50 euro sau mai mult,daca e fara data fixa de intoarcere e un pic mai scump.Poate prinzi si niste oferte bune.Daca socrii au peste 65 de ani,e mai ieftin biletul pt ei.Scuze daca sunt prea detaliata,dar de cand calatoresc asa de des am devenit experta...
Lavinia
Natalia