Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 41)LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, dragut filmuletul! Iar Rebb e o dulce foc si mami pe masura!

Sa-mi fac si eu timp si sa pun si eu un filmulet , doua..nu de alta dar sa ne laudam si noi cu poezioarele.

Crinuta, sanatate!

O zi frumoasa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai pune filmulete, le asteptam.

Hohoho, noi mai avem mult pana la poezioare, dar daca va semana cu mine, n-o sa-i placa poeziile. Sunt curioasa cum va fi din acest punct de vedere.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, scumpul tau seamana parca tot mai mult cu Amin? asa mi se pare din cate imi amintesc chipul taticului.
s-a facut baiat mare, ce mai!

pai dc voi nu puteti veni suntem doar eu si anamaria. chiar anamaria, decat sa mergem pana in centru doar noi 2 hai mai bine sa ne vedem acasa cu piticii ca tot ma plictisesc eu la greu dupa amiezele in casa.. se mai joaca si copiii si mai stam si noi de vb.. cine mai vine?? bineinteles, sa fie copilashii sanatosi, normal!

uite filmulete n-am pus niciodata, am unul de curand cu COdrin dansand de mor de ras... o sa ma uit cum sa-l pun sa vi-l arat.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
mai intru si eu un pic sa va salut. La mine timpul parca se scurteaza din ce in ce mai mult, si sunt suparata ca desi am progr redus de 6 ore fff rar reusesc sa plec la ora 5. Sunt probleme de rezolvat si nu-i pot lasa pe colegi cu ochii in soare...
Una peste alta suntem sanatosi cu totii, Matei ma uimeste de la zi la zi. A devenit parca mai afectuos cu mine, poate de cand tati sta mai putin cu el si eu mai mult. Seara tati intarzie mai mereu asa ca ne jucam impreuna mai mult desi eu sunt franta de oboseala. Ma bucur ca de la zi la zi invata si mai multe poezii. Aseara mi-a spus pe cea cu "Tica tica tica" si acum ne straduim sa invatam cantecelul cu "Vine vine primavara". Azi am fost la un nou echo si BB2 este f bine, sanatos si dezvoltat ca la carte. Toate masuratorile indica fix data de 5-6 iunie ca DPN. Are in prezent 650g si e "dotat" f bine. Am reusit sa-i vad putin fetishoara din profil in 4D, dar era cu o manutza la frunte si cu una isi tinea cordonul ombilical. Sper sa nu-i vina idei sa se "impodobeasca" cu el. Una peste alta, cred ca sigur va Nazdravanul nr 2 al familiei.
Am citit pe fuga ce-ati scris. Azi l-am vazut pe "papushelul" carliontzat al Crinutzei si vorbareatza lui Patri. Sa va traiasca!
Erica, felicitari pt promovarea sesiunii.
Ingerasha, pe unde te ascunzi?
Shobo, nu promit, insa incerc sa vin la restaurat vineri. Ramane sigur valabila intalnirea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Liviana, nuuu ca nu pot iar fetele, citeste mesajul meu anterior pls! dc vreti sunteti bineveniti

Patricia, si cum o cheama pe mami pana la urma? ... vai Doamneeee, sunt asa scumpi cand incep sa vb!!!
am uitat sa va zic ca aseara cand isi papa cerealele cu lapte Codrin repeta dupa mine culorile , e prima data cred cand il aud repetand ceva dupa mine. si zicea cam asa: la
alb "AB"
albastru "ABs"
mov "o"
nas "s"
etc
cel mai tare ne-am distrat cand l-am auzit ca la unele la care cred ca nu-si dadea seama ccum sa spuna zicea "I".
erau mai multe cuvinte la care zicea i si noi muream de ras si de dragul lui

pupici

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, zice "loli" de la lori(asta e primul meu nume, de la Loredana).
Ce sa zic, in ultima vreme s-a papagalit rau de tot, repeta orice dupa mine. Aseara incercam sa ii spun poveste si facea la fel, credea ca o invat iar poezie.
stie culori: alb, galben, mov, rosu, albastru, roz, mov, portocaliu, verde, si le nimereste daca este atenta si nu raspunde la misto. stie multe litere si cifre, ma intreaba mereu de pe carti, masina de spalat, tricouri,e tc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Shobo, seamana 90% cu el.

Eu sunt cam suparata fetelor, vorbim cand ne vedem.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

fetelor, deci vine cineva maine la noi in vizita dupa ora 16? tre sa stiu si eu pls din seara asta!

crinuta, capul sus ca trece!

am uitat sa va zic si eu ce stie Codrin: de ceva timp stie sa arate mana si piciorul / ochiul etc stang si drept si il tot testez sa vad dc le nimereste, se pare ca nu caci le arata pe bune.
ii spun ridica piciorul drept si il ridica, apoi cel stg si tot asa .

si el stie culorile de vreo 2 luni asa, acum le-a invatat (adica stie sa le arate, nu sa le pronunte) si pe cele mai delicate (care ii pun uneori pb si lui tasu' ) cum ar fi bej, lila, mov, turcoaz etc..
de pronuntat aseara a facut primii pasi in ac sens

Mergi la inceput

Bubu, zi-mi te rog frumos cam pt cate pers a ajuns tortul masinutza facut din reteta data de tine? ma pregatesc si eu pt sapt viitoare cand aniversam puiul si vreau sa fiu sigura dc e nevoie sa dublez reteta .

acum o recitesc sa ma asigur ca am priceput tot pe acolo si pls, s-ar putea sa mai pun intrebari
aa, uitasem, pai Codrin face cu bona asa, cu noi nu prea... si ea e cam slaba asa -ii cam permite si nu stie cum sa reactioneze. i-am explicat sa nu-l mai ameninte cu prostii din acelea si sa-i zica cum mi-ai zis tu, hai sus sa-ti spun o poveste, sa ne uitam pe o carticica, colorat etc... si mi-a zis ca merge .

acum ceva zile a primit Codrin de la sora mea un Micky IMENS, cam cat el de inalt. aseara l-a luat cu el in camera si l-a pus in pat si cand m-am dus la el in camera dormea cu el in brate, i-l pusesem eu exact la capul sau si pe bune, zici ca-s 2 copii in pat, ocupa tot patul . citisem undeva ca e bine sa-i dai noaptea in pat un maimutoi de plush cat mai mare, de talia lui si nu se va simti singur peste noapte, de cate ori de trezeste il ia in brate si se linisteste. Danielai, poti face la fel sa vezi daca in timp se obs ca e mai bine.

pupici

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OK, Shobo, deci fara intalnire. Nu am sanse sa ma deplasez singura cu Matei in alte parti, dar merci de invitatie. Ia spune-mi, ce ii cumperi lui Codrin de ziua lui?
Apropo de culori, Matei inca nu le nimereste desi le stie dupa nume. Recomandati-mi si mie va rog o jucarie care sa-l ajute in acest sens, de asemeni si pt invatarea literelor si numerelor. Auzisem mai demult de un laptop istet, stie cineva sa-mi dea amanunte?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput