Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am tinut lumina aprinsa doar cateva zile cand am adus-o de la spital, apoi i-am stins-o ptr ca nu se odihnea si era agitata. Nu-l obisnui sa doarma cu lumina, ca greu il mai dezveti (proprie experienta)
Covorase din alea de baie gasesti pe la toate supermarketurile, eu am luat de la Cora, unul cu delfini, super haios.

Nu ma intreba de baitza ca a mea e neam de ratze..numai in apa ar sta, abia o scot dupa juma de ora, cu pielea creata pe ea

Fug sa ma uit si eu la poze, vreau sa si salvez cateva...acum cat doarme mandra

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hilde eu am luat covorash de baie de la farmacia Donna; sunt multumita ca nu mai aluneca maimutzica, care vrea sa stea numai in picioare ....

Madau, si a mea manda e "neam de ratze", cu greu o scot de la balaceala ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Si tu, Pico? Pai e clar..s-a spart conducta...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Schimb scutecul!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pico, felicitari!!!

fetele, stiti ce comenteaza tati?? "auzi mami, a inceput sezonul la bb3!"

bai, si io care ziceam ca incepmunca luni, si timp de forum ciu-ciu, te pomenesti ca am vreo surpriza daca ma tin departe de "contraceptiv"

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ripley, multumesc mult.

Lavi, Cristina, la voi ii pun pe astia mai mici de 2 ani pe olita la cresa? Pai citi copii sint la o educatoare? Ca aici legea prevede maximum patru copii la o educatoare pina la 2 ani, dar ei pun cam 3 educatoare la 10 copii. Si mi-au spus clar ca nu o pot pune pe olita din doua motive: lipsa de personal, adica nu poate sa stea o singura educatoare cu un singur copil pe olita pentru ca in timpul asta nu are cine sa vada ce ceilalti. Motivul doi este legat de igiena. Nu au spatii amenajate pentru olita in camera pentru copilasi sub 2 ani.
Cum fac la voi?
Pe mine nu m-ar deranja dar totusi sa-i lasi sa faca pipi pe jos intr-un spatiu unde sint mai multi copii poate fi problematic daca umbla vreo viroza.

Pisi, in ciuda conflictelor dintre noi sa stii ca nu ma pot abtine sa nu te felicit pentru demersul tau nemaipomenit.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bai, ce v-am spus ca Ripley lipseste de pe forum suspect de mult?
Iaca, na beleaua!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput