Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia_daniela spune:
Poftim!
Inca o
???
Pico, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarcina usoara si bebe sanatos, frumos, voios!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Cum ????Cine face bb3????????
Ripley ,felicitari ,sarcina usoara si bb senatos iti doresc !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Mai fetelor asa nu se mai poate zau...........lipseste omu' nitel cu treaba si cand vine ca gaseste?????
Ripley felicitariiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! Pai asa ne fuse vorba?
. Io am tot intrebat de tine saptamanile trecute, cica e "cu treaba"..deci asta era treaba
.
Asa..lasati-ma pe mine singura pe baricade, sa ma lupt cu Venusii, Uranusii si alte planete contraceptive
.
Apropo, cum sa nu faca si Ripley bb2, pai o lasa singura cpe cuscra Tania?
Noki stai linistita ca io-s pe baricade, chiar daca lipsesc sunt in siguranta (vb Madutzei) cu steriletul. Daca se intampla ceva..iti dai seama ca-i strang de gat, si pe gineco si pe aia de l-au facut
Lavi 
Ioana ca tot vb ieri de cadou de sf. Valentin..ia o pereche de catuse ptr barbata-tau..las-o incolo de chitara![]()
Pisi rezolvat operatiunea de predare/primire a banutilor ptr cel mic...sa dea D-zeu sa-i fie de ajutor si sa ne mai spui cand mai trebuie sa mai dam si daca mai e nevoie de ceva
Stati ca mai aveam o groaza de spus..dar sunt bulversata..atatea vesti...revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Am pus citeva poze din parc de duminica la ian-febrpt,pentru cine n-are ce face...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, daca vreti sa va amuzati nitelus, intrati aici: http://forum.supereva.ro/forumsupereva/topic.asp?TOPIC_ID=83878
Atentie, cantitate enorma de snobism pe centimetru patrat !
bb_alinus spune:
Cand citeam mai bine si faceam ochii cat cepele la vestea cea mare a lui Ripley mi-a cazut netul de am dat de nebuna la refresuri pana nu am mai putut!
Ripley draga sincer ma asteptam, avand in vedere lipsa ta de pe forum din ultima vreme!
Felicitari din tot sufletul, si sa fie baietel si sa te reincuscresti cu Taniuk careia ii urez o fetita.
Pana acuma m-am abtinut pt ca nu prea cred in astre dar mai ca ma bate gandul sa ii cer Andei sa imi ceteasca stelele sa vaz daca nu s-o anunta si pe la mine vreo multiplicare ceva ![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Alinush, esti mortala!!!

Sa dea Domnu sa fie asa cum vrei tu !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
Voi stingeti becul la copii noaptea, sau lasati o luminita? Cele care aveti intrerupator din acela de la care se poate face mai tare pana la mai slaba lumina(nu stiu cum ii zice), o stingeti cu totul?. Ca io n-o sting cu totul ci o las la minim.
Unde as putea gasi "chestie" din aia care se lipeste de vana ca sa nu alunece cupilu? Eu as vrea sa desfiintez cadita ca me enreveaza deja...imi ocupa loc in baie si Steff e mare deja. cat tineti copii in apa, la baie?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Madutza10 spune:
Hilde,al meu adoarme seara pe intuneric ,cind am stins lumina stie ca e ora de somn ,mai se foieste un pic si adoarme ,eu n-am dormit niciodata cu vreo luminita aprinsa ca nu a fost nevoie.
Despre baie :eu am luat scunel de baie dar e un mare rahat ,mie nu mi-a placut asa ca il spal direct in cada de pe la 7 luni,cu funduletul pe un prosop si cu citeva jucarii ,sta fara sa cada si-i place tare mult .Il tin cam 10 -15 min in baie
Scuze ,cred ca tu nu vorbeai de scaunel de baie ,am inteles eu gresit ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
pisi-si-boscu spune:
Hide, nici eu nu ti-as recomnada sa folosesti luminita pentru multa vreme; lumina in general ne deranjeaza, existenta ei nu ne lasa sa intram in starea de somn profund si organismul nu se odihneste cum ar trebui, in timp devenim agitati si intervine acea oboseala cronica.
Noi am avut luminator la camera catre baie; o vreme bunica uita sa mai stinga lumina la baie si dormeam cate jumatate de noapte cu ea aprinsa. Nu ma odihneam deloc iar copilul era super agitat.