Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 28
Hildegard spune:
Pisi, io nu pricep cum ati scapat de pampers. Explica!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Bubamara spune:
Felicitari tie si lui tati, Ripley! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Ma bucur tare mult pentru voi 
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, eu reclam la moderator !!! Aici pe topic s-a intamplat ceva, cu atata fertilitate ...
Felicitari Ripley, si daca e baiat asa cum zic eu, sa ii dai numele lui fiu-meu.
Hilde, nu am scapat eu de pampers, l-au scapat ele. Adica a inceput sa faca la olita si sa alerge dupa mine prin casa cand ii venea pipi.
Ce-i drept de obicei era un fel de "mami vine pipi" si pana sa reactionz, pipi venise deja...
ioana_77 spune:
Pe bune ca daca asta-i secretul, nu ma mai vedeti pe-aici!
Da' io ce fac toata ziua: servici nu am , sozt acasa nu am, fata cuminte am!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
canuta-om-sucit spune:
Lavi
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
mimi_dumy spune:
Ripley, felicitari pt bebe 

, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
pisi-si-boscu spune:
Lavi, cand ai timp de copii, de munca, de forum, de luat pilule si de ....just in case?!
ioana_77 spune:
Saptamana asta imi leg barbatul de pat![]()
Maria baleste toata ziua, azi e prima data cand nu a vrut sa manance mai nimic la pranz, uite cum savurez si eu momente adevarate provocate de cresterea dintilor. Sa simt si io ca am copil, e marait, nu prea doarme, ca ma duc acusi la servici si zic astia ca am fost in concediu de odihna.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
mimi_dumy spune:
Mai fetelor mai este inca o mamica dintre noi proaspata
.
Pico, 

felicitari pt bebe 3, esti o mamica curajoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria