Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 27
Noki_Lara spune:
Mandy, un singur plod rules!!!!
Aici pe forum putrezim...
RIPLEY- Doamne ajuta! Felicitari si un bebe sanatos, voios, frumos si destept ca Ana! 

Ce vrei sa fie?
Feli- cu pozele sunt inspirate comentariile cand am timp. Aseara a fost unul din acele cazuri!
Sanatate si lui Doru. Of, un virus ii mai lipsea!
Io-s varza cu nervii...Titi e in mega-crize...scancete peste scancete...nimik nu-i convine si s-a generalizato-acutizat aruncatul pe spate si crizele de personalitate. URASC TREABA ASTA!!!!!!!!!!!E un dezastru cand nu primeste ce vrea....
EDIT: Lavi
quote:Pai ce sa mai observi, ca pe retina mea s-a generalizat semnatura cu emoticon de gravi si saptamanile aferente.....la ce epidemie e pe aicea!!!!!
cristina acum ma facusi sa observ

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Stiam eu dc intru zilnic pe forum ,ca alta metoda contraceptiva momentan nu am :)))si nu sint sigura ca mai vreau bb 2 ,cel putin nu curand
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Apropo, Madaule, nici o veste de la voi pana la ora asta????? Hai ca deja intru la banuieli de bb2!!!!
Executata asa...de Valentine's day!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by Noki_LaraApropo, Madaule, nici o veste de la voi pana la ora asta????? Hai ca deja intru la banuieli de bb2!!!!
Executata asa...de Valentine's day!
Madau ,deocamdata e in siguranta cu striletul:)))
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Ripley, felicitari !!!! 

Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe super-sanatos, super-frumos, super-voios ca Ana, asa!!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pisi-si-boscu spune:
Feli, cresa e in cartierul Pajura, pe strada Jiului. Dar sunt crese echivalente in multe cartiere, unele sunt mai grozave decat asta, de ex. cea din Cercelusului, Baba Novac.
Ai si tu in cartier una interesanta.
Intra pe paginialbe.ro, da o cautare dupa "cresa" la numele abonatului si o sa vezi cate sunt; toate sunt de stat, curate majoritatea, sunt de vizitat, oricum sunt mai batute de sanepid decat gradi particulare care practica si niste tarife de te sperii. Intre a da 140 lei si 800 lei la o particulara, eu zic ca merita vazute; de diferenta dai ceva la ingrijitoare ( sunt 4, doua dim, doua la pranz ) si au grija in mod deosebit de copil.
Eu cel putin asa am facut.
In plus are colectivitate de copii, invata mult mai usor si se adapteaza excelent la gradi.
Noi dupa 2 sapt de cresa am scapat de pampers.
canuta-om-sucit spune:
Beyy.... am venit sa semnez condica... ca deja ma ia cu frica
!
Felicitari Delia, sa ai o sarcina usoara si un bebe cat mai frumos si sanatos! 

Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
catutza spune:
Ripley , felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

Meems, multa sanatate Riannei! Credeam ca numai la noi in Ro sunt doctorii asa nepasatori, dar bag de seama ca si la voi e cam tot asa.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
fee spune:
Ripley , sarcina usoara si un bebe sanatos ! Felicitari 

Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Hildegard spune:
Ripley, felicitari si de la noi!
Sa ai sarcina usoara, si tot ce iti doresti!

de-ale gurii