Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 26
Morgano spune:
Pentru BIC - dau paste de la un subiect la care s-a discutat despre carti... adik ma auto-citez 
"Ana adora alea cu animale care se pliaza, avem vreo 10 modele, alea de la Disney cu desenu cat pagina si 3 randuri scrise, dar am gasit la editurile Crisan, Egmont, Unicart si Flamingo carti superbe pt. cei mici-mici. Pana in max. 3 ani le vad eu.
Cei de la Flamingo au scos de putina vreme 2 carti cu animale, tot din carton, cu colturile rotunjite, absolut superbe, cam duble ca marime si grosime ca alea de se fac evantai, le-am luat ieri si Ana mea care are 1 an si 2 luni nu le mai lasa din mana. Oricum ea e "cititoare" inraita de la 4 luni cand a rasfoit prima carticia din aia de baie de ne-am crucit toti
Tot Flamingo are povestile originale HC Andersen, Fratii Grimm si multe altele pentru cei mai mari, in editii cartonate, groase, fara poze. Dar ma bucura ca sunt traducerile textelor originale si nu fel de fel de complilatii de 2 bani"
Am verificat acum: site-urile Egmont si Corint sunt in constructie, dar sigur le vor activa curand. Si de acolo cred ca poti comanda si din afara tarii.
Cel de care zice Cami, www.edituracrisan.ro functioneaza. Cartile care merg acum sunt cele din seria "Povesti repovestite", ca nu e mult text, oricum e slabut, dar sunt frumoase foc desenele, noi avem toata seria. Ana se culca si se scoala aratand cu degetu la "Cei trei purcelusi", e dependenta de cartea aia, efectiv.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
lavi02 spune:
Ripley - daaa, cartile din editura Flamingo cu marginile rotunjite-dantelate le avem si noi si le iubeste Nati foarte mult. Imi plac si mie pt ca imaginile au foarte multe detalii si ai ce povesti pe ele. Nati deocamdata nu are rabdare sa-i citesti dar arata cu degetelul pe imagini si-ti cere sa-i explici. Asta daca cumva te opresti din povestit.
Madutza - daca starea generala s-a inrautatit, sau daca mai varsa sau daca face si kk moale sau alt simptom - e de dr. Sau daca nu mai mananca brusc - poate sa aiba cu gatul.
Morgano spune:
Lavi, nu sunt dantelate, sunt tari... de citit nici Ana nu mai sta, trebe musai sa rasfoiasca ea sa ajunga la desenele preferate. MA distreaza ca e atenta la detalii, o pasarica mica, o veverita, papuceii albastri, ce e mai mic aia cauta si retine din desene ![]()
Ripley
4+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Ripley4+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ca sa vedeti, a mers sa-mi mut planetele binevoitoare pe cerul altcuiva...
stau linistita, la mine nu vine barza!!!Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mandyksch spune:
Ripley, felicitari.

E clar fetele care dispar de pe forum o vreme...clocesc ceva![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Ripley - dantelate - am vrut sa zic - marginile sunt rotunjite serpuit cumva. Da, sunt din carton tare. Titluri: In ograda - catelusul si In ograda pisoiasul.
Iu-huuuuuuuuuuuuuuuuuu cristina acum ma facusi sa observ!!!!
care 4+++??????

De atunci fuse? De cand cu ovulatia aia dureroasa si mers la
?
Noah, scapasi de ovulatii dureroase pt 9 luni si mai bine!
Daca asa e, cu disparutul de pe forum aici ma vedeti zilnic pana trece anul cu pericolul!
maria_alexia spune:
WOW, Ripley
!!!!

Felicitari !!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe cel putin la fel de frumos si cuminte ca Ana!
Deci intr-adevar astea sunt simptomele de sarcina: mai intai se dispare o vreme de pe forum...
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
felicia74 spune:
Noki trebuie sa recunosc - ca gasesti texte f.inspirate pozicilor, ma amuz mereu cand ma uit la ele.
Imi pare rau "si de rasa de amarati", se pare ca e un virus, ca nici Doru nu se simte prea bine, il ustura gatul si nasul. Asa ca seara se izoleaza in dormitor, in timp ce chiti striga "tati-tati"
Negara, Lavi nici inainte nu mancam prajeala, grasimi DELOC, nici nu stiu din ce s-au format pietrele alea. Se pare ca de la stres si dulciuri (multe-multe)![]()
Pisi unde e cresa asta minune?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Inseamna ca io si Noki, care vrem doar un singur plodulet, trebuie sa intram zilnic pe DC 

felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
Inseamna ca io si Noki, care vrem doar un singur plodulet, trebuie sa intram zilnic pe DC
asa-asa, semnati aici condica
Ce mai, DC-ul bate orice anticonceptional, sterilet, preze...Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)