Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 25
crissy77 spune:
Felicica, operatie? Brrr... Mama si-a scos-o si acum trebuie sa fie atenta la ce mananca, regim toata viata...
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
Ne-am montat dupa o noapte de somn bun, Maria are putin muci, mai mult e fosaita, asa ca pun si pe baza dintilor care stau sa sparga gingia. I-am facut ieri ceai de tei cu miere si lamaie, a facut o fata cand l-a gustat, parca ii dadusem cianura. Nu i-a placut deloc, asa ca bag suc de portocale la greu.
Am uitat sa va spun ca sunt extrem de incantata de chiloteii Pampers, numai ca nu am descoperit tehnica de a o sterge la fund dupa kk fara sa o manjesc pana la gat.![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
camelia_daniela spune:
hello !
Bic, cred ca www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=32" target="_blank">astea erau cartile care ii plac Anei, nu sunt fff sigura!
Meems, sanatate multa in continuare ! 
Noki, super pozele cu Sarariciul jucaush printre flori!!!
E o frumoasa
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ioana_77 spune:
Aseara a invatat cu face magarul si tot o aud in patut: a-ha, a-ha, in loc de i-ha.![]()
E adorabil sa-i vezi cat de repede prind atatea chestii si cum te intelegi din ce in ce mai bine cu ei.
Meems
, ce bine ca si voi sunteti pe drumul cel bun cu raceala!
Noki, bine ca s-a rezolvat cu ceasul.
Cami, sanatate puiutei!
Anda, voi ce mai faceti, cum mai e Nic?
Mi-e tare dor de Ina si postarile ei si de Monet, oare ce mai fac?
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat sa va spun: misiune indeplinita.
Adica de astazi, de la 8, protejatul nostru mititel Isty e la cresa.
Imbracat super frumos ( multumim Silviei si Madutzei ), curat, l-am predat la cresa.
Cresa e super ok, aviz doritoarelor, super curat ( mai frumos decat era acum 4 ani cand l-am dus pe Sebi ), aveau doar 5 copii in grupa saptamanala, 5 copii la 2 ingrijitoare. L-au luat, l-au dezbracat de tot, i-au facut baita, l-au imbrcat cu haine de la ei - la saptamanal nu te accepta cu hainutele tale - l-au cantarit ( are 5,880 g e cam slabut dar am inteles ca imediat o sa ia in greutate acolo ) i-au adus un set de biberon cu tetine noi - am observat ca folosesc de la Nuk, deci fonduri primesc de la stat.
In "camera de joaca" erau patru copii cam de 1 an, trei in premergator - mi-a zis asistenta ca atunci ii pusese la joaca " cu masinutza" , ziceai ca sunt la masinutzele acelea din parc - si unul mai maricel care alerga dupa ei.
Au program fix de masa, fix de somn, iar doamnele care stau cu ei sunt super dragutze, blande - unul cel putin era topit dupa ingrijitoare, o tot fugarea sa o pupe.
Au jucarele, tarc, etc, in rest nu au prize, colturi, sertare sa si le traga in cap.
Cam atat despre copil, o sa va mai spun din cand in cand ce se mai intampla cu ei, dar mai rar, sa nu va plictisesc.
Oricum va multumesc inca o data ca m-ati ajutat si sustinut sa scot copilasul din mizerie.
Noki_Lara spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Camelia, saru' mana de aprecieri!
Ioana- felicitari Mariei pentru imitarea magarului. La noi e favoritul si cand incepe, tot un iha zice!

Pisi- felicitari pentru initiativa si bravo pentru reusita!

Feli- of, bietul Doru. Sanatate multa si bafta mare la operatiune! Cand e, ca sa tinem pumnii?
Io-s tare amarata...dupa muuuult timp am racit la modul destul de enervant - imi curge nasul, e infundat, am un gat umplut cu cine stie ce prostii si pe care-l simt mare cat o banitza, capul imi vajaie...ce sa zic...conditii optime de invatat. Ce sa ma mai mir ca si Titi a mucit putin. Sper sa ramanem la faza asta si sa nu se agraveze! Adila e la fel, asa ca suntem pe moment o failie de popandai, rasa amaratzi!![]()
Cam atata de la noi...sunt prin zona!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
cristinamh spune:
dus iris iar la cresa. suntem ok. numai intratul pe usa in clasa ne da batai de cap. azi s-a pus pe plans... inca plangea cand am inchis usa. pana am strans hainutele sa le pun in dulap, am mai tras nitel cu urechea, a tacut. deci vreo 3 minute de plans.
schimbari... pai seara imi vine sa ma urc pe pereti. asta in timp ce fi-mea se catara pe unde poate. ca progrese la cresa, mananca singura banana, nu mai vrea sa i-o tina cineva. si am o vaga impresie ca-i pune deja la olita. de ce? pt ca ieri seara era cu pampersul pus de dimineata, si era cam uscat... adica mai mult de 2 pipi nu cred ca erau in el. sper diseara sa nu ma mai grabeasca tati si sa apuc sa stau un pic de vorba.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
silvia_d spune:
Pisiii,ce ma bucuuuur!!!yupiii!!
Noki,vazut pozele facute de tine:super!Ai un aparat beton!mi-am luat si eu poze cu ex-tero!!
lavi02 spune:
cristina la cresa unde era Silvia aveau program de olita: dupa masa de dimineata, inainte de somn, la sculare, etc. Asta cei cu pampers.
Cei fara pampers stateau si ei la "program" plus cand cereau.
Si mai erau categoria intermediara - in curs de dezvatare de pampers. Maxim 3-4 simultan, ca nu faceau tantile fata la mai multi: ii tineau fara pampers si cand se udau spalau tantile dupa ei si ii schimbau. In perioada aia trebuia sa ducem cel putin 3 schimburi la cresa, la dulap. Le puneau doar la somn.
Da' sincer va spun ca eu am trisat o buna bucata de timp si acasa o tineam cu pampers.
Dar de la un moment dat incolo am lasat-o ziua fara - asa am reusit sa o invat.
Mi-e groaza cand se apropie momentul si la Nati.
meems ma bucur ca nu e grav la Rianna. Mergi cat poti pe naturiste si nemedicamentoase.
Noki sa va faceti bine cu totii!
feli si mama mea se operase de pietre la fiere. Intr-adevar si dupa operatie trebuie sa tii regim dar nu mai facea crize. Iar regimul nu era foarte drastic: evitarea prajelilor, afumaturii, grasimilor...
pisi
felicitari pentru actiune!
Madutza10 spune:
Hello!!
Pisi ,ma bucur din tot sufletul pt bb ,ca ai reusit sa-l inscrii la cresa ,sper sa-i fie bine !Daca mai e nevoie de ceva ,anunta-ne ,eu as vrea sa-l mai ajut ,cu ce pot ,cat pot ..,iti multumim pentru tot ce-ai facut,pupici!
Acu' sa va zic de noi :baiatu' nu papa mai deloc ,deja am inceput sa ma ingrijorez ,..decat lactate cu mamaliga sau lapte cu cereale ,in rest nimic ,nimic ,ieri a varsat ,o singura data si numai ceai pentru ca bause foarte mult dar nu are alte simptome ,voi ce ziceti ,e cazul sa merem la dr???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)