Colectia de toamna-iarna 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Felicica, operatie? Brrr... Mama si-a scos-o si acum trebuie sa fie atenta la ce mananca, regim toata viata...

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!
Ne-am montat dupa o noapte de somn bun, Maria are putin muci, mai mult e fosaita, asa ca pun si pe baza dintilor care stau sa sparga gingia. I-am facut ieri ceai de tei cu miere si lamaie, a facut o fata cand l-a gustat, parca ii dadusem cianura. Nu i-a placut deloc, asa ca bag suc de portocale la greu.
Am uitat sa va spun ca sunt extrem de incantata de chiloteii Pampers, numai ca nu am descoperit tehnica de a o sterge la fund dupa kk fara sa o manjesc pana la gat.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

hello !
Bic, cred ca www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=32" target="_blank">astea erau cartile care ii plac Anei, nu sunt fff sigura!

Meems, sanatate multa in continuare !
Noki, super pozele cu Sarariciul jucaush printre flori!!! E o frumoasa !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Aseara a invatat cu face magarul si tot o aud in patut: a-ha, a-ha, in loc de i-ha.
E adorabil sa-i vezi cat de repede prind atatea chestii si cum te intelegi din ce in ce mai bine cu ei.

Meems, ce bine ca si voi sunteti pe drumul cel bun cu raceala!
Noki, bine ca s-a rezolvat cu ceasul.
Cami, sanatate puiutei!
Anda, voi ce mai faceti, cum mai e Nic?
Mi-e tare dor de Ina si postarile ei si de Monet, oare ce mai fac?

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineata fetelor!

Am intrat sa va spun: misiune indeplinita.
Adica de astazi, de la 8, protejatul nostru mititel Isty e la cresa.
Imbracat super frumos ( multumim Silviei si Madutzei ), curat, l-am predat la cresa.

Cresa e super ok, aviz doritoarelor, super curat ( mai frumos decat era acum 4 ani cand l-am dus pe Sebi ), aveau doar 5 copii in grupa saptamanala, 5 copii la 2 ingrijitoare. L-au luat, l-au dezbracat de tot, i-au facut baita, l-au imbrcat cu haine de la ei - la saptamanal nu te accepta cu hainutele tale - l-au cantarit ( are 5,880 g e cam slabut dar am inteles ca imediat o sa ia in greutate acolo ) i-au adus un set de biberon cu tetine noi - am observat ca folosesc de la Nuk, deci fonduri primesc de la stat.
In "camera de joaca" erau patru copii cam de 1 an, trei in premergator - mi-a zis asistenta ca atunci ii pusese la joaca " cu masinutza" , ziceai ca sunt la masinutzele acelea din parc - si unul mai maricel care alerga dupa ei.
Au program fix de masa, fix de somn, iar doamnele care stau cu ei sunt super dragutze, blande - unul cel putin era topit dupa ingrijitoare, o tot fugarea sa o pupe.
Au jucarele, tarc, etc, in rest nu au prize, colturi, sertare sa si le traga in cap.
Cam atat despre copil, o sa va mai spun din cand in cand ce se mai intampla cu ei, dar mai rar, sa nu va plictisesc.
Oricum va multumesc inca o data ca m-ati ajutat si sustinut sa scot copilasul din mizerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineatza si de la noi!

Camelia, saru' mana de aprecieri!

Ioana- felicitari Mariei pentru imitarea magarului. La noi e favoritul si cand incepe, tot un iha zice!

Pisi- felicitari pentru initiativa si bravo pentru reusita!

Feli- of, bietul Doru. Sanatate multa si bafta mare la operatiune! Cand e, ca sa tinem pumnii?

Io-s tare amarata...dupa muuuult timp am racit la modul destul de enervant - imi curge nasul, e infundat, am un gat umplut cu cine stie ce prostii si pe care-l simt mare cat o banitza, capul imi vajaie...ce sa zic...conditii optime de invatat. Ce sa ma mai mir ca si Titi a mucit putin. Sper sa ramanem la faza asta si sa nu se agraveze! Adila e la fel, asa ca suntem pe moment o failie de popandai, rasa amaratzi!

Cam atata de la noi...sunt prin zona!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dus iris iar la cresa. suntem ok. numai intratul pe usa in clasa ne da batai de cap. azi s-a pus pe plans... inca plangea cand am inchis usa. pana am strans hainutele sa le pun in dulap, am mai tras nitel cu urechea, a tacut. deci vreo 3 minute de plans.
schimbari... pai seara imi vine sa ma urc pe pereti. asta in timp ce fi-mea se catara pe unde poate. ca progrese la cresa, mananca singura banana, nu mai vrea sa i-o tina cineva. si am o vaga impresie ca-i pune deja la olita. de ce? pt ca ieri seara era cu pampersul pus de dimineata, si era cam uscat... adica mai mult de 2 pipi nu cred ca erau in el. sper diseara sa nu ma mai grabeasca tati si sa apuc sa stau un pic de vorba.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Pisiii,ce ma bucuuuur!!!yupiii!!

Noki,vazut pozele facute de tine:super!Ai un aparat beton!mi-am luat si eu poze cu ex-tero!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cristina la cresa unde era Silvia aveau program de olita: dupa masa de dimineata, inainte de somn, la sculare, etc. Asta cei cu pampers.

Cei fara pampers stateau si ei la "program" plus cand cereau.

Si mai erau categoria intermediara - in curs de dezvatare de pampers. Maxim 3-4 simultan, ca nu faceau tantile fata la mai multi: ii tineau fara pampers si cand se udau spalau tantile dupa ei si ii schimbau. In perioada aia trebuia sa ducem cel putin 3 schimburi la cresa, la dulap. Le puneau doar la somn.

Da' sincer va spun ca eu am trisat o buna bucata de timp si acasa o tineam cu pampers. Dar de la un moment dat incolo am lasat-o ziua fara - asa am reusit sa o invat.

Mi-e groaza cand se apropie momentul si la Nati.

meems ma bucur ca nu e grav la Rianna. Mergi cat poti pe naturiste si nemedicamentoase.

Noki sa va faceti bine cu totii!

feli si mama mea se operase de pietre la fiere. Intr-adevar si dupa operatie trebuie sa tii regim dar nu mai facea crize. Iar regimul nu era foarte drastic: evitarea prajelilor, afumaturii, grasimilor...

pisi felicitari pentru actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Pisi ,ma bucur din tot sufletul pt bb ,ca ai reusit sa-l inscrii la cresa ,sper sa-i fie bine !Daca mai e nevoie de ceva ,anunta-ne ,eu as vrea sa-l mai ajut ,cu ce pot ,cat pot ..,iti multumim pentru tot ce-ai facut,pupici!

Acu' sa va zic de noi :baiatu' nu papa mai deloc ,deja am inceput sa ma ingrijorez ,..decat lactate cu mamaliga sau lapte cu cereale ,in rest nimic ,nimic ,ieri a varsat ,o singura data si numai ceai pentru ca bause foarte mult dar nu are alte simptome ,voi ce ziceti ,e cazul sa merem la dr???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput