Colectia de toamna-iarna 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 24
anda77 spune:
romerganul si peritolul nu sunt date de catre orl-isti k sa doarma copilu'! au efecte de dezinflamare sau ceva de genul asta, mai ales in zona nasului. care are legatura cu urechea si otita, of course. alegerea dintre peritoli romergan o face orl-istul dupa placul, stiinta si experienta sa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Meems, unde te-ai operat tu? In Ro? La ce spital? Stii cum se numeste solutia?
Mihai a vb azi cu dr si maine seara la 19h, merge sa "rezolve", deci...operatie.
Revin mai tarziu dupa ce adorm fata
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
Buna seara !!!!
Imi pare rau ca n-am putut intra azi dar am fost super ocupata ,asa ca nu am citit din urma ..Am fost la Grigore Alexandrescu cu nepoata mea care aseara si-a spart capu' in parc ,i-au pus 3 copci iar azi am mers la control ,e totul in regula .
Mergind prin curtea spitalului cu sormea ,mi-am adus aminte de internarile cu Orlando si cat de greu a fost ,m-am dat peste cap complet ,nu mai vreau sa pun piciorul acolo niciodata :(((
Anda ,azi am aflat ,vorbind cu sormea de copii ,probleme ,etc (uitasem ca sint citiva ani de atunci) ca nepotelul meu a fost operat de polipi la fix un an si 2 luni ,totul a decurs bine ,a durat maxim 10 minute ,dupa s-a comportat super bine ,numai ca a trebuit sa pape numai lichide ,piureuri citeva zile ,nimic solid ca sa nu irite ,deci uite ca se scot polipi si la copii mici !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Noah asa...aveti pozele de la intalnirea plodeasca in contul comun, la albumul Botanica07.
Si pentru cine vrea sa ne vada pe noi in poze nou-noutze, de la Gabriela si de la ziua mamei mele, iacata!!!! Poze noi cu Sarah!!!!!
Fug la nani! Somnic usor la toata
!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Anda, multumesc de raspuns, asa mi-a explicat si mie doctorita! 
Ideea e ca am observat ca astia din Buzau prescriu fara ezitare Romergan si nu Peritol in astfel de cazuri, si stiu ca odata (cand avea Daria vreo 9 luni) si ma plangeam eu ca nu prea manca, mi-a replicat mirifica ei pediatra "mai vedem, daca e cazul luam niste Peritol!" (stiu ca e indicat si pentru asta) Oricum , nu sunt eu in masura sa-i judec, insa nu sunt multumita deloc de medicii din Buzau!![]()
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
meems spune:
Catutza, eu m-am operat aici in America iar solutia aia habar n-am cum se numeste... Era deja a treia oara cand mergeam la spital cu unghie incarnata si le-am zis ca nu mai plec pana nu ma rezolva definitiv. Nu mai suportam durerile si puroiul, am incercat tot felul de tratamente si nimic n-a mers. Mi-au facut anestezie locala (care in sine a fost destul de neplacuta) si dupa n-am mai simtit nimic, decat putina presiune. Insa pe cand s-a dezmortit degetul am inceput cu calmantele pt. ca durerea era tare mare. Primele 24 de ore stiu ca mi-au zis sa tin piciorul elevat, sa stau mai mult culcata ca sa se vindece cat mai repede. Dupa o zi sau doua deja umblam normal. La schimbat de pansamente e nasol ca se lipeste tifonul ala de numa'-numa', asa ca eu muiam piciorul in apa inainte de-a desprinde tifonul de pe "buba". A fost o experienta dureroasa, dar e muuuult mai bine acum ca n-am mai avut nici o treaba la unghia respectiva. Bafta lui Mihai!
catutza spune:
Meems , off, speram ca in Ro te-ai operat.Asa nu cred ca are sanse ca dr de aici sa aiba acea solutie minune.
Asa am auzit si noi ca e tare neplacut cand schimba pansamentul.In cat timp a crescut unghia la loc?
si multumesc mult de ajutor
Madu , cum te mai simti? Se aude ceva de comanda? Eu vreau daca nu te deranjeaza sa las hainutele la tine pana vine cea dea doua comanda ca daca se opereaza Mihai mine nu am cu cine sa vin dupa ele ca el nu poate conduce, asa fac un singur drum.
Ela , frumos cadou! Cum de a stat Daria cu mama ta? Ca stiu ca plangea dupa voi.
Felicia , cum se simte Doru? A trecut criza?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Catutza, dupa ce mi-a scos permanent fasia acea din unghie, n-a mai crescut. Inainte, cand imi scoteau doar temporar coltul, nu mai tin minte in cat timp imi crestea... Intrebati la spital, poate au totusi ceva solutie care distruge radacina. Tinem pumnii sa iasa bine!
meems spune:
Si acum sa va spun si despre noi... Am fost la control cu Rianna si dupa o ora intreaga de asteptari pediatra ne-a vazut oh... vreo 5 minute?
M-am enervat de numa' ca am asteptat atat, Rianna deja se plictisise la culme, sala de asteptare era plina de copii bolnavi... ce mai, balamuc. Partea buna e ca nu i-au mai luat ei proba de urina, ci mi-au dat mie o punga acasa sa incerc sa-i colectez urina si s-o duc la laborator. N-ar trebui sa mai fie nici o bacterie prezenta, dar pediatra vrea sa testeze urina ca sa se asigure ca asa e. Cat despre raceala, se pare ca nu e foarte grava (plamanii, gatul, urechile sunt ok), asteptam doar sa treaca. Cam asta a fost tot ce-am aflat in cele 5 minute petrecute in cabinetul pediatrei. Ce sa zic... putea fi mai rau, asa ca nu ma mai plang.
Bic spune:
Ripley, ai dat mai demult niste link-uri la carti care ii place Anei.
Poti te rog sa le mai pui inca o data, ca nu reusesc sa le gasesc?
Sau le are alticineva?
Multumesc.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC