Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mamicilor, s-a trezit si Marc sa evolueze asa in salturi.( Dupa ce o luna nu a facut nimic nou) De duminica, s-a intors pe burta, acum merge ca racul ....si s-a dus linistea mea...Oare o sa mearga si in 4 labe? Asa ca timp sa stau pe aici .....
Am mai vazut si eu niste filmulete cu ciresi sclipitoare..Felicitari!!!!

si acum o intrebare.
1. o repet. de ce la mine in cartea de retete de aici imi scrie sa nu dau mai mult de 30 gr. de ficat pe saptamana, ca e pericol de intoxicare cu vitamina A??? Voi stiati de chesti asta? Nu ia-m introdus inca dar as vrea si eu sa am idee ce fac.

Si vad ca vorbiti de papanasi , budinci....Asa ca am dat si eu o fuga la retetele din capraru si m-am ingrozit. Cum adica 200 gr. branza si 30 de grame zahar...? Pai la noi acasa nu se interzice zaharul la copii sub 1 an?

Si pt. Cami mai da-mi idei ce sa-i mai dau de mancare. Ca noroc de tine ca am incercat Beechnut, ca eu nu le-as fi luat.....

Cred ca o sa introduc, in sfarsit galbenusul, si apoi cartoful normal( ca imi era frica de fermentatie si nu l-am introdus, cel putin mie nu prea imi face bine). Si apoi caut niste carne mai buna. Adica crescuta cu grane( vorbesc de pui). Miti de care ii dai?
E tarziu daca ma compar cu voi toate( le dati si perisoare...OOOO!!!!) dar mie doct mi-a sugerat sa astept pana spre 9 luni cu proteinele animale.

Ca eu nu prea am introdus mare lucru. Cel putin asa mi se pare.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna seara dragele mele!!!
Arlena,Anileda,Carmina si Laura pupam cireshele frumoaseee si haioase!!!
Carminutzo,sa ne zici cum a fost la dr,ce ti-a zis,da???
M-am ingrozit cand am citit despre viroza asta,ce poate sa faca mai frate!
Adib,bine ai revenit si we linistit dupa atata munca!!!
LA MULTI ANI NICHITA,SARA SI MARC!!!!
Andrei azi a mancat mancare de"oameni mari",adica un fel de ghiveci cu fasole verde,cartof,conopida,morcov,ardei,usturoi,carne de vita si pui,ceapa si a mancat...ptiu...ptiu sa nu ii fie de deochi.
Azi am fost la control si are 10kg si 72 cm.A zis pediatra ca arata fff bine,dar ca trebuie sa ii repet BCG-ul pt ca nu are cicatrice.trebuie sa mergem la nu stiu ce centru(mi- a dat scris),sa ii faca IDR la PPD si dupa ce il citeste dr de acolo la 72 ore,il revaccineaza!!
Cam astea sunt vestile,noi va pupam si va uram we placut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

Mamicilor, s-a trezit si Marc sa evolueze asa in salturi.( Dupa ce o luna nu a facut nimic nou) De duminica, s-a intors pe burta, acum merge ca racul ....si s-a dus linistea mea...Oare o sa mearga si in 4 labe?

Felicitari!!!!!!!!

Mergi la inceput

Si cateva poze cu Andrei!!!
http://www.flickr.com/photos/13932096@N00/384733792/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Vrem sa mai anuntam ce: la 8 luni si 5 zile si-a facut aparitia si cel de-al patrulea dintisori si dupa 1 saptamana cu nopti dormite iepureste azi noapte toata familia a dormit linistita. Cred ca dintii au fost vinovati de trezirile nocturne care ne-au bulversat ultimele nopti.

De cand stim sa ne ridicam in picioare nu mai vrem sa stam in carut cand iesim la plimbare si vrem sa calcam noi pe jos ca niste fete mandre si tantose ce ne-am facut. Problema cea mare e ca obosim amandoua foarte tare(Elena de facut genoflexiunicand sta in picioare si mami ca carat copilul in brate ca de...nu ne mai place in carut). Cea mai dura faza a fost astazi cand ne intorceam de la plimbare si nu am putut urca cu liftul pentru ca nu era curent electric( a cazut in tot cartierul). Si a durat vreo ora pana a venit...dar Elenei intre timp i se facuse foame...in bloc bezna totala...de urcat 6 etaje. M-am dus sa iau de la magazin o banana sa ii astampar foamea sau biscutit...acolo nu ne dadea nimeni nimic pentru ca nu mergeau cantarul si casa. O adevarata nebunie. Solutia: am lasat la parter la o vecina carutul si eu cu Elena in brate si cu mobilul aprins am orbecait pana la et 6. Vreau sa va spun ca imi tremurau mainile si picioarele si de greutate, dar si de groaza ca o sa ma impiedic in intuneric(eu de felul meu ma impiedic destul de des si ziua in amiza mare )Am ajuns acasa m-am splat repede pe maini, ampregatit iaurtul cu biscuitii, i-am dat Elenei si....a venit curentul.OF imi venea sa mor de ciuda, dar asta a fost aventura zilei

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica

Salutare livada draga!

Vrem sa mai anuntam ce: la 8 luni si 5 zile si-a facut aparitia si cel de-al patrulea dintisori si dupa 1 saptamana cu nopti dormite iepureste azi noapte toata familia a dormit linistita. Cred ca dintii au fost vinovati de trezirile nocturne care ne-au bulversat ultimele nopti.

De cand stim sa ne ridicam in picioare nu mai vrem sa stam in carut cand iesim la plimbare si vrem sa calcam noi pe jos ca niste fete mandre si tantose ce ne-am facut. Problema cea mare e ca obosim amandoua foarte tare(Elena de facut genoflexiunicand sta in picioare si mami ca carat copilul in brate ca de...nu ne mai place in carut). Cea mai dura faza a fost astazi cand ne intorceam de la plimbare si nu am putut urca cu liftul pentru ca nu era curent electric( a cazut in tot cartierul). Si a durat vreo ora pana a venit...dar Elenei intre timp i se facuse foame...in bloc bezna totala...de urcat 6 etaje. M-am dus sa iau de la magazin o banana sa ii astampar foamea sau biscutit...acolo nu ne dadea nimeni nimic pentru ca nu mergeau cantarul si casa. O adevarata nebunie. Solutia: am lasat la parter la o vecina carutul si eu cu Elena in brate si cu mobilul aprins am orbecait pana la et 6. Vreau sa va spun ca imi tremurau mainile si picioarele si de greutate, dar si de groaza ca o sa ma impiedic in intuneric(eu de felul meu ma impiedic destul de des si ziua in amiza mare )Am ajuns acasa m-am splat repede pe maini, ampregatit iaurtul cu biscuitii, i-am dat Elenei si....a venit curentul.OF imi venea sa mor de ciuda, dar asta a fost aventura zilei

Felicitari pt dintisori!!Chiar ca ati avut o intreaga aventura!!!!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei:

Shoricutza, Steluta, Zax, DianaR, Lacri si CamiM va daruim cate un buchet de si cate un si va multumim pentru felicitari.

DianaR ai o scumpete de fetita...imi plac la nebunie pozele in care Timeea se admira in oglinda .

PuiuDana Andrei al tau chiar este fotogenic si se vede ca ii place sa fie fotografiat.

De altfel toate ciresele sunt niste copilasi superbi si filmuletele si fotografiile cu cate doi prieteni buni care isi impart sau nu jucariile ma emotioneaza foarte tare. Va pupam pe toatele si pe mamicile voastre.

Mergi la inceput

Hai ca am prin momentul si mai scriu si ultimul mesaj pana se trezeste Elena

Puiule, multumim !

Vorbeati la un moment dat de jucarii....ei uite ca maimutei mele doar cablurile si incarcatoarele de telefon ii priesc. A si unitatea calculatorului care din motive tehnice e deschisa este atractia zilei. Asa ca nu pot sa imi las copilul nesupravegheat pe jos nici macar o secunda. Acum am reusit sa o invat sa isi schimbe directia de tarare spre locul in care ma aflu eu Sa vedem cat o sa o tina.

Si cum va spuneam mai demult, am renuntat la fructe de tot...ca nu mai stiu ce sa mai incerc sau in ce combinatie. Intrebarea care nu imi da pace este : CE MA FAC? DE UNDE MAI IA VITAMINA C? Chiar nu stiu....credeti ca dupa o pauza de 2 saptamani copilul meu va reveni la sentimente mai buna si va papa din nou fructele?

ici la toata livada!

Daca imi permite Elena mai revin, daca nu, pana una alta va doresc un weekend placut cu plimbari frumoase... ca de duminica se anunta ploi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

alrleena, puiudana, anileida, dilaural va pup puiutii fff frumosi ( am vazut pozele )

dilaural
si al meu suge etichete, e super incantat !

carmina super filmul cu Mihnea si prietenul lui, niste hotzomani amandoi ! ...referitor la muci, al meu face muci mai ales noaptea, daca e aerul uscat. Eu pun pe calorifer ( de fapt, aici avem rezistente electrice care fac aerul fff uscat ) 2 tavite de forma de chec ( din aluminiu cred ca sunt ) cu apa in ele si e mult mai bine

adib asteptam reactia mamicii pt bb2 !

monicutzabb ce mai faci ? ce-ti face burtica ? dar Alex ?

26octombrie super ca Hora e asa incantata de LIBERTATE ! ia sa vezi ce de gimnastica o sa faci de acum inainte ...toata treaba nasoala e ca o sa ne terminam coloana vertebrala pana or sa fie ei stapani pe picioarele lor... noi mergem in picioare doar tinuti de manuta, dar astept si eu cu "mare interes" perioada urmatoare

Roxana_Claudia vreau si eu reteta de ciorba de perisoare !!! e ca cea de oameni mari ? doamne, ce pofta mi-ai facut , dupa ce vine sotul acasa trag o fuga ma magazinul romanesc sa vad daca au bors proaspat, sau macar Bors Magic, ca mi-au expirat pliculetele si am uitat sa-mi iau acum din Ro

Amiss_zip te rog mult zi-mi si mie cum ai facut pastele cu pui ( mai intrebasem o data, imi cer scuze daca ai scris si am sarit peste raspuns ), sunt f interesata dupa cum vezi sa-i mai schimb meniul mofturiciului meu

Mikiion eu cumpar carne ca si pt noi, pana acum i-am dat doar piept de pui, ficatel, pulpa de pui ( cumpar d'aia dezosata ) si galbenus de ou. Insa o sa vreau sa-i dau si vita ( sunt pachete din alea cu cubulete gata taiate de vita ) si perisoare ( dupa ce-mi da Roxana reteta ). Adica nu cumpar nimic special. Referitor la cantitatea de ficatel, eu am cumparat un pachet cu ficatei, am luat si pungute din alea mici pt congelator, am pus cate un ficatel in fiecare punga, pulpele dezosate tot cate una in punguta, pieptul cate juma de piept intr-o punguta si scot cate o punguta. Eu ii dau un ficatel o data, la piept de pui fac supa pt 2 zile, si la pulpa de pui la fel. Nu iti inchipui ca papa el tot pieptul de pui , ii dau din ochi, cam aceeasi cantitate ca un ficatel ( ca sa-ti faci o idee ). Nici la morcovi nu mai iau numai din aia biologici, de care o fi. Alaltaieri de ex i-am fiert conopida, am amestecat-o cu galbenus de ou si cu putin unt si un pic de morcov. Ieri a avut fasole pastai fiarta cu o rosie, ceapa ( ceapa nu am pus-o decat pt gust la fiert ) cu piept pui cu putin unt ( pun ori unt ori putin ulei ). Azi ficatel tot cu fasole pastai, ca mi-a ramas de ieri ( doar ficatelul il fierb azi ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miti asta m-a intrebat si luana, dar nu i-am mai dat pana la urma puiului paste. Pediatra a zis sa mai astept ca poate au conservanti coloranti ...etc Pe mine ma bate totusi gandul sa fac. Scrie ca au spanac deshidratat si rosii deshidratate...nu vad nimic rau.
Daca este sa ma decid sa le fac, voi face asa:
le voi fierbe, le voi trece prin sita (asta inseamna la mine pasat) si pentru a fi moi am sa le combin cu iaurtel sau cu laptic apoi pasez in ele si carnitza. Apoi pentru gust...poate am sa fierb la aburi, odata cu carnita si morcovel cu pastarnac sau cartof dulce sa fie mai dulceag.

Acum doua zile Petra a papat la pranz branzica cu smantana si mamaliguta si separat carnitza cu legume si iaurt.

Maine ii voi da fasole verde cu alte legume si ou. As incerca sa pun si usturoi pentru prima data. Am luat fasole vrede Bonduelle.

In alta zi i-am mai dat orez cu pui si iaurtel. Am mai pus si sfecla rosie sa ii idau.

AAA si legat de babylegs: cei despre care vorbesc nu sunt in Romania. Nu stiu daca la noi sunt lucruri similare dar am sa caut ca tarre sunt buni:)

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput