Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 6
26octombrie spune:
dragele mele,
dupa cum v-ati putut da seama pana acum, eu n-am multe idei, da alea putine pe care le am sunt destul de fixe...
va mai zic odata de vaccinul ACT-HIB. nu numai ca e impotriva meningitei, boala care mie imi pare de departe cea mai periculoasa la varsta asta, insa are si tulpini din cele mai frecvente viroze respiratorii. parerea mea e ca merita intrebat medicul! noua ne-a fost recomandat pentru ca am intrebat de meningita. nu se gaseste in farmacii, ideal ar fi sa il comande medicul de familie la furnizor.
pe mine nu m-au speriat pana acum virozele, probabil pentru ca nu am trecut prin niciuna, altfel as fi de alta parere, sunt sigura. cu toate astea, il recomand, mai ales daca ati trecut prin cate o raceala urata pana acum.
gata, nu mai zic nimic, daca iar nu intereseaza pe nimeni stau cuminte de-acum incolo.
ma duc la covorul meu bej si ma joc acolo...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
DianaR spune:
Salutare!
Laura, vazut pozele cu dulcineea ta!
Carmina, mai sari cu o lauda, periuta mica si vine pupicul!![]()
Ralucis, Camelia, 
Anileda, vazut ligheanul preferat. Ce ti-e si cu jucariile astea ale pruncilor, chiar ca nu prea merita sa investesti in nimic scump... Inca Timi acorda ceva atentie jucariilor, dar Vladut nimic... Nu-l interesau si pace...
Luana, de acord cu Act-Hib, se poate comanda in farmacii. Fetele care au facut Pentaximul nu mai au nevoie sa-l faca copilasilor ca este inclus in el, doar cele care au facut doar vaccinurile obligatorii. Chiar acum am unul in frigider astept sa-i treaca mucii la fiu-miu sa pot sa il fac. La Timi am sa il fac dupa un an, atunci e suficienta o singura doza.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
carminabulina spune:
Dar el a facut infarixul si ala are HIB-ul inclus
Asa ca nu prea pricep de ce tot face muci o saptamana fara muci 3 cu muci si tot asa...ajung naiba sa ma sperii ca poate are altceva si nu descopera astia...astia fiind medicii.
Acum ne pregatim sa plecam. Am inima cat un purice. Bine ca stiu ca nu e grav, e doar o raceala dar mi s-a acrit.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Si bv spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri! Ma gandeam eu ca trebuie sa fie normala temperatura un pic mai mare, dar paranoia e in floare
.
Luana, iti multumesc pentru intentie, intr-adevar am facut tratamentul acela si cu utrogestan, dar acum bb e bine si dr nu mi-a prescris tratament in continuare. Am facut si injectii cu gravibinon.
Imi pare rau ca eu nu va pot ajuta cu sfaturi pentru cireshici, dar sunt fericita ca am putut reveni in grupul vostru, pentru ca m-am atasat foarte mult de toate! 
De asemenea trebuie sa va spun ca o sa intru mai rar decat de obicei, pentru ca mi-am schimbat locul de munca si am mult de lucru.
Va pup si va iubesc!
Simona
Poze
vivighe spune:
Multzumim de urari!Si noi uram asemenea.Ieri nu am reushit sa intru deloc pt ca ingrid s-a hotarat ca la implinirea celor 9 luni sa inceapa o cura de slabire...asadar n-a avut chef sa manance nimik.sau o fi vrut niscai specialitatzi ca deh...implinea fata o varsta frumoasa si ma-sa nu s-a gandit sa-i faca nimik special.
Asadar...Roxana...io vreau sa stiu cum i-ai facut lui Cata ciorbitza de perishoare si sa mai imi spui si mie ce-i mai dai sa manance.
Arleena...da...si de la laptele de mama se fac carii ca si ala e dulce.
Vazut poze,filmuletze...Doamne ce au mai crescut cireshelele noastre...parca ieri erau niste bebelushi mici mici si neajutoratzi...acum sunt deja copilashi...
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by Anileda
O pereche sta pe banca in parc.
El catre ea : - Pot sa-mi incalzesc miinile intre picioarele tale?
Ea : - La urechi nu ti-e frig ?
O femeie cauta o carte in bibloteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !Ade si
Cri-Cri (11 iunie 2006)

ralucis spune:
pranzul nostru de azi, ardei si dovlecei copti la cuptor in vas yena, cu unt si iaurt, a fost un fiasco total. de fapt, nu vrea sa manance deloc, ci doar sa se joace. asa ca am decis sa nu ma mai enervez si o s-o las fara mancare, sa vad cand o sa i se faca intr-adevar foame. na!
arleena spune:
quote:
Originally posted by ralucis
............
arleena, eu cred ca alex al tau e de fapt nascut prin februarie-martie si tu vii aici sa ne faci invidioase. lasa ca om merge si noi in curand asa!
............

oops, m-ai prins!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
O bere si un coniac se intalnesc intr-un stomac.
- Salut, bere!
- Cine esti ?
- Sunt cinstea lui Costica.
Stau ce stau si apare un lichior.
- Salut, lichior, cine esti ?
- Cinstea lui Costica.
Stau ce stau si apare un vin.
- Salut, vin! Cine esti?
- Cinstea lui Costica.
Da' berea catre ceilalti:
- Hai sa iesim sa vedem cine-i Costica asta
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea