Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

O pereche sta pe banca in parc.
El catre ea : - Pot sa-mi incalzesc miinile intre picioarele tale?
Ea : - La urechi nu ti-e frig ?

O femeie cauta o carte in bibloteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe
figura. Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

Scufitza Roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari ?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari ?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la
ma-ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ildi – imi pare rau ca a trebuit sa-ti amintesti de noi si mai ales in conditiile date. Sper sa fie doar o exceptie noaptea proasta a lui David.

Carmina – mie mi se pare chiar marinimos Mihnea, la cum reactioneaza cand altcineva ii atinge jucariile; fireste ca atunci ii vine si lui pofta de joaca…desi poate ca nu s-a mai atins de jucarie de zile intregi. Dar sa vezi pe prietena lui Catalin, care ultima oara l-a caftit pe baiatul meu pe dupa ceafa, de a iesit scandal in toata regula!!

Arleena – cred ca eu sunt “tatal lor” pe aici cu trezitul noapte, urmata de tine asa-i?? Cat despre mers: s-a ridicat o singura data in patutul cu zabrele iar de cand l-am pus in tarc nu-l mai tenteaza sub nicio forma.

Diana79 – rapid la spital cu Nicole!!! Innebunesc cum aud de scaune cu sange!!! Poate fi enterocolita!!! NU STA DELOC, TE ROG!! Stii doar ce am patit cu Cata si ce am mai vazut in spital!!!

Anileda – si pe Cata tot castroanele il incanta sau sticle de plastic de 0,5l in care pun diferite graunte (seminte, grau, malai). Pai…de ce sa mai dam o carca de bani pe jucarii?

Zax – pai mi se pare groaznic: planuit vacanta si apoi dat cu piciorul?? Of mi-e groaza pt ca si noi am cumparat bilete la avion de acum pt august pt concediul in Palma… si ma bazez ca destinul n-o sa fie potrivnic. Merci pt incurajari: deci nu mai e mult pana la 18 ani, ha??

Steluta – multumim de felicitari, insa tot in galeria lenesilor ramane Catalin. A propos, exista o astfel de Galerie sau trebuie infiintata una?? Se mai inscrie cineva? Cat despre scrasnitul din dinti mie mi se pare ingrozitor…dar ce sa faci: poate asta-I reversul medaliei, Andrada nu mai e stirba in dar v-ati procopsit cu un nou narav. Sunt convinsa ca se va plictisi curand!!

Amiss – ma intrebai de mancare. Azi i-am facut ciorbita de perisoare si vreau sa-I fac si un pandispan, sa-i mai dau sa molfaie sau sa pun la iaurt. Te tin la curent cu tot ce-I dau nou si poate te mai inspire. Daca te tenteaza vreo reteta ti-o trimit.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Pupicei tuturor...

am promis ca pun si poze si iata:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

astept parerile voastre!... Ca eu am apucat sa mai vad dintre ai vostri si sunt cei mai superbi copii din lume...!!!

Sa stiti ca eu chiar nu ma laud si cum v-am spus asa este programul Andreei... Sper s-o tina cumintenia si "programarea"...

Noi n-avem dinti deloc... si dupa cum o sa vedeti nici par nu prea avem... In schimb cu premergatorul suntem Schumacher si ne pasioneaza masina de spalat mai ales cand merge. Am pus deja capace pe la toate prizele... Nu vrea sa se ridice singura in picioare decat daca o iau de manutze... iar tzarcul este facut doar pt a fi ros. Ii place mult sa stea pe burta si sa se uite la reclame.
Iar cel mai mare hobby este sa lingem si sa sugem etichete de la tot ce apucam... de la saltelutza, jucarii, baby-gym, baveta, etc!

Va pup si va mai scriu!

Dilaural cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by Anileda

O femeie cauta o carte in bibloteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)

FOARTE MISTO

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Roxana sa stii ca asa e. I se deschide pofta cand altcineva se joaca cu jucaria lui.
Oricum la capitolul jucarii m-am lamurit si eu si ta-su aseara. Am dat milioane pe jucarii si daca stiti ce mare distractie pe capul lui fi-miu aseara la baie cu un tup gol de plastic de la oriflame. Il scufundam si iii dadeam drumul iar tubul sarea din apa la suprafata. A ras Mihnea in hohote. Am si filmulet dar nu cred ca-i decent, ca in cada era cu ta-su, evident cu chiloti pe el , dar...Asa ca jucariile cele mai simple sunt si cele mai gustate si la propriu si la figurat: cutii de carton mari, cutiute de tot felul de la ambalajul medicamentelor ii place sa le rupa urechile, hartie in general.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Diana, multumesc pt. pupicul suplimenatr, dar doar unul.....

uite cum cresc

Mergi la inceput

Azi la 15.30 avem programare la doctor. Ma duc ca tocmai am citit ceva pe net si mi s-a facut parul in cap maciuca...e ceva de groaza cu viroza asta fetelor.
Uitati aici daca vreti sa cititi si sa fiti in garda :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93059

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Laura am vazut ciresica.Frumoasa si mancacioasa (vad ca asteapta papicul in scaunel).Sa cresteti mari si sa mai pui poze cu 'formula 1"....ca fara dovada nu credem!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

laura,
tare faine pozele! acum, vin eu cu paranoia si te rog frumos, gandeste-te sa scoti pozele cu Andreea in pielea goala, a fost mai demult o discutie despre nenorocitii de pedofili de pe net si despre ce bine se simt ei umbland pe DC, asa ca, nedorind sa le oferim material pentru fanteziile lor ingrozitoare, mai bine ne luam noi seama.
nu stiu daca pe tine te sperie perspectiva sau nu, io m-am gandit sa-ti zic, poate nu stiai. faci si tu cum crezi.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salut!@
luana, laptele le-am scos dupa ce-am varat un cutit in orificiile acelea mici care exista deja in nuca, de la mama -natura. sau, poti sa rasucesti un cui mai lung acolo si merge la fel de bine.
arleena, eu cred ca alex al tau e de fapt nascut prin februarie-martie si tu vii aici sa ne faci invidioase. lasa ca om merge si noi in curand asa!
laura, frumoase poze!
carmina, da, noi eram aia cu mancatul in parametrii faini, uite ca s-a intors roata si la noi...
dianaR, o dulcica timi a ta! si ilinca se uita tare mirata in oglinda la propriul ei chip.
amiss, chiar, se pot cumpara si din Romania ciorapii aia faini pt bb?
steluta, multumim de urari!

cristina ce-o mai face? mai stie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput