Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia.t spune:
Diana si eu am patit asa cu Fineas.El era ff constipat si efectiv se chinuia sa cand facea kk.Si se intampla sa apara si firisoare de sange din cauza consistentei foarte tari a scaunului care irita anusul.
Daca nu e vorba de constipatie, atunci e mai bine sa va vada un medic.
Multa sanatate.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
DianaR spune:
Carmina,
uite atunci si pupicul suplimentar!
Vazut filmuletul, super jucaria si protagonistii...
Pai si ce daca sunt pozele mari? Da-le drumul sa se incarce si nu sta dupa ele...
Arleena, Alec face pasi singurel? Wow, felicitari!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
DianaR spune:
Lyly, masina ta luata in leasing ai inmatriculat-o, nu? Felicitari ca ai devenit propietar cu acte inregula! Cat a fost taxa de inmatriculare, ca si pe mine ma asteapta acelasi lucru la anu?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
adib spune:
buna dimineata (fara poza inca
)
camelia.t
sintem pe aici. cam ocupat si fara timp de intrat pe forum.
nu prea avem cu ce sa ne laudam.
- ne ridicam in picioare in premergator, doar daca ne enerveaza ceva si nu putem ajunge.
- mai avem un dintisor (total 5) si scrisnim si scirtiim de mama focului. vorba lui Steluta, ti se ridica parul in cap cind o auzi.
- am cazut din pat. patul de 2x2 m.
...
dar astea nu mai constituie aici progrese spectaculoase.
cam atit ca "arde tara"
numai bine va doresc.
Anileda spune:
Buna dimineata http://www.flickr.com/photos/cristian_bogdan/384408100/
Apropo de jucarii, Dana (Zax): ultimele gaselnite sunt ligheane si castroane de plastic, de toate marimile, dupa cum se vede.
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by adib
buna dimineata (fara poza inca)
camelia.t
sintem pe aici. cam ocupat si fara timp de intrat pe forum.
nu prea avem cu ce sa ne laudam.
- ne ridicam in picioare in premergator, doar daca ne enerveaza ceva si nu putem ajunge.
- mai avem un dintisor (total 5) si scrisnim si scirtiim de mama focului. vorba lui Steluta, ti se ridica parul in cap cind o auzi.
- am cazut din pat. patul de 2x2 m.
...
dar astea nu mai constituie aici progrese spectaculoase.
cam atit ca "arde tara"
numai bine va doresc.
Adi bine ca sunteti bine.Lasa ca vin ele si progresele spectaculoase!Inca nu ai convins-o pe Ela pt bb nr.2? In caz ca nu, succes in continuare!
camelia.t spune:
Am vazut-o si pe Timi, pe Mihnea, pe Alex,Petra......daca am uitat pe cineva, scuze.ideea e ca am vazut toata expozitia. Toti niste scumpici frumosi.Sa va bucurati de ciresele!
adib spune:
camelia.t
convingeri legate de bb 2 ???
ieri am fost plecat, un eveniment nefericit departe de casa. am avut ocazia sa-mi intilnesc verisorii, unul dintre ei are o fetita de 7 ani si una de ... 2 luni.
. am facut si ceva poze pe care sa le anexez la dosarul cu cererea pt bb 2. nu am avut curaj sa pomenesc de asta azi noapte pe la 2 cind am ajuns acasa. poate azi.
26octombrie spune:
laura,
in cartof pune lapte si il diluezi pana la consistenta dorita. intr-adevar, clisos nu se poate manca.
ralucis,
cum scoti laptele din nuca??? io-s mai de la tara, stau cu o nuca in casa de cateva luni...
sa stii ca si eu sunt responsabila de disparitia cartofului dulce. da din carrefour, din cora nu mai iau, prea e mare diferenta de pret. in carrefour e 8ron, in cora 12ron!
steluta,
povestea cu "vine mama ca sa fiu total lipsita de griji" mie mi se pare dintr-un sf... nu te supara pe mine, insa, cel putin in ceea ce ma priveste, daca sta altcineva cu hora e minunat, insa tot cu o ureche la panda stau, daca plange ma duc sa vad, mai vrea mama ceva, mai face o mutra nu stiu cum si ma cheama sa o vad, ii mai trebuie lapte etc. asa ca daca e copilul in casa tot in priza sunt.
ti-as putea trimite fisierul excel? am bagat in el primele trei pagini. asta inseamna ca lipsesc progresele, insa cred ca se pot pune pe parcurs, poate ma dau bine pe langa doroti si mai chiauneste si dansa nitel cu nasul in cifre....
ce zici? sa-mi un semn, o adresa de mail, ceva. si, inca odata, sarumana!!
zax,
jucarii preferate: cutia de plastic de la pampers, pachetele de servetele, cutiile goale de iaurt, periuta de dinti DAR cu manerul in gura, nu cu partea cu periuta, tvmania si tot ce inseamna prospect, cartile mamei (ale noastre nu, sunt neinteresante, caci nu se pot rupe), marginea de la tarc, CIORAPII, sticlele de plastic goale si, daca se poate, de pe jos.. lista e deschisa, poate continua.
jucarii neinteresante: tot ce cumpara mami, ce primesc sau ce mi se da.
daryana,
mare dreptate ai cu iesitul afara
hai ca mai am de zis cate ceva, da sa pun mesajul asta si mai incolo..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
jucarii care, pe langa lista de la mesajul precedent, isi fac loc timid in ochii horei:
ambele din cora.
o masuta cu activitati, chiar draguta. are o gramada de gadgeturi pe ea, telefon, bila, alea-alea, cu patru picioare detasabile. o poti pune ca masa, ii poti scoate picioarele din fata si sta la 45%, ca un pupitru, le poti scoate pe toate si o asezi pe pat. mie imi place tare si a fost si f ieftina, 48ron.
un set de instrumente muzicale, ce contine: o trompeta cu botoane, doua castaniete, doua zornaitoare, una e un pui ce zonaie si piuie cand il apesi pe cioc, alta un purcel ce zornaie si guita (ati ghicit, pe rat) si o tamburina. ne cam plac. si sunt 16-17ron
si acum piesa de rezistenta: ne-am luat COVOR!!!
de la piritex. foarte misto. bej, cu niste flori mici si rare, tare finut. oval. 160x230, 200ron (cam scump, if you ask me, da astea-s preturili..)
hora a intepenit de incantare cand am pus-o pe jos. apoi a luat-o la galop. numai in picioare sta, atarnata de diverse. evident ca, dupa un sfert de ora de libertate, tarcul avea jeratec in el.
e tare misto, am alt copil. in acelasi timp, vorba maica-mi, "ne-a luat mama dracului" . de-acum s-a mai incheiat o etapa, la care (deja) privim cu nostalgie....
cine doreste, cine pofteste, va invitam la un picnic pe covorul cel nou, printre floricele. laptele il dam noi!
angelica si voichita sunt bine, amandoua, insa muncesc pe rupte. deocamdata cred ca le e imposibil sa mai intre, din rezoane de timp.
las ca vedeti voi, peste vreun an, cate om mai scrie si cat...
MIE MI-E DOR DE MIRAJE! CE MAI FACE CALINA???
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc