Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Legat de paste, o mamica prietena cu mine, a dat fetitei ei de la 6 luni. Fetita are acum 10 luni.
Eu am luat Barilla cu spanac si rosii. Sunt ca niste Penne. Hmmm mi s-a facut pofta cred ca le voi incerca eu mai intai.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

amiss_zip multumesc tare mult ! o sa incerc si eu !

cocutica felicitari pt dintisori ! ...sa stii ca si eu sunt super impiedicata , noi stam la etajul unei vile si am de urcat un etaj jumate, prima jumatate e afara si aici astia pun pe scarile exterioare mocheta ( scarile fiind de beton ) si cu zapada inghetata e o intreaga "provocare" pt mine cu copilul in brate ...mai dam cu sare sa se mai topeasca, dar tot mie frica mereu, si cand cobor si urc singura sunt stresata de mocheta asta...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Sunt delicioase penele cu spanac si rosii! Daca nu dati la bebici incercati-le voi

e hehe...Luana deci cu me cu tzarcul acum? ...asa face si Petra...vrea numai libertate si cred ca s-a incheiat capitolul tzarc. Noi l-am strans si am pus salteluza din tzarc peste covor si o las pe jos. Micul explorator este mereu in misiune acum.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Miti - am folosit bors facut de mama mea. Nu iti recomand la pliculete, mai bine folosesti bors...chiar si de pe piata.

Ciorbita de perisoare pentru pitici
- 1,5l apa
- 1 ou
- 1/2 cana bors
- 1 lingurita suc rosii
- legume cubulete (morcov, albitura, telina, ceapa)
- putin orez
- 100 - 200 g piept pui tocat
Se pun la fiert legumele cu orezul si intre timp se prepara perisoarele din galbenusul de ou, putin din albus, pieptul de pui tocat si patrunjel. Dupa ce am pregatit amestecul se pune la frigider pana cand au fiert legumele. Apoi se adauga sucul de rosii, borsul si perisoarele. Se lasa la fiert pana...e gata.

Felul 2 (preparat cu ajutorul primului fel)
- o perisoara se amesteca cu un piure facut dintr-un cartof si putin unt.

Eu i-am pasat ciorbita la blender iar perisoara i-am zdrobit-o cu furculita. Si nu s-a inecat.

Sa aveti pofta!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, dulce Andrei cel ochios!

Cocutica, , of ce aventura ati avut...

Am incercat si eu azi iaurt cu carne dar nu i-a palcut deloc, ioi s-a scuturat de scarba si o inteleg chiar are gustul absolut oribil. De fapt azi, ca si in restul zilelor din ultimele saptamani nu mi-a mancat aproape nimic (adica 2-3 lingurite de legume cu carne...). Asta e, nu disperam, mai incercam.

Perisoarele si papanasii si budincile le faceti fara ou? Sau folositi doar galbenusul?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Darga de Timi...poate iti pregateste o surpriza ...un dintisor ceva??
Ai incercat sa ii dai orez cu carnitza? Eu mai pun in el si o lingura cu cereale milupa mar si morcov si ii place.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

amiss - super tare blogul tau; felicitari si spor la treaba; am vazut de mai demult jambierele pentru bebelusi dar nu stiu sincer daca-i ajuta in vreun fel; in sensul ca nu protejeaza mai mult decat un pantalon, nu? oricum faza cu de-a busilea e trecatoare, asa ca ne decurcam cum vom putea....

carmina - bravo lui Mihnea; imi place de el de mor! cred ca e genu' tace, tace si le face, nu? si ce daca l-a mangaiat un pic mai tare pe musafir? o fi vreun obicei al bebeilor pe care noi nu-l stim

Lacra - si ii place lui Alec in premergator? Aaaa, si haine... vreau si eu la shopping;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

arleena - ce dragut e Alex! si ce mare pare!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Pana la urma am invins, partial, in lupta cu mancarea. I-am pasat mancarica de care va ziceam de la pranz si i-am dat-o cu bineronul, a mancat-o cu f putine obiectii, dupa care pe la 7 a mancat 200 ml de avocado facut piure moale cu suc de mandarina, iar pe la 10 275 de ml de cereale cu lapte.
dianaR, cam asa a facut si ilinca la combinatia carne cu iaurt...
roxana, suna super reteta de perisoare, dar cum e cu albusul, nu era parca interzis pana la un an? tu ai pus, totusi?
cocutica, ha, ha, la tine nu mananca fructe, la mine numai fructe ar manca, daca i-as da meniu complet alcatuit din fructe cred ca ar fi cea mai fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana, ce fel de carnitza i-ai dat cu iaurt? sper ca nu de pui ca este groaznic. Io i-am dat iaurt cu carne de vita de i-a placut ... de altfel puiul nu prea ii place nicicum asa ca nu-i prea dau (ce-i drept nici mie nu-mi place).
A, si multan ptr pupicul sulimentar

Mergi la inceput