Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)
Raspunsuri - Pagina 26
florypop spune:
Multumim ca sunteti alaturi de noi. Din pacate vestile nu sunt prea bune.
Azi noapte a urlat in continuu si nu a dormit deloc. Nu a mai facut febra dar asta probabil din cauza antitermicelor. Nici nu stiu ce sa zic ca are. Daca e la fel si azi mergem din nou la medic.
Ma gandeam ca poate e de la dintisori dar chiar asa de rau.....
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
Roxana Claudia spune:
Mamici de ciresele, vrem sa papam papanasi pentru pitici!! Va rugam di suflet, sariti cu retetele!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by wapi
Buna seara !
Trecem doar sa anuntam si noi primul dintisor la ...........8 luni si jumatate (pe principiul #Festina lente# ).
Mai este cineva ca noi ?!
O seara frumoasa !
Happy Valentine Day !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Felicitari!!!
puiudana2004 spune:
Buna ziua cireshele si mamici!!!
LA MULTI ANI MIHAELA.F,NICOLE EVELYN,ALESSIA,IRINA MARIA,HORA!!!
LA MULTI ANI DE SF. VALENTIN!!!!
Daryana,am vazut pozele!!Ai un baietel tare frumos si razacios!!!
Florypop,multa sanatate puiului mic!!!
Am vrut sa mai scriu,dar nu imi mai aduc aminte ce.Andrei plange fff mult,din ras da intr-un plans in hohote si nu mai stiu ce sa ii fac.S-a trezit la 7,a adormit abia acum in suspine.Mi-e tare mila de el.Cred ca ne mai apar dinti.Burtica nu il doare sigur,ca el s-ar fi chircit de durere.Calgelul nu prea isi mai face efectul...eu sunt capie rauuu,noaptea maraie din ce in ce mai des...In schimb a inceput sa prinda iar curaj si sa o ia in picioruse,dar numai spre mine vine.Stie ca il prind daca e ceva.Daca sunt cu spatele la el,nu mai vrea,se lasa in fund si pleca in 4 labutze!!!
Va pup pe toate si o zi buna!
florypop spune:
Dana, si Rares face la fel.
Am fost cu el la medic si mi-a zis ca are nasucul infundat si ca nu e de la dinti. Acum ca i-am curat nasucul si respira bine dar totusi tipa zice ca e de la o posibila infectie bacteriana.
Nu mai stiu incotro sa o iau.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
Roxana Claudia spune:
Luana, Doroti –multumim pentru efortul depus la inbunatatirea forumului nostru!
Camelia.t – multumim pentru complimente
; sa stii ca nici noi nu iesim in parc mereu, desi in ultima vreme a fost frumos. Nu stiu de ce dat mereu se gaseste cate ceva de facut in casa.
DianaR – sigur tot stelist va ramane avand in vedere ce infocat e tati!
Arleena – cum se mai simte Superstarul? Mai are de luat antibiotic?? Catalin are muci de vreo sapt. Dar fara febra si inca nu-s galbeni…. Ii dau cu Marimer si apoi ii scot cu bastista bebelusului. Ai vreo alta idée?? Si ochelarii lui Cata sunt cu filtru intr-adevar, vezi ca gasesti la Chicco in mai multe variante de culori. Si inca ceva…vreau sa vad pe Alex dansator!!!![]()
Amiss – ne-ai ghicit; asa-i, Catalin este cuminte si nu-mi da batai de cap. Cojocelul din poze nu este de la Z ci de la Chicco si e una dintre hainutele de care mie imi este tare drag!
Virgi – ce progrese face Claudia, draga de ea…ma gandesc ca o ajuta mult si faptul ca mergeti la play-school. Bravo si la mamica si la pui!
Miti – cred ca de fapt de aia nu doarme noaptea, asa ca incepand de astazi nu-l mai las sa doarma ziua decat cu portia. Poate asa imi doarme noapte si nu se mai trezeste de nu-stiu-cate ori.![]()
Ralucis – ce bine de voi, bananaiti de colo-colo ca fetele, pe la petreceri, pe la prietene! Si draga de ea vad ca e tare incantata!
Luana – nu vrei break ca la noi….ar insemna sa nu-ti mai doarma noaptea Hora!! Sin u stiu daca ai idée cum e…Hoover-ul tau cum aspira? Are si filtru de apa? Ca si noi ducem munca de cercetare. Si, te-a parat Lacramioara ca ai luat niste mingiute de la BamBoo, pui si tu niscaiva poze??
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Eu n-am mai avut timp sa va citesc in ultima vreme, dar sper sa recuperez in wk acesta.
Sa va povestesc ce am patit si noi wk trecut. Bianca care este o mancacioasa, wk trecut ne-a pus nervii la incercare si nu a vrut sa manace cu mami nimic. Cand va auzeam povestind de perioade cand va vine sa urlati la bebei, ma rugam sa nu ajung si eu asa. Dar din pacate am observat ca ma enervez destul de usor si in wk eram gata, gata sa cedez nervos. Eu din fire sunt incapatanata, si nu credeam ca fi-mea o sa ma dea gata la 9 luni.
Cand venea ora mesei, luam una bucata copil il puneam in scaunel si sa-i dau sa manance. De la prima lingurita, gurita stransa si un marait ca de catelus. Fiecare masa: de fructe, legume, cereale dura 1 - 1.30min. Ea deobicei termina masa in max 30 min.
Incercand sa o fac sa manance: cantam, ma strambam, il chemam pe ham, ham pe pis, pis, toate jucariile erau in bucatarie si cu toate eforturile mele nu am reusit sa-i dau decat 3 lingurite. In cele din urma ma dadeam batuta si speram ca la urmatoarea masa sa fie bine.
Incercand sa-mi explic care este cauza si cum sa fac copilul sa revina la bunele obiceiuri am ajuns la unele concluzii:
- eu in wk ii modificam programul copilului. Bunica sta cu Bia toata saptamana, dar sambata pleaca acasa pentru ca nu este din Buc. Noi, in wk suntem tare comozi. Adica ne trezim pe la 9, mancam facem curat, mancare etc. Si cu copilul ce faceam? Il puneam in patut cu jucarii,sau in tarc si ne jucam cu el. Dar aceste activitati sunt prea monotone pentru Bia si nu o oboseau ca sa-i se faca foame sau somn. Asa ca copilul nu vroia sa manance pentru ca nu-i era foame.
Bunica sta toata ziua dupa ea, si merge prin casa non stop, se joaca intr-una ca o oboseste asa incat copilul manaca si doarme singura.
Asta am observat duminica: dupa ce, iar am esuat cu fructele la ora 12. Le-am pus la borcanel si le-am luat cu noi in parc. Dupa ce am mers si ne-am dat in leagan in parc, a mancat Bia fructele fara sa zica pas. Apoi am plimbat-o pe jos cateva minute bune, alergand dupa catei din parc si intr-o jumatate de ora copilul a si adormit.
Mi-am dat seama ca trebuie sa ii respect in continuare programul pe care ea il are zilnic cu bunica daca vreau sa am succes cu masa. Nu conteaza cate jucarii, cantece folosesc, ei trebuie sa ii fie foame. Daca ii dadeam lapticul la 7.30 si ea statea numai in patut cu jucariile sau in brate la noi nu i se facea foame la ora 12. Sau manca ceva dar doar pe jumatate.
Eu am mare noroc cu bunica, care sincer va spun are mult mai multa rabdare cu Bia. Eu cand sunt cu Bia, as mai vrea sa ma uit la un film, sa stau la calc, sa fug la cumparaturi si asa o neglijez. In schimb bunica nu are astfel de tentatii.
Cam asta despre noi.
Marti am fost la controlul lunar si Bia este bine, chiar ne-a spus doamna dr. ca daca nu sunt probleme putem sa ne vedem la vaccinul de 1 an. La 9 luni jumate Bianca are 9.600kg si 73 cm. Si avem si 3 dintisori.
Va pupicim.
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
[br
Oana felicitari lui Paul fotomodel!!Sa-i dai
de la noi!!
Cami &Sofia
poze Sofia
Cami, multumim,
Happy valentine si
Soficu'!!Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
DianaR spune:
Cami,
, din pacate laptopul meu e la reparat... Asta e o vreme nu voi mai fi f acctiva, dar ma voi stradui.
Floripop, multa sanatate!
Daryana, tu esti roscata aia beton? Maaama, ce bine arati!
Multumesc fete dragi ptr urarile de sanatate, se pare ca mi-au fost de folos ptr ca sunt mult mai bine ca ieri, azi nu ma doare decat gatul.
Lacri, succes la noul loc de munca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
neda spune:
Buna fetelor,
Daca vreti sa il vedeti pe Mihaitza poftiti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2205760630091896464bsjMaT?vhost=good-times
Miti-cum adica ti se plateste concediu de maternitate?O fi si aici la fel, caci eu nu am auzit de asa ceva?
neda si Mihaitza

Sa-i dai
Sofia